Иван Иванов - Базел - 5т.
Ивелин Попов - Кубан - 3т.
Владислав Стоянов - Лудогорец - 1т.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
emarkon написа:Владимир Гаджев![]()
![]()
![]()
Сериозно
![]()
![]()
![]()
Иван Иванов, Владимир Стоянов или Ивелин Попов
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Red Warrior написа:1. Иван Иванов - според мен Базел в момента е най-класният отбор, в който играе български футболист. Освен това игра най-постоянно за националния отбор.
2. Ивелин Попов - играе добре за Кубан, но в националния отбор не пое достатъчна отговорност като капитан във важните моменти.
3. Сашо Тонев - това е футболиста в националния отбор, който има най-комплексни качества (скорост, борбеност, игра с двата крака, удар от разстояние), освен това направи добър трансфер в отбор като Астън Вила.
Не се оценяват отборите в които играят, а формата и представянето им.Тонев май не е играл в официален мач тая година, на какво отгоре да е в тройката? Победителя ще се определи измежду Ивелин Попов и Влади Гаджев.Точка.
PFC Litex написа:Тази година силите са доста изравнени, тъй като всички са еднакво слаби.
Red Warrior написа:...Тонев играе почти всеки мач за Астън Вила. Точно формата съм взел предвид като основен критерий, но и приноса им към националния отбор. Все пак говорим за футболист на България, а не на Кубан. Разсмя ме с Влади Гаджев, вие даже в Левски го плюете, ами искате да го правите футболист на годината.
bilyaletdinov написа:emarkon написа:Владимир Гаджев![]()
![]()
![]()
Сериозно
![]()
![]()
![]()
Явно не си гледал мачове на националния отбор скоро. Той и Дяков изнасят тежестта в халфовата линия. А в клубния си отбор в момента е най-добрият играч. Със сигурност попада в моя топ 7.
bilyaletdinov написа:emarkon написа:Владимир Гаджев![]()
![]()
![]()
Сериозно
![]()
![]()
![]()
Явно не си гледал мачове на националния отбор скоро. Той и Дяков изнасят тежестта в халфовата линия. А в клубния си отбор в момента е най-добрият играч. Със сигурност попада в моя топ 7.
emarkon написа:Братле.... максимално много мега ме шокираш![]()
С това си мнение сам отговаряш кой от нас двамата е гледал мачове на националите и кой- НЕ!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта