Здравков: Ристосков може да изкара финал в Шампионската лига
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Здравков: Ристосков може да изкара финал в Шампионската лига
Пак ли другите начини бе, а бе левскарите без тях сте до Иртиш..максимум 

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
-
„Ристосков е съдия, който може да свири финал в Шампионската лига, ако е достатъчно концентриран“
Нещо изопачавате думите на Сухия. Никъде не е споменал, че Ристосков може да ръководи финал в ШЛ, като главен арбитър. .Той може да "свири" финал в ШЛ. УЕФА , ако ме покани и ако ми даде 2-3 месеца за репетиции, и аз ще мога да свиря химна на ШЛ на тромпет, за да подгрея пълните трибуни преди мача.
Нещо изопачавате думите на Сухия. Никъде не е споменал, че Ристосков може да ръководи финал в ШЛ, като главен арбитър. .Той може да "свири" финал в ШЛ. УЕФА , ако ме покани и ако ми даде 2-3 месеца за репетиции, и аз ще мога да свиря химна на ШЛ на тромпет, за да подгрея пълните трибуни преди мача.
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Христо Ристосков няма качества да реферира такъв "напечен мач",лично аз съм учуден по какъв критерий е определен?Според мен ще опорочи мача.!
Може, ако асистенти са му Пастата и Ахмед Ахмед.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
-
- Контакти:
Може, даже това ще ни е единствения шанс за българско присъствие на финал на ШЛ в далечно бъдеще 

сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3
http://vbox7.com/play:9114d3b3
И според мен може да го изкара - 90 мин. колкото и да се задъха, все ще ги преживее някак, особено ако не се движи на повече от 20 метра около централната линия. Виж, ако мачът влезе в продължения, може да се наложи смяна или по-дълъг таймаут, за да си вземе въздух.
- Daniel Levski
- Контакти:
donDiego написа:Пак ли другите начини бе, а бе левскарите без тях сте до Иртиш..максимум
Какви други начини бе, много си ограничен. Този дебелак ни отмен чист гол в 90 минута срещу Локо, ако не беше той сега щяхме да сме пред вас.
Ристосков може би ще изкара последния си мач в А група 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Daniel Levski написа:donDiego написа:Пак ли другите начини бе, а бе левскарите без тях сте до Иртиш..максимум
Какви други начини бе, много си ограничен. Този дебелак ни отмен чист гол в 90 минута срещу Локо, ако не беше той сега щяхме да сме пред вас.
Имам в предвид тонът в самото изказване, много подмазвачески звучи

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- Daniel Levski
- Контакти:
donDiego написа:Daniel Levski написа:donDiego написа:Пак ли другите начини бе, а бе левскарите без тях сте до Иртиш..максимум
Имам в предвид тонът в самото изказване, много подмазвачески звучи
Да, затова си прав. Много смешно изказване на Здравков.
Върни се в “Футбол - България”