RedeviL написа:Кашчей написа:RedeviL написа:Както виждаш - далеч съм от мисълта да споря с теб по тази тема, но пък ми е интересно с какво право "нелигитимния" се гласи за още един мандат!? Видиш ли, само още един и после щял да си ходи..Що за наглост е това - да не зачиташ решението на съда и да продължаваш да ламтиш за власт!?
Ама ти имаш ли си някаква представа от Устава на БФС? Явно не, след като пишеш така.
Честно казано слабо ме интересува! Какво значение има, дали този устав му дава някава вратичка да запази шефското си място, когато преди 4 години си бил избран нелигитимно!? Ако имаше поне малко чест щеше да се откаже.. Още повече, че така и не разбрахме - има ли Боби нужния ценз, както се изрази, за да управлява БФС? Ама карай де, новият конгрес ще си дойде, а от там насетне всички знаем как се случват нещата.. и така още 4 годинки ще си седиме на трона, необеспокоявани от никого и всичко ще си е постарому..
П.П. Само не разбрах - теб удовлетворява ли те човек като Боби да е начело на българския футбол и довлен ли си от това, което е свършил до момента?
Прочетох първото изречение и разбрах, че нямаш изобщо представа от устава на БФС, което не ти пречи да ръсиш мозък в тази тема!
ПП- понеже пишеш за чест, колко е честта на Томов, който се върна отново в отбор, откъдето бе изгонен (според феновете) и колко е честта на същите фенове, които сега го приветстват с Добре дошъл!