Стоичков: Никой не може да ме спре за шеф на БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Стоичков: Никой не може да ме спре за шеф на БФС

Мнениеот Кашчей » 28 ное 2013 22:34

RedeviL написа:
Кашчей написа:
RedeviL написа:Както виждаш - далеч съм от мисълта да споря с теб по тази тема, но пък ми е интересно с какво право "нелигитимния" се гласи за още един мандат!? Видиш ли, само още един и после щял да си ходи.. :oops: Що за наглост е това - да не зачиташ решението на съда и да продължаваш да ламтиш за власт!? :o

Ама ти имаш ли си някаква представа от Устава на БФС? Явно не, след като пишеш така.

Честно казано слабо ме интересува! Какво значение има, дали този устав му дава някава вратичка да запази шефското си място, когато преди 4 години си бил избран нелигитимно!? Ако имаше поне малко чест щеше да се откаже.. Още повече, че така и не разбрахме - има ли Боби нужния ценз, както се изрази, за да управлява БФС? Ама карай де, новият конгрес ще си дойде, а от там насетне всички знаем как се случват нещата.. и така още 4 годинки ще си седиме на трона, необеспокоявани от никого и всичко ще си е постарому..

П.П. Само не разбрах - теб удовлетворява ли те човек като Боби да е начело на българския футбол и довлен ли си от това, което е свършил до момента?

Прочетох първото изречение и разбрах, че нямаш изобщо представа от устава на БФС, което не ти пречи да ръсиш мозък в тази тема!

ПП- понеже пишеш за чест, колко е честта на Томов, който се върна отново в отбор, откъдето бе изгонен (според феновете) и колко е честта на същите фенове, които сега го приветстват с Добре дошъл!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 28 ное 2013 22:46

Не знаех, че трябва да зная устава на БФС, за да мога да "ръся мозък" в тази тема! Какво общо има честта на Томов с тази на Михайлов, освен ако и той няма намерения да се кандидатира за шеф на БФС!? И не ми отговори на въпроса: лично ти доволен ли си от управлението на Боби и неговия екип?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 ное 2013 23:33

RedeviL написа:Не знаех, че трябва да зная устава на БФС, за да мога да "ръся мозък" в тази тема! Какво общо има честта на Томов с тази на Михайлов, освен ако и той няма намерения да се кандидатира за шеф на БФС!? И не ми отговори на въпроса: лично ти доволен ли си от управлението на Боби и неговия екип?

В този форум, в подобна тема, друг колега написа много точно, че няма значение кой ще е шеф на БФС-има определена група от хора, фенове и отбори, които вечно ще недоволстват, когато бъдат засегнати грандоманските им интереси.
Да, аз съм недоволен от БФС, който от 5 години се навежда пред ЦСКА и им позволява всякакви волности и дивотии. Както се навежда и пред Левски.
Това е съюз, който се ползва като частна собственост от тези два отбора.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 28 ное 2013 23:42

[offtopic]
Кашчей написа:
RedeviL написа:
Кашчей написа:
RedeviL написа:Както виждаш - далеч съм от мисълта да споря с теб по тази тема, но пък ми е интересно с какво право "нелигитимния" се гласи за още един мандат!? Видиш ли, само още един и после щял да си ходи.. :oops: Що за наглост е това - да не зачиташ решението на съда и да продължаваш да ламтиш за власт!? :o

Ама ти имаш ли си някаква представа от Устава на БФС? Явно не, след като пишеш така.

Честно казано слабо ме интересува! Какво значение има, дали този устав му дава някава вратичка да запази шефското си място, когато преди 4 години си бил избран нелигитимно!? Ако имаше поне малко чест щеше да се откаже.. Още повече, че така и не разбрахме - има ли Боби нужния ценз, както се изрази, за да управлява БФС? Ама карай де, новият конгрес ще си дойде, а от там насетне всички знаем как се случват нещата.. и така още 4 годинки ще си седиме на трона, необеспокоявани от никого и всичко ще си е постарому..

П.П. Само не разбрах - теб удовлетворява ли те човек като Боби да е начело на българския футбол и довлен ли си от това, което е свършил до момента?

Прочетох първото изречение и разбрах, че нямаш изобщо представа от устава на БФС, което не ти пречи да ръсиш мозък в тази тема!

ПП- понеже пишеш за чест, колко е честта на Томов, който се върна отново в отбор, откъдето бе изгонен (според феновете) и колко е честта на същите фенове, които сега го приветстват с Добре дошъл!

Изображение[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 28 ное 2013 23:49

Тук вече сме на едно мнение, въпреки че освен към Левски и ЦСКА, като цяло управлението на БФС ще се запомни с прекалената си мекушавост към повечето отбори в А група и постоянното целене да се угоди на всеки, липсата на каквато и да било концепция за развитие, непрекъснати и безмислени смени на съдийски комисии и т.н. Това е БФС под ръководството на перуката...

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 29 ное 2013 06:24

Дали Ицо ще стане шеф или не,това не е най-важното сега... НАЙ -ВАЖНОТО СЕГА Е ДА СЕ МАХНЕ ТЪПАТА ПОЛУГРАМОТНА ЧАЛГА-ПЕРУКА !!!!! Този боклук съсипа футбола до степен ,от която не знам как ще изплуваме :evil:

Потребителски аватар
nexus7910
Контакти:

Мнениеот nexus7910 » 29 ное 2013 08:16

Никой нормален фен не би отрекъл огромните постижения не Стоичков като ФУТБОЛИСТ, ама за шеф на бфс....ае молим ви се.За тази работа си трябва интелигентен човек разбиращ от футбол, а думите- Стоичков и интелигентен са несъвместими в едно изречение.
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 29 ное 2013 08:30

Виждам тука доста анализатори на Стоичков има. Познавате го! Ядете с него , пиете, играли сте на чилик. Като казвате слаб треньор бил, нямал образование за такъв. А тези с образованието какво направиха освен да точат държавата, да правят интриги, да убиват футбола в България. Бил слаб треньор , давайте Вие пробвайте се и кажете тогава вашите резултати. Давай всичко да отричаме, да плюем е така ни е най - лесно, най удобно.Ама че е по голям авторитет,че е по по от Михайлов за мен специално спор няма. Поне единия е мъжкар и си седи зад всяко действие, а другия е мишка и топ танцьор. Но да определено има невероятни капацитети разбиращи българския футбол във форума. И е време от форума на Гонг да издигнем някой за шеф на БФС с образование, с ценз!!!!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 29 ное 2013 10:10

баси колко ще е тъпо на мястото на единия тъпанар Боби да сложим друг не по малък тъпанар(ако не и по голям) Ицо

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 29 ное 2013 12:00

Понеже темата е така определена, няма как да се заобиколи името на Стоичков. Затова ще започна от него.
За футболиста Стоичков тук не става дума, макар че поведението му, след като напусна терена, кой знае колко не се е променило. Няма да коментирам самочувствието му. Ще изразя само съжаление за нас, че като кажем България, повече от Стоичков не споменаваме - разбирайте ме в смисъл, че май няма с какво друго да се похвалим.
Зад кулисите остана фактът, че Стоичков не само не се появи на срещата, но и поздравителна телеграма не изпрати на съотборниците си.
Не един спомена делата, с които се е захващал, и краят им.
Толкова за него.
Обсъжда се Боби Михайлов като се показват негативния - и видим за всички, образ на българския футбол и се смята, че централата, ръководена от него, е отговорна за всичко това. Но ако сега се каже - ето, отново има български отбори - и националени, и клубни, за които се говори, първенството ни е интересно и не толкова слабо, колкото ние си го изкарваме, все повече млади футболисти се появяват по терените - тогава какво ще излезе?
БФС не е частна структура, за да кажем - ами да помолим Домузчиев или Гришата да я вземе и да я стегне. Ама тя не е - и тук се броят вече неща, които иначе в личния си живот не винаги одобряваме - да ги наречем приемливо - гъвкавост, дипломатичност, прагматичност. Е, и с какво Стоичков с имперското си самочувствие и интелектуалният си потенциал е по-добър от Михайлов. Да се твърди, че най-важното е да не е Михайлов е послание, които ни е познато от политическия живот. Тогава какво добро желаем на БФС и на изстрадалите запалянковци тука?
Ако ще говорим за сериозни кандидати - нека ги обсъдим. Ама ако ще си припомняме партии от рода на Български орел, по-добре е да оставим заядливите нотки и да го ударим на джумбуш.

Върни се в “Футбол - България”