Стоичков: Никой не може да ме спре за шеф на БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

samo_levski
Контакти:

Re: Стоичков: Никой не може да ме спре за шеф на БФС

Мнениеот samo_levski » 28 ное 2013 16:35

Прочетете Бай Ганьо. Алеко е просто великан, може би най-добрия български автор. Образа на Ганя никога няма да избледнее. Успелия търговец на гюлове. Колкото до Стоичков - той е най-класическия пример за ганьовщина, абе ще кажеш, че за Ицата е писал Алеко :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 28 ное 2013 16:37

Той Перуци и с космоса може да има връзки, това как го прави по-подходящ? Аз не виждам да е направил каквото и да е за българския футбол, в националния заслугата е само на Любо, а това че го оставят да работи спокойно и без натиск, не е за похвала, така трябва да е по принцип. То и политиците ни са големи връзкари, ама това изобщо не е помогнало на държавата.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 28 ное 2013 16:39

Ако Стоичков ни стане ръководител, това ще е наистина края на българския футбол. Подобни простаци не бива да се допускат на ръководни длъжности, независимо колко добри и успели футболисти са били.

nandreev
Контакти:

Мнениеот nandreev » 28 ное 2013 16:41

Аман от хора които не си знаят мястото!!!Това че си играл в Барцелона не те прави умен ,подходящ за административна дейност!
Опазил Бог България от него(шеф на БФС) и Бюреков ,Доган,Арслан и други личеи!!!!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 28 ное 2013 16:44

А Бобчо как е по-подходящ за тази административна работа? Да не би да е имал опит, или това да му е професията. Пълни глупости се пишат тук.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

iliyan

Мнениеот iliyan » 28 ное 2013 16:51

Captain Stottlemeyer написа:"Боби Михайлов и Платини са едно и също…..Не случайно се опасяваха какво ще бъде във Франция. Много отбори са се парили от това. Французите не заслужават да бъдат хулени, но Мишел Платини го заслужава. Какво е направил? Нищо ново под слънцето. Силните отбори командват, малките продължават да чакат. Кога наш тим ще играе директно в групите на Шампионска лига? Ние се радваме, че чуваме химна на Лига Европа", заяви той…"

http://www.dnevnik.bg/sport/2013/11/21/ ... _i_sushto/

Преди време Стоичков наплю по подобен начин и Ленарт Йохансон, после трябваше да му се извинява. Заради стоичковите простотии от БФС написаха извинително писмо до Сеп Блатер. Интересно ми е, ако този завършен простак стане шеф на БФС (в нашата държава всичко е възможно), с какви очи ще гледа Мишел Платини и какво би могъл да направи, ако примерно казусът N3 BUL вземе, че се повтори догодина!?... :roll:
Но както е казал поетът: "Не сме народ, а мърша...". Изобщо не се учудвам, че индивиди като човека Стоичков (не футболиста Стоичков) намират признание и одобрение у някои хора в този форум. Прост народ - слаба държава, това е положението... 8-)

Капитане този казус нямаше да го има , ако Боби се не беше натиснал през Ботев и Цв.Василев ! На всички ни е ясно колко му пука за БГ футбола !
А това как се хапят големите си е тяхна работа .Те са атове .Ние сме магарета и няма работа там ! Може да отнесем някой ритник от атовете !
Ако седнат на една маса Ицето и Миша ще се разберат някак си ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 ное 2013 16:59

Ицо шеф, Левски във В група :lol: добри дни ще настъпят за българския футбол.

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 28 ное 2013 17:08

Никой не отрича постиженията на футболиста Христо Стоичков, а той самия правилно отбелязва, че са били възможни благодарение на отборите, колегите и треньорите му. Съвсем друго е да се опитва да се превърне в ръководител на публична административна структура с национално и международно значение.
На първо място трябва да има подходящо образование, което той не притежава, дори се говори, че не е завършил 8-ми клас. На второ място трябва да има положителен имидж в обществото, а той беше намразен от всички в България. Да, има шепа чорбета, които си мислят, че той е техния Бог и не им пука, че той им предложи златните си топки. Успя да се скара с всеки до който се доближи и непрекъснато е замесен в скандали. На трето място е огромното черно петно на медийния му образ - отново скандален, биещ журналисти, псуващ хамалин и глуповат селянин. Не по-малко значение имат и многото компромати и корупционни схеми в които все беше спряган. Самия той все се издокарва невинен, използван, изхвърлен и изоставен, но непрекъснатите проблеми в които е забъркан са абсолютно доказателство, че той не струва като личност и като характер извън терена. Богат и прост завинаги - това е Христо Стоичков и никой няма да гласува за него в БФС. Хората не са се побъркали да оставят един психически лабилен неграмотник да ръководи футбола, финансите и делата на толкова заинтересовани. ;)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 28 ное 2013 17:15

За тази длъжност си трябва спортен мениджър! Такъв който аз лично в България не виждам! Стоичков , Боби , Костадинов ... списъка е дълъг , всички те биха могли да са почетни президенти ! Но не и управляващи .
Иначе да хапката е апетитна и всеки се натиска.
Но ако искаме някаква промяна и поне малко развитие трябва досегашния модел да се смени!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 28 ное 2013 17:16

Абе кой ще допусне един обикновен крадец на дървен материал, да стане шеф на каквото и да било...Освен това той сега е подсъдим в Италия, а доколкото знам, лица срещу които се водят съдебни дела, май нямат право да се кандидатират за шефското място в БФС...

Върни се в “Футбол - България”