Изключителен талант расте в школата на Септември

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Изключителен талант расте в школата на Септември

Мнениеот Red Warrior » 20 ное 2013 16:09

oldcapital написа:
Red Warrior написа:Автора на темата да не е баща му? :mrgreen:

Не,не съм баща му :) Просто видях статията,изгледах клипа и се изкефих...ако ти на 10 години така си играел или всички на 10 години така играят футбол,извинявай ;)

Братле, аз навремето като бях на 10 години в даскало 2/3 от учениците играехме по-добре от него. Не ме разбирай погрешно, нека момчето стане поне на 14 години и тогава ще се види дали става. ;) Сега.... някакви заглавия от типа за "българския Меси", само роднина може да го напише. Знаеш, че на такива видео компилации всеки може да изглежда като Меси и Роналдо взети заедно. Ако знаеш аз какви "мигове на гениалност" съм имал - финтове, пробиви и голове от пряк свободни удари като хлапе свят ще ти се извие. Пожелавам успех на момчето. Наистина Септември по мое време беше най-добрата школа в България. Сега не знам как е. :?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 ное 2013 16:13

Принципно това момче играе с набор 2000 или 99 :lol: 3 и 4 години по големи от него. Изключително се отличава от останалите...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 20 ное 2013 16:30

Виждал съм доста талантливи за възрастта си играчи от целия Югозапад,докато тренирах в школата на Пирин.Но съм направо шокиран от това момче на 10 г. :shock: Какъв дрибъл,какво въображение ,какъв поглед върху играта, с такава лекота ги прави за тия 10г.,от това момче прелива талант.Да се надяваме,че няма да го погълне БГ действителността,както стана с десетки мои познати от Пирин Блг. По-нагоре се коментира,че всеки имал "мигове на гениалност" - е така е, обаче при повечето си остават "мигове" само.А да не говорим,че едно е в училище или пред махалата,съвсем друго е на "терена" ;)

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 20 ное 2013 16:33

Red Warrior написа:
oldcapital написа:

Не,не съм баща му :) Просто видях статията,изгледах клипа и се изкефих...ако ти на 10 години така си играел или всички на 10 години така играят футбол,извинявай ;)

Братле, аз навремето като бях на 10 години в даскало 2/3 от учениците играехме по-добре от него. Не ме разбирай погрешно, нека момчето стане поне на 14 години и тогава ще се види дали става. ;) Сега.... някакви заглавия от типа за "българския Меси", само роднина може да го напише. Знаеш, че на такива видео компилации всеки може да изглежда като Меси и Роналдо взети заедно. Ако знаеш аз какви "мигове на гениалност" съм имал - финтове, пробиви и голове от пряк свободни удари като хлапе свят ще ти се извие. Пожелавам успех на момчето. Наистина Септември по мое време беше най-добрата школа в България. Сега не знам как е. :?

дрън дръ на десет 99% от децата немогат да я ритнат на повече от 10 метра това хлапе би три фала за един мач на повече от 30 метра има много голям талнт дано го развие играе и с двата крака не лаком подава веднага спокоино може да играе в младшата
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 ное 2013 16:44

kiko75 написа:
Red Warrior написа:
oldcapital написа:

дрън дръ на десет 99% от децата немогат да я ритнат на повече от 10 метра това хлапе би три фала за един мач на повече от 30 метра има много голям талнт дано го развие играе и с двата крака не лаком подава веднага спокоино може да играе в младшата

Смятай, че са ПОДБРАНИ моменти на това момче. Нека да покажат един цял мач. Освен това изглежда леко пълничко за 10 годишен и в никакъв случай другите около него не са по-големи на възраст. Успех му желая на момчето, но за негово добро, просто го карайте по-кротко. Много талантливи момчета като навлязат в пубертета се променят изцяло.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 20 ное 2013 17:20

Коньовичарчетата нямаме грешка :roll: Поредния талант :!:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 ное 2013 17:41

kiko75 написа:дрън дръ на десет 99% от децата немогат да я ритнат на повече от 10 метра това хлапе би три фала за един мач на повече от 30 метра има много голям талнт дано го развие играе и с двата крака не лаком подава веднага спокоино може да играе в младшата

Tи май си нямаш представа колко точно са 30 метра :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

oldcapital
Контакти:

Мнениеот oldcapital » 20 ное 2013 17:47

Red Warrior написа:
kiko75 написа:
Red Warrior написа:
oldcapital написа:

Смятай, че са ПОДБРАНИ моменти на това момче. Нека да покажат един цял мач. Освен това изглежда леко пълничко за 10 годишен и в никакъв случай другите около него не са по-големи на възраст. Успех му желая на момчето, но за негово добро, просто го карайте по-кротко. Много талантливи момчета като навлязат в пубертета се променят изцяло.

Те са подбрани моменти,но са в 2-3 мача.Не е да кажеш,както има компилации на някви смешняри,където от 120 мача са му събрали 10 отигравания като хората.За мен това дете е много талантливо,а вече какво ще се случи,бъдещето ще покаже.Според мен точно на тази възраст се отличават талантливите деца,защото едно е да бягаш,да гониш топката и да си играеш,както повечето деца на тази възраст,друго е да имаш техника,поглед,шут и т.н.Виж,че веднага се отличава хлапето от другите
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 20 ное 2013 17:55

Има хляб в хлапето,но е мнооого рано да се говори.... преди всичко трябва татко му или майка му да решат дали ще стане футболист,защото после като го запишат на математика,английски,цигулка и модерни танци ......и .... край с кариерата ;)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 20 ное 2013 18:06

Това дете има няколко наистина добри качества.Играе с вдигната глава,постоянно се оглежда да следи разположението на играчите около себе си,опитва пасове зад гърба на защитата/мисли в перспектива/,има отличен за годините си удар от пряк свободни удари,не е егоист.Има всички необходими качества да стане плеймейкър от типа на Модрич.Не е типичният голаджия,сравнен с други деца на тази възраст.Ако сте гледали внимателно,ще разберете за какво говоря.Повечето му голове са след грешки на вратаря,ама наистина грешки.Навремето правехме и по запомнящи се неща на тази възраст/аз например имам няколко гола на Гагарин директно от корнер,но това не ме направи Пеле тогава :mrgreen: /,но както един колега се изрази,пубертета не прощава.Започва половото осъзнаване и като му кацне някоя Гергина на к..,току виж таланта му вземе че блесне в друга светлина и вместо три гола на мач,започне да вкарва по три на момата и по три в кръчмата.Дано успеят да го опазят от подобни съблазни и ако го видят емисари на голям клуб от Европа да не го спират както спряха Вутов.Успех на момчето и дай Боже повече таланти като него.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Футбол - България”