Това дете има няколко наистина добри качества.Играе с вдигната глава,постоянно се оглежда да следи разположението на играчите около себе си,опитва пасове зад гърба на защитата/мисли в перспектива/,има отличен за годините си удар от пряк свободни удари,не е егоист.Има всички необходими качества да стане плеймейкър от типа на Модрич.Не е типичният голаджия,сравнен с други деца на тази възраст.Ако сте гледали внимателно,ще разберете за какво говоря.Повечето му голове са след грешки на вратаря,ама наистина грешки.Навремето правехме и по запомнящи се неща на тази възраст/аз например имам няколко гола на Гагарин директно от корнер,но това не ме направи Пеле тогава

/,но както един колега се изрази,пубертета не прощава.Започва половото осъзнаване и като му кацне някоя Гергина на к..,току виж таланта му вземе че блесне в друга светлина и вместо три гола на мач,започне да вкарва по три на момата и по три в кръчмата.Дано успеят да го опазят от подобни съблазни и ако го видят емисари на голям клуб от Европа да не го спират както спряха Вутов.Успех на момчето и дай Боже повече таланти като него.