Левски очаква служебна победа над ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

iliyan

Re: Левски очаква служебна победа над ЦСКА

Мнениеот iliyan » 20 ное 2013 12:00

Борат се избори да играе в ЕКТ след като нямаше прави , та сега за една победа не бе си изкрънкал стига да имаше причина за това !
Ако имаше шанс Борат вече да е направил вече опит за служебна победа ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 20 ное 2013 12:02

iliyan написа:Борат се избори да играе в ЕКТ след като нямаше прави

Нещо си се опитал да кажеш май? :lol:

pomiqr71

Мнениеот pomiqr71 » 20 ное 2013 12:12

А клубите отбори с какво са виновни, че БФС и ПФЛ така са изготвили програмата, че елитните ни отбори да игарят мачове, когато има и срещи на национални отбори? Как виждате мач от ФА между Арсенал и Манчестър Юнайтед и по същото време мач на младежите на Англия срещу Франция?

ПС: Моля да не използвате авторитета на името ми, което съм градил с години за собствени подбуди и да подвеждате обществото, че съм аз. Това, че сте облекли костюма ми не Ви прави мен, а имитатор!!! За четвърти път Ви хващам, но за обществото това е неизвестен факт, защото нося маска и съм анонимен, освен за двама човека :D

Потребителски аватар
Иртиш Павлодаров
Контакти:

Мнениеот Иртиш Павлодаров » 20 ное 2013 12:59

да после и служебно 0-3 срещу "Иртиш" :mrgreen: и се връщаме в обора ЩАСТЛИВИ ПОБЕДИТЕЛИ :) :) :)

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 20 ное 2013 13:02

Marcel написа:Според регулациите на ФИФА относно квалификационни срещи за международни състезания на фиксирани дати:

These matches take priority over matches in a national championship. In other words, matches in the national championship or cup competition should not be arranged on one of the fixed/set dates/ Тези мачове имат предимство пред мачовете от националните първенства. С други думи, мачове от национални първенства или ТУРНИР ЗА КУПАТА НЕ МОГАТ да се насрочват на една от определените дати.

The player shall also be released for the period of preparation. If the player is called up to play in a qualifying match for an international competition, this period shall be 4 days (including the day of the match)/ Играчът също така трябва да бъде освободен за подготвителен период. Ако играчът е повикан да играе в квалификационен мач за международно състезание, този период трябва да бъде 4 дни (вкл. денят на мача).

http://www.fifa.com/mm/document/affeder ... _ii_74.pdf

Следователно националната асоциация няма правото да насрочва дати за първенство или Купа в рамките на посочения период според международния календар. Периодът в случая е 15-19 ноември. Изводите си остават за вас.

И ето че пак всички си тренирате пръстите за нищо, цялата тема е безсмислена. :lol:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 20 ное 2013 16:00

Аз пък очаквам довечера русата и черната Златка :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 ное 2013 16:06

На вас ви изглежда ташак работата , ама глейте как Левски ще гушне една служебна победа :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 ное 2013 16:10

ЕМИЛ написа:На вас ви изглежда ташак работата , ама глейте как Левски ще гушне една служебна победа :mrgreen:

Ще ме баннат ако ти кажа какво ще гушнат :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 ное 2013 16:15

Това е ако е вярно то във Висшата лига трябва постоянно да има служебни загуби, защото клубовете там редовно спират футболистите си когато има мачове на младежките и юношески формации.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 20 ное 2013 16:18

ЕМИЛ написа:На вас ви изглежда ташак работата , ама глейте как Левски ще гушне една служебна победа :mrgreen:

Marcel написа:Според регулациите на ФИФА относно квалификационни срещи за международни състезания на фиксирани дати:

These matches take priority over matches in a national championship. In other words, matches in the national championship or cup competition should not be arranged on one of the fixed/set dates/ Тези мачове имат предимство пред мачовете от националните първенства. С други думи, мачове от национални първенства или ТУРНИР ЗА КУПАТА НЕ МОГАТ да се насрочват на една от определените дати.

The player shall also be released for the period of preparation. If the player is called up to play in a qualifying match for an international competition, this period shall be 4 days (including the day of the match)/ Играчът също така трябва да бъде освободен за подготвителен период. Ако играчът е повикан да играе в квалификационен мач за международно състезание, този период трябва да бъде 4 дни (вкл. денят на мача).

http://www.fifa.com/mm/document/affeder ... _ii_74.pdf

Следователно националната асоциация няма правото да насрочва дати за първенство или Купа в рамките на посочения период според международния календар. Периодът в случая е 15-19 ноември. Изводите си остават за вас.

За всеки случай, ако не си разбрал :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Върни се в “Футбол - България”