Какво мислите за.......нас.....

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

sonioblue
Контакти:

Какво мислите за.......нас.....

Мнениеот sonioblue » 22 окт 2008 15:21

Не разбирам защо Гонг трият всяка тема,където се споменават имена на форумците,все пак,така като гледам този форум си е наш и според мен няма нищо лошо да изказваме мнение за един или друг във форума.Затова аз ви питам кой е любимият ви потребител от форума на Гонг?

П.П.Гонг,надявам се да не ми изтриете темата,това е просто едно допитвне между нас,в което според мен няма нищо лошо! :)

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Re: Какво мислите за.......нас.....

Мнениеот Apostola » 22 окт 2008 15:42

Интересна тема.За съжаление повечето хора,които ми допадаха във форума вече не пишат или пшат доста по-рядко.Такива хора са mike28,Udoji,Bessen,Ultrablue и още няколко те си знаят кои са(изпускам някои).Това не означава,че и в момента няма свстни и тезвомислещи хора,просто са ДОСТА ПО-МАЛКО.Допадат ми вижданията на Blue_lion, на Palante,Joro Laneca i Angoff понякога когато последните не се заяждат,а говорят трезво.Има и други разбира се,но май ще ми е по-лесно да напиша тези,които не ми допадат....
Респект и пожелания за повече съвестни форумджий! ;)
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
aa2121
Контакти:

Мнениеот aa2121 » 22 окт 2008 15:42

Наистина няма нищо лошо,но тук много хора няма да те разберат и обидите ще започнат да валят като из ведро,както се казва.

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 22 окт 2008 15:49

plamen etov написа:НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ КОЛЕГИТЕ ПРЕДИ МЕН!!!ИНАЧЕ СЕ ГУБИ СМИСЪЛА ОТ ФОРУМА !!ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ КАКТО ИМА МЪЖ,ФУТБОЛИСТ НАГОДИНАТА ЗАЩО ДА НЯМА НАЙ ТОЛЕРАНТЕН УЧАСТНИК НАФОРУМА ИЗБРАН ОТ САМИТЕ НАС!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз съм за!Само да кажем за хората,които след малко ще започнат да ругаят,че никои не ги задължава да го правят.Това е напълно доброволно!
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 22 окт 2008 15:56

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ КОЛЕГИТЕ ПРЕДИ МЕН!!!ИНАЧЕ СЕ ГУБИ СМИСЪЛА ОТ ФОРУМА !!ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ КАКТО ИМА МЪЖ,ФУТБОЛИСТ НАГОДИНАТА ЗАЩО ДА НЯМА НАЙ ТОЛЕРАНТЕН УЧАСТНИК НАФОРУМА ИЗБРАН ОТ САМИТЕ НАС!!!!!!!!!!!!!!!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 22 окт 2008 15:58

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ КОЛЕГИТЕ ПРЕДИ МЕН!!!ИНАЧЕ СЕ ГУБИ СМИСЪЛА ОТ ФОРУМА !!ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ КАКТО ИМА МЪЖ,ФУТБОЛИСТ НАГОДИНАТА ЗАЩО ДА НЯМА НАЙ ТОЛЕРАНТЕН УЧАСТНИК НАФОРУМА ИЗБРАН ОТ САМИТЕ НАС!!!!!!!!!!!!!!!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Върни се в “Футбол - България”