Ще подобри ли Лудогорец рекорда на Левски от 14 мача в един

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Ще подобри ли Лудогорец рекорда на Левски от 14 мача в един

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 ное 2013 01:29

GOLEADOR написа:
Popokatepetal написа: А това, че оставихме тогава актуалния носител на трофея - ЦСКА Москва, след нас в класирането е поредното черно петно, което подуенци лепват на българския футбол.

Вие пък какво общо имате с това,че ЦСКА Москва са след вас?Та Левски е единствения отбор който те победиха!Както казах,българският национален отбор и ЦСКА бият актуалните шампиони и продължават напред,Левски не,те продължават по другия начин.

Съдейки по написаното от теб.. Левски е победил някой, който се е оказал непреодолим за ЦСКА Москва. Може да говориш за Бартез и компания, знам ли те :)

Като споменаваш националния.. България тогава губи от Нигерия с 0:3 по принцип за добър ден.

ЦСКА бие актуален шампион но единия им полуфинал е постлан с мачове срещу.. някакви ирландци, малтийци и не помня другия отбор от Кипър ли беше, Гърция ли.. но е 1/2 финал и толкоз, нали? Но когато говорите за Левски се насирате от РЕВ и опити да докажете, че било незаслужено.

Драги ми Пичурко, сипи си малко стрихнин в чая ако обичаш, обещавам да поема част от разноските за погребението (демек да намеря куче, което да се съгласи да те изплюска).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 ное 2013 07:35

Betchualeng Arnaikem написа:
GOLEADOR написа:
Popokatepetal написа: А това, че оставихме тогава актуалния носител на трофея - ЦСКА Москва, след нас в класирането е поредното черно петно, което подуенци лепват на българския футбол.

Вие пък какво общо имате с това,че ЦСКА Москва са след вас?Та Левски е единствения отбор който те победиха!Както казах,българският национален отбор и ЦСКА бият актуалните шампиони и продължават напред,Левски не,те продължават по другия начин.

Съдейки по написаното от теб.. Левски е победил някой, който се е оказал непреодолим за ЦСКА Москва. Може да говориш за Бартез и компания, знам ли те :)

Като споменаваш националния.. България тогава губи от Нигерия с 0:3 по принцип за добър ден.

ЦСКА бие актуален шампион но единия им полуфинал е постлан с мачове срещу.. някакви ирландци, малтийци и не помня другия отбор от Кипър ли беше, Гърция ли.. но е 1/2 финал и толкоз, нали? Но когато говорите за Левски се насирате от РЕВ и опити да докажете, че било незаслужено.

Драги ми Пичурко, сипи си малко стрихнин в чая ако обичаш, обещавам да поема част от разноските за погребението (демек да намеря куче, което да се съгласи да те изплюска).

Драги ми Смехурко,щом смяташ,че с чест сте отстранили ЦСКА Москва защо не се гордеете с този мач?Чествайте това събитие как Левски отстранява актуален шампион от ЕКТ.Ама после да не се чудите защо всички ви се смеят!Радвайте се там,че друг ви е свършил работата и това е.Що се отнася до мача ни с Нигерия не разбрах защо мрънкаш.То вас подуенци човек може ли да ви разбере?Пъчите се с 14 мача в ЕКТ,но ако може да не се знае как се е стигнало до тях.За пръв път отстранявате актуален шампион от ЕКТ,но ни дума,ни вопъл,ни стон по този въпрос.Мълчите сякаш има омерта за мача.Ние с нашите полуфинали се гордеем.Постигнали сме ги като отстраняваме всеки отбор който ни се е изпречил по пътя до тях.Без значение дали това е шампиона на Испания или Европейския шампион.И отбелязваме тези дати без да се крием като вас!Защото сами сме извоювали тези победи и полуфинали в ЕКТ.Не като други тимове които се промъкват напред заради други отбори и се крият като мишки когато ги попиташ как са достигнали до това свое постижение.Но това е тяхната съдба,да се крият като мишки по тази земя!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 11 ное 2013 05:14

Абе GOLEADORе още ли не може да се усетиш колко ти е смешна тезата?!?! Щом са се класирали значи са били по-добри! Това е! Не съм от Левски, даже като дете подкрепях ЦСКА, преди да се усетя какъв маскарад е БГ футбола и че няма смисъл да си хабя нервите с така наречения ни шампионат. Впрочем, те няма и как да се гордеят с отстраняването на настоящия шампион, защото това не ти е пряк елиминационен сблъсък, а групова фаза! Всички тези неща са толкова елементарни, че просто се чудя на какво ли радиационно облъчване си бил подложен, за да загряваш по-бавно от бавноразвиващ се?! :roll:

Никой не отговори на въпроса ми, за регламента на предстоящия жребий, но явно малоумните спорове са по-важни......

Върни се в “Футбол - България”