Георги Йорданов ще реже "червените" на 10 ноември

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Георги Йорданов ще реже "червените" на 10 ноември

Мнениеот sin4ec » 07 ное 2013 20:51

russia написа:
sin4ec написа:Нещо за автогола на Легендата има ли?

А друго клише имаш ли? Или ползваш заучените в случаите когато не ти отърва?
Кое в цитираната статия не е вярно, че се обясняваш с легендата и прочее сволоч?

Някои от клишетата в зоната аз съм ги измислил. Не знам кое е вярно, но цялата истерия е добре премерен ход в стил Тройчо. С един изстрел-три заека! Първо, сваля от себе си нуждата от обяснение защо след дербито ЦСКА загуби форма. Второ, сваля от отбора напрежението от недобрите игри и лошите резултати. И трето-подлага яко на съдиите преди важните ви предстоящи мачове.
Лошо няма, не е забранено. Него съм го признал за тези неща, с тях компенсира доста недостатъци. Дали ще има ефект, ще видим. Но не ми набутвайте тука евтини пропаганди как сте ощетени. Ний тази есен сме бая по-ощетени, но не правим въпрос, а си гледаме в паничката. Когато не можеш да вържеш три паса, да ривеш е смешно. Дори да вземем отменения от дебелака гол, с Локо Сф, при който страничния и задния сочат центъра, а дебелака от 35 м търчи да дава фаул... Пак казвам, не правим въпрос, случва се. А вий три паса вързахте само срещу нашата сбирщина.
Малко по-спокойно и трезво.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 07 ное 2013 22:35

Бе кво им се връзвате на онези.. . Всичките в Иртиш и тва е.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 ное 2013 09:32

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
Udoji90 написа:Доста провокативна темичка. Миналия сезон същият рефер свири двубоя между двата отбора на "Армията" и се справи на ниво. Едва ли някой в клуба ни има интерес да недоволства от назначението му. Ако не се лъжа, той свири и Вечното дерби преди няколко седмици.

Вечното дерби не го свири добре- доста пресилен фаУл при втория гол на ЦСКА, а при третия гол Марсиньо с нарушение отне топката на Милиев....то ние че слабо играхме, спор нема, ама и той ни по-порезна ;)

Поредното култово изказване на въпросния индивид :mrgreen: Мюлдер влезе хирургически на Милисавлевич на тъча, мисля и картон му показаха - той вика пресилен фаул :mrgreen: , второто положение няма какво да го коментирам - вие си знаете качествата на Тополата :lol: По темата, въпросния съдия в момента е най-добрия в България, не знам някой скоро да се оплакал от него. Лилавите много знаят, но аз лично бих бил по-доволен ако в Стара Загора им свиреше Ники Плешивото, ама те го пратили на Славия - тоя идиот може да обърка всеки мач и е напълно непредвидим :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 08 ное 2013 14:01

Red thunderstorm написа:Стига с това дребнотемие и тесногръдие! Не ви ли омръзна? Сякаш няма по-стойностни неща за обсъждане от бг съдиите?!? ;)

Кратко, точно и ясно!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
Офтопик:
Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер!

Върни се в “Футбол - България”