russia написа:sin4ec написа:Нещо за автогола на Легендата има ли?
А друго клише имаш ли? Или ползваш заучените в случаите когато не ти отърва?
Кое в цитираната статия не е вярно, че се обясняваш с легендата и прочее сволоч?
Някои от клишетата в зоната аз съм ги измислил. Не знам кое е вярно, но цялата истерия е добре премерен ход в стил Тройчо. С един изстрел-три заека! Първо, сваля от себе си нуждата от обяснение защо след дербито ЦСКА загуби форма. Второ, сваля от отбора напрежението от недобрите игри и лошите резултати. И трето-подлага яко на съдиите преди важните ви предстоящи мачове.
Лошо няма, не е забранено. Него съм го признал за тези неща, с тях компенсира доста недостатъци. Дали ще има ефект, ще видим. Но не ми набутвайте тука евтини пропаганди как сте ощетени. Ний тази есен сме бая по-ощетени, но не правим въпрос, а си гледаме в паничката. Когато не можеш да вържеш три паса, да ривеш е смешно. Дори да вземем отменения от дебелака гол, с Локо Сф, при който страничния и задния сочат центъра, а дебелака от 35 м търчи да дава фаул... Пак казвам, не правим въпрос, случва се. А вий три паса вързахте само срещу нашата сбирщина.
Малко по-спокойно и трезво.