БТВ: Да попитам, какво попречи на ЦСКА да победи Морето на Армията? Съдията ли беше пак или може би протестиращите

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
GOLEADOR написа:Ей това е подуевщината,кичат се със слава която не са заслужили.Съдията спечели мача на морето срещу ЦСКА,но те го преписват на Гонзо.Явно подуенци ще разчитат на чернодрешковците в мачовете им с армейците за да не може Стойчо да ги сложи там където винаги ги слага!
фифи перото написа:GOLEADOR написа:Ей това е подуевщината,кичат се със слава която не са заслужили.Съдията спечели мача на морето срещу ЦСКА,но те го преписват на Гонзо.Явно подуенци ще разчитат на чернодрешковците в мачовете им с армейците за да не може Стойчо да ги сложи там където винаги ги слага!
Къде?
GA_ veliki написа:Гонзо - два пръста чело, 8ми клас, инженера....Е, добре бе розови пеперудки, не ви ли е срам такъв човек да ви разчекне и то насред Варна?
iliyan написа:фифи перото написа:GOLEADOR написа:Ей това е подуевщината,кичат се със слава която не са заслужили.Съдията спечели мача на морето срещу ЦСКА,но те го преписват на Гонзо.Явно подуенци ще разчитат на чернодрешковците в мачовете им с армейците за да не може Стойчо да ги сложи там където винаги ги слага!
Къде?
След ЦСКА както сте в момента
Red Warrior написа:modor написа:Георги Илиев: „...не мисля, че точно този фаул е главно проблемът, както нямаше фаул при това положение, нямаше такъв и при още 10 положения в полза на ЦСКА...Аз излъгах рефера един път, а отборът на ЦСКА го излъга 10 пъти...”.
Според инженера е имало фаул и цяла България е видяла това!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта