Браво на Станислав Тодоров

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Stanimir-74

Re: Браво на Станислав Тодоров

Мнениеот Stanimir-74 » 03 ное 2013 17:05

VOLOV написа:
Stanimir-74 написа:
VOLOV написа:Чорбарите са свикнали винаги ПАРТИЯТА МАЙКА да им дава всичко на тепсия!
Трудно е когато трябва да играят по правилата. Тогава целия свят им е виновен
и разбираш ли, има заговор за тяхното унищожение. Нищо подобно - просто не се оправдавайте!

Дори бих казал, че съдията спести картон на Янчев, когато в 95-тата минута
спря топката с ръце на земята. Ах колко жалко е да си прасе...

Глуповатичък ще ми дойдеш, но ти не си виновен за това, явно отборчето ти е многократно изнасилвано от най-успешният и титулован клуб в България, нали така г-н Волов?? :)

Личи си, че си привърженик на цура панчаревска, след като не можеш да
се изразиш с доводи и факти, а започваш с обиди. Не се притеснявай, ти
дори не можеш, да осъзнаеш, че не си ми на нивото. За такива като тебе
има едно жалко партийно отборче, което правилно подкрепяш

Волов, трудно ли завърши основното образувание? Научи се къде се слагат запетайки, Запетайко!
А по темата, която си пуснал, не аз, а ти трябва да дадеш доводи и факти на своето твърдение. Или еякулацията ти е замъглила неголемия мозък??
Последна промяна от Stanimir-74 на 03 ное 2013 17:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 03 ное 2013 17:08

edmon_dantes написа:Заглавие на ***: "Черно море спря тима на Двойчо с 2:1." :mrgreen:

Ало, вечно вторите, на юбилея кое място ще заемате?? :)

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 03 ное 2013 17:14

stefani написа:
GOLEADOR написа:Щом и тема му пуснахте то е ясно как се е справил!

Перфектно съдийство !

Така ли Ви казаха на проверката в Курило??

csk@r1313
Контакти:

Мнениеот csk@r1313 » 03 ное 2013 17:27

джони написа:като цяло свири много добре,но накрая трябваше да раздаде картоните на възбудените чорбета и щеше да е перфе.И скандали нямаше да има толкова и повече футбол щеше да има

Тоя отбор, чиято емблема ти е аватар го уважавах. След това мнение отива на ниво "говедо". Ще ви пухаме и вас много. И то скоро. П*тка, майна.

csk@r1313
Контакти:

Мнениеот csk@r1313 » 03 ное 2013 17:29

edmon_dantes написа:Заглавие на ***: "Черно море спря тима на Двойчо с 2:1." :mrgreen:

Много здраве на майка ти. От целата команда на Вардар Скопje.

csk@r1313
Контакти:

Мнениеот csk@r1313 » 03 ное 2013 17:37

Stanimir-74 написа:
stefani написа:
GOLEADOR написа:Щом и тема му пуснахте то е ясно как се е справил!

Перфектно съдийство !

Така ли Ви казаха на проверката в Курило??

Мани ги тия уроди, пич. Ще има още мачове. Фамилийката ще им разгоним. Друг отбор в България няма. А и ЦСКА не е отбор, религия е!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 ное 2013 19:11

Stanimir-74 написа:
VOLOV написа:
Stanimir-74 написа:Волов, трудно ли завърши основното образувание? Научи се къде се слагат запетайки, Запетайко!
А по темата, която си пуснал, не аз, а ти трябва да дадеш доводи и факти на своето твърдение. Или еякулацията ти е замъглила неголемия мозък??

Аахахахахаххахаха, край!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 03 ное 2013 20:56

Ей,големи плачове,то да играят някакъв хубав футбол или да имат някакъв супер треньор ЦСКА, пък то нито едното, нито другото,треньора на цска си го знаем то да не е само този шампионат все нещо някой му е виновен,как пък все срещу цска има някаква тенденция, слушат тоя който сам се преименува и сега всички от червения лагер му пригласят на глупостите и истериите.Абсолютен истерик и невротик.Това не е нормален треньор и сега пак да ми сложат Бан червените модератори ,че казвам истината за неадекватния им треньор.Конспирации,директиви,провокации това е в устата на червения треньор винаги когато е заемал поста,и някой да ме опровергае ако не е така.

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 03 ное 2013 21:17

Жалка тема
Отрепки, то всичко ще ви се върне както става всеки път, дали ще е Иво Главата, Везалов, Сараево, Иртиш или тройния пенетрейшън за 6 минути, орисани сте да го духате винаги ;)

Потребителски аватар
drenkata
Контакти:

Мнениеот drenkata » 03 ное 2013 21:25

grasiani написа:Ей,големи плачове,то да играят някакъв хубав футбол или да имат някакъв супер треньор ЦСКА, пък то нито едното, нито другото,треньора на цска си го знаем то да не е само този шампионат все нещо някой му е виновен,как пък все срещу цска има някаква тенденция, слушат тоя който сам се преименува и сега всички от червения лагер му пригласят на глупостите и истериите.Абсолютен истерик и невротик.Това не е нормален треньор и сега пак да ми сложат Бан червените модератори ,че казвам истината за неадекватния им треньор.Конспирации,директиви,провокации това е в устата на червения треньор винаги когато е заемал поста,и някой да ме опровергае ако не е така.
+1

Върни се в “Футбол - България”