КОЙ ЛЪЖЕ ПОВЕЧЕ БОРАТ ИЛИ ЛУПИ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

UROD

Re: КОЙ ЛЪЖЕ ПОВЕЧЕ БОРАТ ИЛИ ЛУПИ?

Мнениеот UROD » 21 окт 2008 16:17

INZAGHI_99 написа:
sheffield написа:гриша ганчев ако не беше нора ананиева да му натика 2-3 куфарчета с пари щеше да чисти улиците на ловеч сега.

не съм му адвокат, но това няма значение, на батков и томов от къде са им парите или на другите богаташи? въпроса е като са ти ги дали тези пари какво си направил с тях, тези два куфара лесно се харчат, много по трудно е да ги направиш 4ри, а Г.Ганчев като не броим Литекс( пълен смях, в смисъл нито града го заслужава нито феновете им- защото липсват), а обърнем внимание на борба и автомобилизъм там този човек е дал на България СВЕТОВНИ,Европейски и Олимпийски шампиони, ако това за теб е малко - здраве да е.

ИЗБРОИ МИ ОСВЕН НАЗАРЯН КОЙТО МУ Е ОХРАНА НЯКОЙ ДРУГ

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 21 окт 2008 16:34

UROD написа:
INZAGHI_99 написа:
sheffield написа:гриша ганчев ако не беше нора ананиева да му натика 2-3 куфарчета с пари щеше да чисти улиците на ловеч сега.

не съм му адвокат, но това няма значение, на батков и томов от къде са им парите или на другите богаташи? въпроса е като са ти ги дали тези пари какво си направил с тях, тези два куфара лесно се харчат, много по трудно е да ги направиш 4ри, а Г.Ганчев като не броим Литекс( пълен смях, в смисъл нито града го заслужава нито феновете им- защото липсват), а обърнем внимание на борба и автомобилизъм там този човек е дал на България СВЕТОВНИ,Европейски и Олимпийски шампиони, ако това за теб е малко - здраве да е.

ИЗБРОИ МИ ОСВЕН НАЗАРЯН КОЙТО МУ Е ОХРАНА НЯКОЙ ДРУГ

малко ме хвана в шах борис георгиев (ако не се лъжа) бронзов медалист е и световен шампион, другият е това момчето от Бургас което сега бе на олимпиадата, при бокса също има негови спортисти.
Виж това кой каква професия си е избрал е друг въпрос, Ти, аз и другите не сме спортисти и се развиваме в други насоки, тези момчета това са си избрали, всичко е въпрос на избор.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

SNJ1960
Контакти:

Мнениеот SNJ1960 » 21 окт 2008 17:09

Не засягайте Г.Ганчев. Темата е за Лупи и Бай ви Ганя. Ето и моето мнение
1. Идвамата не са в час и лъжат здраво.
2. Бай Ганю поне по умело управлява парите , които има / или са му дадени / и може и да провали тотално Левски , да подмолничи срещу ЦСКА , но направи и доста за подрастващите футболисти в Левски. Защо нямат успехи е друга тема.
3. Лупи е мазен , гаден , патологичен лъжец и измекяр. Тоя глупак колкото глупости сътвори в ЦСКА, Батков да бе мислил по цял ден за две години не може ги измисли. Като го видя на екран и едновремено ми се повръща , пикае и досира.
4. Хора като тях /особено Лупи/ не трябва да управляват двата най-големи клуба в България.
5. Още по лошо е , че те, Митьо Селския и Галка Аналка разкараха от стадионите привържениците на тези отбори , които все още имаха такива.

UROD

Мнениеот UROD » 21 окт 2008 17:20

SNJ1960 написа:Не засягайте Г.Ганчев. Темата е за Лупи и Бай ви Ганя. Ето и моето мнение
1. Идвамата не са в час и лъжат здраво.
2. Бай Ганю поне по умело управлява парите , които има / или са му дадени / и може и да провали тотално Левски , да подмолничи срещу ЦСКА , но направи и доста за подрастващите футболисти в Левски. Защо нямат успехи е друга тема.
3. Лупи е мазен , гаден , патологичен лъжец и измекяр. Тоя глупак колкото глупости сътвори в ЦСКА, Батков да бе мислил по цял ден за две години не може ги измисли. Като го видя на екран и едновремено ми се повръща , пикае и досира.
4. Хора като тях /особено Лупи/ не трябва да управляват двата най-големи клуба в България.
5. Още по лошо е , че те, Митьо Селския и Галка Аналка разкараха от стадионите привържениците на тези отбори , които все още имаха такива.

СЪГЛАСЕН СЪМ САМО НЕ РАЗБРАХ ЗАЩО ПОДРАСТВАЩИТЕ НА ПОДУЕНЕ1914 НЯМАТ УСПЕХИ

TcViro
Контакти:

Мнениеот TcViro » 21 окт 2008 17:33

INZAGHI_99 написа:
UROD написа:
INZAGHI_99 написа:ВСИЧКИ В БГ ФУТБОЛА, МОЖЕ БИ САМО Г-Н ГАНЧЕВ.
ИНАЧЕ тези двама та са най-големите лъжци.

АБЕ ТИ МАЙ СМЕНИ БОЯТА

защо, просто се възхищавам на този човек, може би единственият който печели от футбола в Бг.

малко си се заблудил ми се струва и БОРАТ И ЛУПИ толкова пари направиха покраи двата клуба ,че дори и да съберем парите на останалите 14 президента в А група пак няма да ги минат.

TcViro
Контакти:

Мнениеот TcViro » 21 окт 2008 17:36

SNJ1960 написа:2. Бай Ганю поне по умело управлява парите , които има / или са му дадени / и може и да провали тотално Левски , да

Питане - къде потънаха около 20млн. лв. (от ШЛ и трансферите след това) и това ли е умело управляване на пари?

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 21 окт 2008 18:07

И двамата са комсомолски отрепки .

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 21 окт 2008 20:54

djonik написа:
INZAGHI_99 написа:ВСИЧКИ В БГ ФУТБОЛА, МОЖЕ БИ САМО Г-Н ГАНЧЕВ.
ИНАЧЕ тези двама та са най-големите лъжци.

Ти пък не каза нищо. И какво е направил Гриша Ганчев за футбола, че не се сещам - две купени титли и куп провали в Европа. Същият мошеник като Томов и Батков, но е купил всички медии и те не смеят да го закачат

във футбола, като не броим титлите му, направи стадион, направи футболна школа в града при това една от най-добрите в БГ, това никой не може да му го отрече а не е малко, направи един малък провинциален град(абсолютно не заслужаващ) известни.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 21 окт 2008 20:57

защо, просто се възхищавам на този човек, може би единственият който печели от футбола в Бг.[/quote]

малко си се заблудил ми се струва и БОРАТ И ЛУПИ толкова пари направиха покраи двата клуба ,че дори и да съберем парите на останалите 14 президента в А група пак няма да ги минат.[/quote]
разликата е че тези само крадят и рушат, томов се налапа като хала, батков- той е поставено лице парите ги взеха други хора, направи един прост баланс като не броиш парите от КЕШ, и ще видиш, че имаш разходи за заплати осигуровки, стадион, съдии и мн други, приходи- от КЪДЕ? само не казвай ТВ :D
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Върни се в “Футбол - България”