Еньо е по-добрият вариант за момента.А според мен трябва да се намери схема при която и двамата да са на терена.Еньо е тежък и мощен централен нападател,а Г.Христов е по-техничен.Според като двойка нападатели двамата биха се допълвали.
Но за момента при сегашния начин на игра според мен няма две мнения-за сегашната ни схема Еньо е по-подходящ.
Г. Христов vs. Е. Кръстовчев
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- petarivanov1985
- Контакти:
Re: Г. Христов vs. Е. Кръстовчев
Сега след като пуснах тази тема и неочаквано за мен има над 40 мнения да си кажа и моето.
Смятам, че Кръстовчев трябва да е на върха на атаката, а Г.Христов да играе зад него понеже успява да спечел повечето еиноборства и ако има на кой даподава след това може би ще вкарваме повече голове. Просо тябва да се пробва такава схема през зимната пауза за да се види дали има ефект
Смятам, че Кръстовчев трябва да е на върха на атаката, а Г.Христов да играе зад него понеже успява да спечел повечето еиноборства и ако има на кой даподава след това може би ще вкарваме повече голове. Просо тябва да се пробва такава схема през зимната пауза за да се види дали има ефект
- aisogludingfioler
- Контакти:
svis2ov написа:Кръстовчев, защото не е обременен психически! На Христов му трябва психолог и то веднага!!!!
Психиатър му трябва! И то веднага!
Ако имаш ,,такава крехка и ранима психика", че след 3 пропуска се ,,притесниш" и направиш още 10, значи не ставаш за голям клуб. И хайде да беше в един мач, може да го оправдаеш, че е нямал ден примерно. Ама в 20 поредни мача вече е прекалено. Трябва да си с психиката на някоя лигава тинейджърка. Едва ли в цялата история на Левски е имало някой да изтърве повече чисти голови положения за 2 месеца от него. При това с тая липса на нападатели в Левски му се даде шанс около 20 пъти, просто защото няма кой друг да бъде пуснат. Еми след като и 20-те пъти не се е възползвал - ЧАО! Иначе Кръстовчев е на обратния полюс - играе с хъс, може би няма толкова техника, но пък е един от малкото високи в Левски. От друга страна за Европа - едва ли може да предложи нещо по-различно от сегашните сладури. Позицията е една - ПОНЕ ТРИМА НОВИ НАПАДАТЕЛИ, ЕДИН ОТ КОИТО ДА БЕЛЕЖИ СРЕДНО ПО 20 ГОЛА НА СЕЗОН.
- Бижутера
- Контакти:
Трябва да му се даде шанс на Еньо-днес ни спаси а и е симпатичен нападател...браво на Гонзо че го пусна днес,много добър ход!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
А аз си мисля ,че могат и трябва да играят двамата заедно . Биха били добра двойка
Иначе се видя и днес ,че като влезе Еньо и се почва с високи центрирания , от които отбора няма полза. След като влезе Еньо ,който хванеше топката ,все центриране към него правеше
Прекалено лесно предвидими ставаме така . Ако и Гошо Христов е до него, бихме били по-опасни и по-интересни .[offtopic]Иначе днеска ми хареса халфовата линия .Мечо и Дарко направиха добър дует , в времето което играха . Седрик и Хичо също , така че според мен това трябва да ни е халфовата линия
[/offtopic]

- blue SASHO1977
Еньо 100%%%
И двамата трябва да играят заедно. Който е гледал контролите при Вили Вуцов е видял, че 2мата супер си беха паснали като 2ка централни нападатели. Плюсовете на единия компенсират минусите на другия. На Жоро Христов няма да му се налага да се бие като "вода у брег" с по- мощните от него центални защитници, както и да скача за висока топка, а ще си влезе в ролята на лек нападател, какъвто беше и в Ботев Пд. Еньо пък с ръста си е предпоставка всяко ТОЧНО центриране да се превърне в гол, както и да сваля топки за Жорето и да му отваря пространства в противниковата защитата за скоростни атаки през центъра, каквито определено ни липсват.
- Бижутера
- Контакти:
zlostar написа:И двамата трябва да играят заедно. Който е гледал контролите при Вили Вуцов е видял, че 2мата супер си беха паснали като 2ка централни нападатели. Плюсовете на единия компенсират минусите на другия. На Жоро Христов няма да му се налага да се бие като "вода у брег" с по- мощните от него центални защитници, както и да скача за висока топка, а ще си влезе в ролята на лек нападател, какъвто беше и в Ботев Пд. Еньо пък с ръста си е предпоставка всяко ТОЧНО центриране да се превърне в гол, както и да сваля топки за Жорето и да му отваря пространства в противниковата защитата за скоростни атаки през центъра, каквито определено ни липсват.
и ти си прав донякъде, но дали Гонзо ще смее да излезе с тактика с двама чисти нападатели...
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
[offtopic]Мисля, че тази тема е за форум Левски и ако може някой мод или админ да я премести, а след това да ми изтрие това мнение ще съм много благодарен[/offtopic]
Върни се в “Футбол - България”