Марешки си поискал обратно 1-ят милион от Локо Пловдив

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Марешки си поискал обратно 1-ят милион от Локо Пловдив

Мнениеот DarkPsy » 18 окт 2013 12:25

plovdivram написа:Добре де... как никой до моомента не задава въпроса.... Как може да се търси ОБРАТНО нещо, което е обявено като ДАРЕНИЕ?!! :mrgreen:

Къде е обявено като дарение? Документа виждал ли си го?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 окт 2013 12:31

DarkPsy написа:
plovdivram написа:Добре де... как никой до моомента не задава въпроса.... Как може да се търси ОБРАТНО нещо, което е обявено като ДАРЕНИЕ?!! :mrgreen:

Къде е обявено като дарение? Документа виждал ли си го?

Ами пак ще го кажа.... НЕ ЧЕТЕШ ВНИМАТЕЛНО!!! :mrgreen:

Аптекарският бос Веселин Марешки си е поискал обратно от "Локомотив" (Пд) 1 милион лева. Бизнесменът даде парите на клуба с чек през лятото на 2012 г.

http://sport.plovdiv24.bg/459606.html
Марешки направи ДАРЕНИЕТО пред стотици фенове, футболисти, треньори, журналисти и бившия премиер Бойко Борисов. По-късно варненският милионер обеща да отпусне още 1 млн. лв. за изграждането на нова трибуна срещу табелка, че е построена с негови пари.
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 окт 2013 12:31

DarkPsy написа:
child in time написа:Няма такъв режисиран цирк като жълтия PR! ЗА нас се "загрижили" ! :) :) :) Преядоха с баклава и мазен курбан и почнаха да леят жлъч! И ШЛ да вземет едно нещо никога няма да промените. ;)

Не ни вменявайте ваши приоритети! Анадолци такива.

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Ясен Петров определи група от 20 футболисти за дербито с Ботев утре. Непосредствено преди двубоя двама от тях ще отпаднат от нея. Наставникът аргументира своето решение с факта, че има на разположение много добри футболисти и ще прецени в последния момент на кои да заложи в разширения състав попаднаха опитните Явор Въндев и Илами Халими, които доскоро лекуваха контузии. Преди днешната последна тренировка президентът на Локомотив (Пловдив) Левент Назифоглу донесе баклава и почерпи всички на стадиона. Той обясни, че така се процедирало преди всеки мач в Турция. Левент Назифоглу бе категоричен, че неговия отбор е фаворит за дербито.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=67246

На “Лаута” колят коч, мажат греди
Коч пада жертва днес за благополучието на Локомотив (Пд). Главата на животинката ще бъде прерязана в 13 часа на "Лаута". С кръвта ритуално ще бъдат намазани гредите на вратите в стадион "Лаута". Свещеник ще направи водосвет за здраве и късмет на тима в новия шампионат. На тържеството ще бъдат всички футболисти и треньори на "черно-белите". Вечерта играчите ще сплотяват колектива в ресторант "Ривиерата" в Пловдив.
Шефовете на клуба атакуваха вчера анблок 7 играчи с предложения за нови договори. Оферти да удължат контрактите си имат Мечечиев, Кюмюрджиев, Въндев, Стоян Ставрев, Гюрсел Вели, Йошев и Румен Горанов. Вчера "великолепната седморка" мина през кабинета на спортно-техническия директор Николай Курбанов, за да се запознае с условията, предлагани от управата.

Ахахахаха слабо , слабо , очаквах повече от архаизми. Но колкото толкова не можем да искаме все максимуми в тая криза! :) :) :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 18 окт 2013 12:36

Аз чета, чета :) Ама ми дай документ, че това е дарение! Само Марешки и Коко знаят под каква форма е точно тази сума, а това че сте наивни си е ваш проблем.

Потребителски аватар
Inex

Мнениеот Inex » 18 окт 2013 12:42

Може и дарение да е ,нищо чудно да е поредната журналистическа партенка ,че си ги иска обратно. Това какво е публикувано в медиите
не може да се смята за истина ,защото това не са лев или два и тези суми си вървят с документи. Той може да ги е отпуснал под всякаква
форма ,дори и дарение има право да си вземе ако договора по който е направено е бил нарушен. Така ,че докато не се видят документите
за този милион всичко друго е гимнастика на устата и търкане на клавиатури.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 окт 2013 12:45

DarkPsy написа:Аз чета, чета :) Ама ми дай документ, че това е дарение! Само Марешки и Коко знаят под каква форма е точно тази сума, а това че сте наивни си е ваш проблем.

Да... абсолютно си прав... тука нито ти - нито аз знаем какви са им взаимоотношенията и можем да коментираме само това, което РЕАЛНО виждаме и сме чули.... Което значи, че КЪМ МОМЕНТА, т.е. докато не се извадят НАЯВЕ какви са им били ФОРМАЛНИТЕ взаимоотношения и не видим какъв точно МИЛИОН си търси Марешки ние можем да коментираме само това, което е илезнало в пресата и сме чували!!! А КЪМ МОМЕНТА то е, че Марешки наистина ОБЯВИ МИЛИОНА, който даде миналото лято като ДАРЕНИЕ и това се потвърждава и от самата статия!!! Естествено, че това в последтвие може да е било оформено по друг начин, но ние това не го знаем... Е!!! Аз лично бих се радвал да го разберем това... най-малкото защото ми писна в тази държава някой да идва и да обявява как щел да ни ОПРАВИ ДАРОМ, но всъщност ще ни "ОПРАВИ" и ЩЕ СИ ПЛАТИМ затова... Ама айде поне този път нека разберем колко ни е струвало това "ОПРАВЯНЕ"!!!

НО!!! Докато тези ДОКУМЕНТИ не видят бял свят, за ВСИЧКИ това нещо е ДАРЕНИЕ!!! Сега дано си ме разбрал, 'щото с вас "четящите избиртелно и както им е удобно" това е много трудна задача!!
Изображение

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 18 окт 2013 12:51

А уж искаше и сектор да строи нов. ББ го натресе и на Локо и на Левски :mrgreen:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 окт 2013 12:54

plovdivram написа:
DarkPsy написа:Аз чета, чета :) Ама ми дай документ, че това е дарение! Само Марешки и Коко знаят под каква форма е точно тази сума, а това че сте наивни си е ваш проблем.

Да... абсолютно си прав... тука нито ти - нито аз знаем какви са им взаимоотношенията и можем да коментираме само това, което РЕАЛНО виждаме и сме чули.... Което значи, че КЪМ МОМЕНТА, т.е. докато не се извадят НАЯВЕ какви са им били ФОРМАЛНИТЕ взаимоотношения и не видим какъв точно МИЛИОН си търси Марешки ние можем да коментираме само това, което е илезнало в пресата и сме чували!!! А КЪМ МОМЕНТА то е, че Марешки наистина ОБЯВИ МИЛИОНА, който даде миналото лято като ДАРЕНИЕ и това се потвърждава и от самата статия!!! Естествено, че това в последтвие може да е било оформено по друг начин, но ние това не го знаем... Е!!! Аз лично бих се радвал да го разберем това... най-малкото защото ми писна в тази държава някой да идва и да обявява как щел да ни ОПРАВИ ДАРОМ, но всъщност ще ни "ОПРАВИ" и ЩЕ СИ ПЛАТИМ затова... Ама айде поне този път нека разберем колко ни е струвало това "ОПРАВЯНЕ"!!!

НО!!! Докато тези ДОКУМЕНТИ не видят бял свят, за ВСИЧКИ това нещо е ДАРЕНИЕ!!! Сега дано си ме разбрал, 'щото с вас "четящите избиртелно и както им е удобно" това е много трудна задача!!

Ти ще им кажеш , ето хората си знаят всичко . :-) Те както винаги са видели всичко черно на бяло ( с изключение на учредителния си протокол) кои сме ние да им обясняваме нещата ? Колко е хубаво че при нас нещата не вървят лягат си спокойни и с чиста съвест ( тези които я имат) . Цялата дискусия е толкова излишна колкото и темата.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 18 окт 2013 13:30

А пари за трибуна "Oбесика" ще даде ли?

Върни се в “Футбол - България”