Марешки си поискал обратно 1-ят милион от Локо Пловдив

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: Марешки си поискал обратно 1-ят милион от Локо Пловдив

Мнениеот Thurman Murman » 18 окт 2013 11:01

plovdivram написа:
Thurman Murman написа:
plovdivram написа:
Thurman Murman написа:Човекът е поставил условие - да бъде избран за народен представител. Въпреки обещанието и ангажимента от страна на феновете, това не се е случило и е нормално да оттегли подкрепата си за отбора.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rWapwAnofH0[/youtube]

Thurmane, да рабираме ли, че на времето като по вестниците ваши функционери изтипосваха, че Ботев Пловдив ще подрепи ДПС сега берете плодовете имено на това?!! :mrgreen: .... Оставете тези глупости майна...

Дай ако обичаш някакво доказателство за твърдението си?!!! Не знам за какви "функционери" бълнуваш и си измисляш най-долни лъжи, но съвсем друго е шефа на фенклуба ви да каже в прав текст какви са разпоредбите, "спуснати" от горе.
Пък и айде сега, не се прави на ощипана госпожица. Знаем, че вие специално винаги сте били политически употребявани за разни неща. Още навремето комуниста Гергов стана от "дебел свинар" - "г-н Гергов", когато се разбра, че щял да ви взима, след това списъците на Марешки, в които ви записваха с всичките ви данни и от най-ново време платените за по 50 лв на човек протести и "пиене на кафе" на магистралата...

Ами как кой бе ... лично тогавашния ви президент Димитър Христолов беше сниман на последна страница на "7 дни спорт", ак не се лъжа и статията бе озаглавена (може и да не съм съвсем точен), че "Ботев Пд ще подкрепи ДПС на изборите"!!! Интересното е, че и двамата споменати споделят една и съща съдба спрямо отборите си към момента!!!

Леле, леле... Христолов и "функционер на Ботев"... Що за глупости. Най-големият в историята анти-Ботевист и потомствен локомотивец ДХ-С бил с адекватно и обективно мнение за жълто-черния клуб. Ти си се побъркал.
Последна промяна от Thurman Murman на 18 окт 2013 11:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 окт 2013 11:03

1912plovdiv написа:
plovdivram написа:
Ами как кой бе ... лично тогавашния ви президент Димитър Христолов беше сниман на последна страница на "7 дни спорт", ак не се лъжа и статията бе озаглавена (може и да не съм съвсем точен), че "Ботев Пд ще подкрепи ДПС на изборите"!!! Интересното е, че и двамата споменати споделят една и съща съдба спрямо отборите си към момента!!!

Правиш ли разлика между последната страница ба 7 дни спорт и реални изборни резултати , Владко ?

http://results.cik.bg/pi2013/rezultati/

Какво трябва да означава последния ти въпрос при положение, че ДПС вкарва редовно хора и в парламента и в ОС в Пловдив... Е, аз трбва ли да си правя тогава извода, че те са вкарани с вашите гласове предвид всичките тези изявления на бивши ваши президенти или последвали след това молби към хора като Дилян Пеевски и майка му?!!!
Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 18 окт 2013 11:03

plovdivram написа:
DarkPsy, проблем ли имаш с мен нещо бе майна?!!! :mrgreen:

Да! Неприятен си ми!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 18 окт 2013 11:07

Thurman Murman написа:
Леле, леле... Христолов и "функционер на Ботев"... Що за глупости. Най-големият в историята анти-Ботевист и потомствен локомотивец ДХ-С бил с адекватно и обективно мнение за жълто-черния клуб. Ти си се побъркал.

"Анти-Ботевист" и "потомствен локомотивец", ама легитимно и законно избран за президент на официално обявено общо събрание на ПФК Ботев... Да бе, да :) :) :)
На всичко отгоре - предложен за избор от самите членове на дружеството, гласували 100% за него :lol:
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 окт 2013 11:07

DarkPsy написа:
plovdivram написа:

Да! Неприятен си ми!

'ми като съм ти неприятен или ме игнорирай или като искаш толкова да ми кажеш колко см ти неприятен го направи така както го правят зрелите хора ОТКРИТО, а не като някакъв "шумкар", който неможе да излезе от "храста" на АНОНИМНОСТТА и скрит в него бълва сумати определения!!!
Изображение

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 18 окт 2013 11:13

plovdivram написа:
Какво трябва да означава последния ти въпрос при положение, че ДПС вкарва редовно хора и в парламента и в ОС в Пловдив... Е, аз трбва ли да си правя тогава извода, че те са вкарани с вашите гласове предвид всичките тези изявления на бивши ваши президенти или последвали след това молби към хора като Дилян Пеевски и майка му?!!!

Влади, за товите изводи никой не го интересува при положение че има резултати на ИЗБОРИ 2013 , където БСП в Пловдив е с един от НАЙ-НИСКИЯ вот в цяла България :idea:

А Веско М е втори :shock:

Знам че си царя на изрезките и последните страници на вестниците , все пак от изрезки 5 тома история скалъпи, ама вече прекаляваш :oops:
Последна промяна от 1912plovdiv на 18 окт 2013 11:15, променено общо 1 път.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 окт 2013 11:15

Ако е вярно ( а не поредната жълта партенка ) си е прав да си ги вземе. Октомври месец и като гледам , е по - вероятно да се направят две изкуствени игрища за децата на мястото на трибуната отколкото нова Бесика! ;)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 окт 2013 11:17

1912plovdiv написа:
plovdivram написа:

Влади, за товите изводи никой не го интересува при положение че има резултати на ИЗБОРИ 2013 , където БСП в Пловдив е с един от НАЙ-НИСКИЯ вот в цяла България :idea:

А Веско М е втори :shock:

Знам че си царя на изрезките и последните страници на вестниците , ама вече прекаляваш :oops:

С кое прекаляваам и какво значи "Веско М е втори"?!!!
Изображение

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 18 окт 2013 11:25

plovdivram написа:
С кое прекаляваам и какво значи "Веско М е втори"?!!!

Да, изразих се неправилно, с втори най-добър резултата в България след Варна разбира се ;)
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 18 окт 2013 11:25

plovdivram написа:
DarkPsy написа:
plovdivram написа:

Да! Неприятен си ми!

'ми като съм ти неприятен или ме игнорирай или като искаш толкова да ми кажеш колко см ти неприятен го направи така както го правят зрелите хора ОТКРИТО, а не като някакъв "шумкар", който неможе да излезе от "храста" на АНОНИМНОСТТА и скрит в него бълва сумати определения!!!

Питай си приятелчето модераторче.Много обича да спекулира с дадената му власт като такъв. Отдавна съм излязъл от анонимността. А това, че си ми неприятен си е мое право и го споделям тук във ФОРУМ. Все пак форумите са за споделяне.

Върни се в “Футбол - България”