Въпрос до всички които мразят футболните ни управници

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

favaca8888
Контакти:

Re: Въпрос до всички които мразят футболните ни управници

Мнениеот favaca8888 » 15 окт 2013 19:01

Red_Neck написа:ФИФА и УЕФА не допускат държавна намеса във футбола.
Това за САЩ не знам откъде го изкопа, но е пълна глупост.

Ами провери сам.
Това не е никаква намеса.А финансова дисциплина като парите минават през тяхното БФС , както е и тук по принцип.
;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 15 окт 2013 19:06

Swarovski написа:
favaca8888 написа:Решението е следното.
Всички босове на клубовете се вкарват в затвора за укриване на данъци.
Имуществото им се разпродава в полза на държавата.
Първенството става държавно, като това в САЩ.Как се управляват клубовете там, можеш да се поинтересуваш в нета.
С парите на мафиотите се строят стадиони, терени и бази.
22 отбора с максимум 3 чужденци вкл. и от ЕС в А група.Всеки разчита на собствени кадри, никакви трансфери.
На мнение съм че продуктът ще е атрактивен и при хубави стадиони и маркетинг ще носи солидни печалби.
БФС примерно като върховен собственик на всички клубове ще назначава президенти на клубовете , които просто ще вършат работа.Парите от тв права, спонсори и т.н. се разпределят за заплати и т.н. за клубовете и играчите.
Примерно заплата в А група 2 000 лв. на играч, на Б група 1 000 лв. и т.н.
Звучи комуниетническо, но САЩ от 1994 г. насам не пропускат световно , значи дава схемата резултат. 8-)

Аланкулу, ти гледал ли си мач от тамошната лига? Виждал ли си колко безумно идиотско им е първенството, как всичко е наредено, как "лигата" ти казва колко пари да харчиш и кого да купуваш! Какви са тези 2000 лв.? Какви глупости говориш? Проблема не е в организацията на първенството, не е в заплатите, а в постоянната лакомия на "футболните" хора! Вместо да работят здраво 3-4-5 години, да влагат, да събират народна любов :lol: те седят и смучат докато кръвта свърши! Ние много често говорим за "модел", да видим от запада, но никой не гледа където трябва!
Лудогорец за 3 години сериозна работа и финансиране, къде са сега? Къде ще са след още 3 години? Там където ЦСКА и Левски за 10 пъти повече пари не могат да стигнат.

Никъде не съм казвал , че искам самата игра да е като тяхната, мача да завършва със сирена точно в 45 минута, да се спира часовника при тъч, фаул, корнер, търкалящи се играч, при равенство продължение и при победа 2 точки, ако не дузпи и вече там при победа -точка :lol:

Задава се въпрос, аз предлагам модел, кво?!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

boian1983
Контакти:

Мнениеот boian1983 » 15 окт 2013 19:21

Написах тема против "хейтването" и след 5-6 коментара пак се започва. Не можете ли просто да си изкажете мнението. Ето аз ще дам моето. Фен съм на ФК"Черно Море". Не, че харесвам ТИМ, но искам да останат тъй като ако ги няма си мисля че отиваме на нивото на градския ни съперник. Единственото нещо което искам е да мога да ходя на мач на един хубав стадион. И ми е ясно, че няма да има стадион кораб, красавец и т.н. , а си мисля, че по- реалистично е да се направи една реконструкция на Тича и тя да отоговаря за провеждането на мачове в Европа. Не ме интересува собственици, община или държава ще го направят. Или пък всички заедно, все ми е тая. Каквото и да се направи ще остане за хората и за града, никой няма да си го вземе. Дали ТИМ, които няма да е зле да направят нещо за града от който доста са взели и няма да е лошо да направят нещо хубаво за града. Не ми е ясно как малки общини като Каварна или Поморие например правят що годе хубави стадиони, а областни градове не могат. Не ми е ясно и защо Държавата за 23 години и направила само една зала и една реконструкция на нац. стадион. Какъв е проблема да има някакъв бюджет за оптимизиране на спортните бази ( стадиони, зали най- вече ). Нито Батков, нито Томов, нито ТИМ и другите ще си ги вземат. Дават се милиони да гледаме глупавите реклами за цифровизация и всякакви подобни глупости, а пари в България да има 5-6 хубави стадиона с лиценз за игра в Европа няма. Та това което искам е да има още по- силен Черно Море борещ се за челните места, но не да играе мачове в Европа на друго място извън Варна. Това го пожелавам и на останалите клубове, защото ми е адски тъпо да пътуваш 300- 400 км да гледаш домакинство на любимия си отбор.
Последна промяна от boian1983 на 15 окт 2013 19:25, променено общо 1 път.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 15 окт 2013 19:23

pomiqr35 написа:
Първенството става държавно, като това в САЩ.Как се управляват клубовете там, можеш да се поинтересуваш в нета.
22 отбора с максимум 3 чужденци вкл. и от ЕС в А група.Всеки разчита на собствени кадри, никакви трансфери.
На мнение съм че продуктът ще е атрактивен и при хубави стадиони и маркетинг ще носи солидни печалби.
БФС примерно като върховен собственик на всички клубове ще назначава президенти на клубовете , които просто ще вършат работа.Парите от тв права, спонсори и т.н. се разпределят за заплати и т.н. за клубовете и играчите.
Звучи комуниетническо, но САЩ от 1994 г. насам не пропускат световно , значи дава схемата резултат. 8-)

1. Това първо не трябва ли да се докаже?

1. Първенството става държавно и УЕФА ни иззхвърла от турнирите си. Поинтересувай се от зкаоните, момче. Първенството в САЩ не е държавно. Чел и неодразбрал. ЛА Галакси вероятно имат по-голям бюджет от цялата "А" група.

22 отбора с максимум 3 чужденци вкл. и от ЕС в А група.
1. Ко, не!?
2. Като понаучиш законите ще разбереш колко чужденци от ЕС могат да играят в "А" група.
3. 22 отбора! Болен ли си. Кое е това елитно първенство с 22 отбора?

Всеки разчита на собствени кадри, никакви трансфери.

1. Мухахаха. Това и в КНДР го няма

На мнение съм че продуктът ще е атрактивен и при хубави стадиони и маркетинг ще носи солидни печалби.БФС примерно като върховен собственик на всички клубове ще назначава президенти на клубовете , които просто ще вършат работа.

1. Как 22 селски отбора ще носят печалби, че и в Европа няма да ги допускат да играят?
2. Много ми е интересно тези отбори в кой европейски турнир ще ги допуснат

1. Ако искаш и за 200 лв. да играят! Толкова атрактивно ще стане първенството, че никой няма да участва в него. Как я виждаш тая работа някой до 35 години да рита за 2000 лв.? Пари за обезболяващи инжекции от къде ще има тоя футболист като приключи с футбола? Като спреш да риташ и нямаш пари за лекарства знаеш какъв кеф е и краката ти какви са яки? Все едно им каза продавайте мачове всеки кръг.

1. Дори и като комунистическо не могат да се определят съжденията ти. Не пропускат, защото в тяхната зона футбола е на ниско ниво, а те вливат пак повече милиони в първенството си, отколкото ние в нашето.

Една данъчна проверка и всички влизат в панделката.Батков каза ония ден че дал 41 млн. лв.Може ли да докаже откъде ги има?
Поинтересувай се ти, не ми се пише и обяснява.ИзпишиМейджър сокър лийг и чети.Пример в България -Агенцията по туризма но там лигата има повече права.
Ко да!
Не виждам какъв е проблема, просто нямада се взимат, няма да е политика на клуба.
Това няма нужда от закони, а от манталитет , пример Бате Борисов,
42 кръга що? И какво като го нямало никъде???
За трансферите не съм се изразил правилно.Говоря за трансфери помежду им.
Въпрос на маркетинг.
Един ритнитопковец заслужава точно толкова като заплата.
Останалото са премии, бонуси, награди и т.н.

Пак казвам, аз отговорих по темата, очаквам помияр отговор и от теб.
Ако не, млъкни!

pomiqr35

Мнениеот pomiqr35 » 16 окт 2013 00:05

favaca8888 написа:
pomiqr35 написа:

1. Това първо не трябва ли да се докаже?

1. Първенството става държавно и УЕФА ни иззхвърла от турнирите си. Поинтересувай се от зкаоните, момче. Първенството в САЩ не е държавно. Чел и неодразбрал. ЛА Галакси вероятно имат по-голям бюджет от цялата "А" група.

22 отбора с максимум 3 чужденци вкл. и от ЕС в А група.
1. Ко, не!?
2. Като понаучиш законите ще разбереш колко чужденци от ЕС могат да играят в "А" група.
3. 22 отбора! Болен ли си. Кое е това елитно първенство с 22 отбора?

Всеки разчита на собствени кадри, никакви трансфери.

1. Мухахаха. Това и в КНДР го няма

На мнение съм че продуктът ще е атрактивен и при хубави стадиони и маркетинг ще носи солидни печалби.БФС примерно като върховен собственик на всички клубове ще назначава президенти на клубовете , които просто ще вършат работа.

1. Как 22 селски отбора ще носят печалби, че и в Европа няма да ги допускат да играят?
2. Много ми е интересно тези отбори в кой европейски турнир ще ги допуснат

1. Ако искаш и за 200 лв. да играят! Толкова атрактивно ще стане първенството, че никой няма да участва в него. Как я виждаш тая работа някой до 35 години да рита за 2000 лв.? Пари за обезболяващи инжекции от къде ще има тоя футболист като приключи с футбола? Като спреш да риташ и нямаш пари за лекарства знаеш какъв кеф е и краката ти какви са яки? Все едно им каза продавайте мачове всеки кръг.

1. Дори и като комунистическо не могат да се определят съжденията ти. Не пропускат, защото в тяхната зона футбола е на ниско ниво, а те вливат пак повече милиони в първенството си, отколкото ние в нашето.

Една данъчна проверка и всички влизат в панделката.Батков каза ония ден че дал 41 млн. лв.Може ли да докаже откъде ги има?
Поинтересувай се ти, не ми се пише и обяснява.ИзпишиМейджър сокър лийг и чети.Пример в България -Агенцията по туризма но там лигата има повече права.
Ко да!
Не виждам какъв е проблема, просто нямада се взимат, няма да е политика на клуба.
Това няма нужда от закони, а от манталитет , пример Бате Борисов,
42 кръга що? И какво като го нямало никъде???
За трансферите не съм се изразил правилно.Говоря за трансфери помежду им.
Въпрос на маркетинг.
Един ритнитопковец заслужава точно толкова като заплата.
Останалото са премии, бонуси, награди и т.н.

Пак казвам, аз отговорих по темата, очаквам помияр отговор и от теб.
Ако не, млъкни!

Хората не са малоумни и за парите им са се погрижили най-добрите адвокати по данъчно и финансово право и не можеш да ги пипнеш с пръст, ако са осъществили данъчна измама.

Живееш в климатична зона, в която не можеш да разпределиш 42 кръга с участие на отбор в групи на ЛЕ и ШЛ този отбор няма да може да изиграе мачовете си във вътрешното първенство или ще трябва да играе в цикъл събота-понеделник-сряда-събота. А и нали отборите с твоите предложения няма да могат да участват в европейските турнири ще се получи. Междудругото пролетта ще падне голям смях с програмата на "Лудогорец", ако прескочат групите на ЛЕ и стигнат до 1/8-финалите и продължат за Купата на България.

Два от трите отбора с български футболисти в състава си са на последните две места в класирането и скоро третия ще запълни и тройката.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 16 окт 2013 00:08

Много разумни предложения. Насоката на разсъждение ми харесва и аз имам подобни идеи. Но мисля че е прав колегата, който казва че УЕФА ще ни изхвърли от турнирите си ако първенството стане държавно. Интересно ми е БАТЕ как са разрешили този въпрос, тъй като там системата не е сменена. Все пак 22 отбора са много. Най-добре е да са 16 или 18.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Футбол - България”