50 години от спечелването на Шампионската титла от Спартак
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- SpartakFan
- Контакти:
Re: 50 години от спечелването на Шампионската титла от Спартак
Хах.. общо взето и ЦСКА и Левски са отбори на властта , така че..
))

-
- Контакти:
Не е вярно, Левски е отборът на народа. Символът на свободата. Бастионът на антикомунизма. А вие кои сте, решаваме ние. Най-вероятно сте отпадъци. 

МЯУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
- SpartakFan
- Контакти:
Blue&Honour написа:Не е вярно, Левски е отборът на народа. Символът на свободата. Бастионът на антикомунизма. А вие кои сте, решаваме ние. Най-вероятно сте отпадъци.
Ооо моля те да не убиждаш ..! Левски се смята за отбора на народа ,но това не ти дава право да ни наричаш нас отпадаци ок?!?! Така че живи и здрави

Спартак е отбора който ми е най-симаптичен в Пловдив.Дано намерите богат собственик и отново сте фактор в първенството.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Преди няколко години отбора като беше във Б група редовно ходих на мачове ,но пък и след това вдигнаха билетите направиха ги мисля от 1 лв 3 лв и спрях да ходя (като за онея години 3 лв си беше скъпо все пак толкова струваше на Локото билета в А група )

Редки бяха отборите, които успяваха да се вклинят в компанията на отборите на власта - ЦСКА и Левски. Един от тях бе Спартак Пловдив. Дори власта не можа да ги спре.
А Диев, имаше грешка в името. Трябваше да се казва Биков!!! Тръгнеше ли с топката, нямаше спиране. Опитайте да спрете раздразнен бик!
Тогава живеех на 330 км от Пловдив, но той ми беше любимеца. Имаше много добри футболисти, но той бе величие!!!
Пожелавам бъдещи успехи на Спартак Пд.
А Диев, имаше грешка в името. Трябваше да се казва Биков!!! Тръгнеше ли с топката, нямаше спиране. Опитайте да спрете раздразнен бик!
Тогава живеех на 330 км от Пловдив, но той ми беше любимеца. Имаше много добри футболисти, но той бе величие!!!
Пожелавам бъдещи успехи на Спартак Пд.
Мястото ви е в А група! Пожелавам ви най-скорошно завръщане в професионалния футбол!
qqq написа:и защо ви сливат с Ботев и ставате тракия? Зашо тракия не е част от вашата история?
Решението се взима от виден местен партиен функционер - фен на Локомотив Пловдив. До сливането в Пловдив има два силни отбора - Ботев и Спартак, а след сливането на мястото на спартаклии се намества Локомотив Пловдив.
Добре де , не съм от Пловдив но ми е интерсно при толкова успехи на Спартак, защо нямат тези фенове, които имат Ботев и Локото. Просто ми е интересно. В София Локото и Славия още ги има
Върни се в “Футбол - България”