5-ти вместо 2-и ?????

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: 5-ти вместо 2-и ?????

Мнениеот mistreated » 14 окт 2013 12:12

milanov69 написа:Както се гласим за втори в групата с "теоретични "шансове според някои "специалисти ", да не се окажем 5-ти след последният мач с Чехите ! Така, че нека не слагаме каруцата пред коня !

И кой каква каруца слага и пред чий кон? Що за малоумна тема.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

pomiqr34

Мнениеот pomiqr34 » 14 окт 2013 12:13

eklazarov написа:и сега кеф ли ти е бе помяр

Нито ще стана по-богат, нито по-беден; нито ще стана по-умен, нито ще стана по-тъп; нито ще ми стане по-голям, нито по-малък, ако се класираме за световното, тъй че ми е през оная работа.

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 14 окт 2013 12:43

Всички на мача да отдадем заслужена подкрепа на момчетата, а на тия мишки с подобни теми и коментари, заслужено пренебрежение!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 14 окт 2013 12:43

DmG написа:
milanov69 написа:Както се гласим за втори в групата с "теоретични "шансове според някои "специалисти ", да не се окажем 5-ти след последният мач с Чехите ! Така, че нека не слагаме каруцата пред коня !

Злобни жалки нещастници , ако зависеше от вас и 10ти щяхме да сме .
НЕ СМЕ НАРОД , А МЪРША !

Много си прав. А най-големите мръшляци са футболистите. И от тия вмирасини мърши какво друго да очакваш, освен да заемат "достойно" място с едни гърди пред колоса Малта и малко след исполина Армения.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 окт 2013 12:57

5-ти или 2-ри ( но без право на бараж) за мен лично няма значение.
Момчетата и Любо заслужават само похвали за целия цикъл и едно голямо БРАВО.
Ще им го кажа от сектор В на мача с Чехия :)
ПП: Резултатите в тези квалификации значително изпревариха потенциала на футболистите по отделно. Евала Ел Голеадор!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 14 окт 2013 12:57

Дори и на пето място да останем, това няма значение за урната, в която ще попаднем за следващите квалификации за световно. Тогава ще отпаднат точките ни за 2010, когато имаме само 103,36(за 2011 са 269,59; за 2012 - 321,19; за 2013 - до момента 286,63). Само добри резултати ни трябват. Дори да не се класираме, една победа срещу Чехия със сигурност ще ни донесе рекордни точки за тази година. Подкрепа за момчетата и това е!!!
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 14 окт 2013 13:01

И пети да станем няма да съм недоволен!За мен е важно че в играта на отбора има голям прогрес, и това ме обнадеждава че ще се представим още по-добре в квалификациите за ЕП 2016г.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 окт 2013 13:13

Кофти ще е, но не е изключен и такъв неприятен сценарий. :( А и по-слаби от нас са единствено Малта. :cry: В тоя форум човек като има различно мнение от останалите за каквото и да е било, е определян за мишка, глист, червей и други по-малки и големи земноводни. :)

И сега, за да ви е още по-гадно, българската публика има немалка вина за загубата и отношението към националите. Ако не се правеха расистки и просташки изцепки по стадионите, мача щеше да си мине съвсем нормално- нито щеше да има провокации, нито нищо, а България щеше да е на бараж за Световно без никакви ядове! :( И феновете имат сериозна вина цял един народ да страда. :cry: По-мислещите хора ще се сетят, че си беше баш така. Създаде се ненормална обстановка преди решителен мач, никой не ни е виновен, че арменците се разправиха с нас. Ако искаме да видим Световно отново някога, а много от вас и за първи път, трябва да се държим на ниво, като не искаме, ще се ровим по форумите и ще се плюем едни други- това е най-лесно. ;)
Мислете малко с тия патешки глави... :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 окт 2013 13:20

Абе я стига глупости ...... "разправили се" с нас арменците .....Този мач дори с 10 човека можеше да го вземе при съвсем малко късмет ( както и онзи в Италия).
Това е показателно за мотивацията и духа на отбора. Всички си знаем, че нямат кой-знае какви качества момчетата.
Я си припомни последните 3 квалификационни цикъла и намери 7-те разлики ...
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 14 окт 2013 13:26

Това е за тези, за които само класирането има смисъл. Наистина националният отбор изглежда много по-добре отколкото при предишни треньори. Дали сме добри, колкото тези, които искаме да задминем - един мач и един турнир няма да определят, но истината е, че ние сме с определено завишени очаквания за футбола ни, макар че всеки не веднаж е твърдял. че той върви надолу.
Колкото до уважението към другите - злобата и простотията са оръжие на слабите ... Мисля, че трябва да се обединим - най-напред тука, за повече уважение и за зачитане на другия, даже и тогава, когато той ругае и обижда, защото навярно това само може. Тогава заслужава разбиране и помощ, а не ново обругаване, за да си тъне в собственото си блато. Или просто мълчание, ако езиците са различни.

Върни се в “Футбол - България”