Пирин Блaгоевград сгази Оборище 1:5 FT
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Пирин Блaгоевград сгази Оборище 1:5 FT
Абе, ама вие сте били големи комплексари бе, комплекса В група ви е съсипал бе, няма такива сдуханяци :D Публика с чадъри :D
ivo_gf написа:Абе, ама вие сте били големи комплексари бе, комплекса В група ви е съсипал бе, няма такива сдуханяци :D Публика с чадъри :D
Дишай

- petrof
- Контакти:
Абе вие взехте една убедителна победа и изпаднахте в такъв екстаз все едно сте станали шампиони. Айде малко по скромно. Ние бихме днес в Сапарева баня също категорично с 0:3 пък не вдигаме шум до небесата. А за лайняните работи дето направихте със служебните победи, ще ви се подиграват всички още дълго, не се безпокойте. Ще чакаме и още служебни резултати от вас. Айде със здраве и по кротко го давайте. Не сте постигнали все още нищо.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
- petrof
- Контакти:
obi4am_pirin написа:къде са орчо и гадните орки
"Гадните орки" сме тук, спокойно, не се притеснявай. Орчо не го знам къде е.

ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
windy26 написа:ivo_gf написа:Абе, ама вие сте били големи комплексари бе, комплекса В група ви е съсипал бе, няма такива сдуханяци :D Публика с чадъри :D
Дишайпърво да те поздравим за точната прогноза, преди да си се сдухал.Това с чадърите го обясни,че не го разбираме.
Аз дишам съвсем спокойно, ние си взехме мача. А относно чадърите говоря за едно гостуване в Благоевград (но не това в Симитли, дето бягахте из ливадите) когато още бяхте в А група и като заваля дъжд направихте много красива хореография с чадъри

ivo_gf написа:windy26 написа:ivo_gf написа:Абе, ама вие сте били големи комплексари бе, комплекса В група ви е съсипал бе, няма такива сдуханяци :D Публика с чадъри :D
Дишайпърво да те поздравим за точната прогноза, преди да си се сдухал.Това с чадърите го обясни,че не го разбираме.
Аз дишам съвсем спокойно, ние си взехме мача. А относно чадърите говоря за едно гостуване в Благоевград (но не това в Симитли, дето бягахте из ливадите) когато още бяхте в А група и като заваля дъжд направихте много красива хореография с чадъриТа от тогава за мен сте публиката с чадърите

petrof написа:Абе вие взехте една убедителна победа и изпаднахте в такъв екстаз все едно сте станали шампиони. Айде малко по скромно. Ние бихме днес в Сапарева баня също категорично с 0:3 пък не вдигаме шум до небесата. А за лайняните работи дето направихте със служебните победи, ще ви се подиграват всички още дълго, не се безпокойте. Ще чакаме и още служебни резултати от вас. Айде със здраве и по кротко го давайте. Не сте постигнали все още нищо.
Да поздравим и Петроф за точната прогноза

windy26 написа:ivo_gf написа:windy26 написа:ivo_gf написа:Абе, ама вие сте били големи комплексари бе, комплекса В група ви е съсипал бе, няма такива сдуханяци :D Публика с чадъри :D
Аз дишам съвсем спокойно, ние си взехме мача. А относно чадърите говоря за едно гостуване в Благоевград (но не това в Симитли, дето бягахте из ливадите) когато още бяхте в А група и като заваля дъжд направихте много красива хореография с чадъриТа от тогава за мен сте публиката с чадърите
А да помня го тоя мач,май завърши 1-1 или се лъжа.
Да
-
- Контакти:
windy26 написа:ivo_gf написа:windy26 написа:ivo_gf написа:Абе, ама вие сте били големи комплексари бе, комплекса В група ви е съсипал бе, няма такива сдуханяци :D Публика с чадъри :D
същия , това беше яка хореография с чадъри и слънчоглед.

Sid Vicious написа:windy26 написа:ivo_gf написа:windy26 написа:ivo_gf написа:Абе, ама вие сте били големи комплексари бе, комплекса В група ви е съсипал бе, няма такива сдуханяци :D Публика с чадъри :D
същия , това беше яка хореография с чадъри и слънчоглед.
Еми трябва да си подготвен за всякаква ситуация.А май гостите си бяха забравили чадърите

Върни се в “Футбол - България”