Не съм писал по форуми няколко години, но при цялата абсурдна ситуация около отбора, на който съм фен се изкуших...
В крайна сметка, в цялата неописуема излагация аз лично виждам едно позитивно нещо, виждайки мненията на хората - болшинството фенове на Левски са нормални хора, които осъждат вчерашната случка и тотално се разграничават от бандата малоумници, на които явно целта на живота е да участват в подобни зулуми. Проблемът не им е, че са наркомани, проблемът им е, че са абсолютно малоумни. Ако нещата вървят така скоро в сектор "Б" ще се събират само подобни индивиди - 200-300 човека и толкова...
В случая, обаче публиката на Левски повече от всякога има нужда от обединяване, не от изказвания "повече на мач няма да стъпя" и т.н. В противен случай тези "фенове" ще се окаже, че наистина са досъсипали отбора.
Надявам се на домакинския мач на България другата седмица да не се стига отново до излагации в сектор "Б".
А за мача с ЦСКА - син десант на стадиона и да се надяваме най-после на синя радост!
Патетичната декларцийка в стил "10-ти конгрес"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Патетичната декларцийка в стил "10-ти конгрес"
vayk написа:Очаквах ръководството на Левски остро да осъди и да се разграничи от поведението на вчерашната пасмина, наричаща се "футболни фенове". Вместо това ставаме свидетели на сълзлива декларация в стил "Плеснахме с ръце, па се прегърнахме" и нито дума за безпрецедентния позорен акт срещу един български треньор и човек преди всичко. Така не се печели уважение господа! Напротив - това само засилва усещанията, че всичко е било подготвено и калкулирано на най-високо ниво. Тези типове не се посвениха да ругаят с неприлични думи дори синя легенда като Си аков, който очевидно също е загубил всякакъв авторитет. Жалко, много жалко.
Може би феновете са били прави, и са показали аргументи, с които Батков не може да не се съобрази? Може би този акт беше неочакван пръст в колелото на Батковите схеми, с което се разпадна поредната му интрига? Може би недоволните от тази случка се изчерпват с този форум, съставен общо взето от хора, които не знаят къде е Герена?
engineer1914 написа:Не съм писал по форуми няколко години, но при цялата абсурдна ситуация около отбора, на който съм фен се изкуших...
В крайна сметка, в цялата неописуема излагация аз лично виждам едно позитивно нещо, виждайки мненията на хората - болшинството фенове на Левски са нормални хора, които осъждат вчерашната случка и тотално се разграничават от бандата малоумници, на които явно целта на живота е да участват в подобни зулуми. Проблемът не им е, че са наркомани, проблемът им е, че са абсолютно малоумни. Ако нещата вървят така скоро в сектор "Б" ще се събират само подобни индивиди - 200-300 човека и толкова...
В случая, обаче публиката на Левски повече от всякога има нужда от обединяване, не от изказвания "повече на мач няма да стъпя" и т.н. В противен случай тези "фенове" ще се окаже, че наистина са досъсипали отбора.
Надявам се на домакинския мач на България другата седмица да не се стига отново до излагации в сектор "Б".
А за мача с ЦСКА - син десант на стадиона и да се надяваме най-после на синя радост!
Можеш ли да ми покажеш на каква база определи "болшинството"? При все гнусния русизъм, който използваш? Защото по всичко личи, че неодобряващите сте една шепа, но за сметка на това твърде истерични. Хората, които вчера защитиха честта на Левски срещат подкрепата на нормалните, на хората, които ходят на стадиона, обичат Левски, но не държат да парадират с това. Хората, които не се плюнчат из форумите, а използват енергията си за доброто на отбора - тези хора подкрепят случката. Недоволните са семейство Сиракови, Батков, Тонев и журналистите. Които знаем, че са на хранилка при изброените. И шепа бавносхващащи...
bistan75 написа:Потресен съм в дън душа от станалото вчера.От всичко ставащо в отбора.Господа дрогирани малоумници проумявате ли какво направихте?Отвратен съм!На 38 съм и не мога да повярвам в какво сте се превърнали Вие Феновете!Повече на мач на ЛЕВСКИ няма до отида!Г-н Батков зарежи ги тия БОКЛУЦИ...да БОКЛУЦИ ДОЛНИ те не заслужават да имат ЛЕВСКИ!ЛЕВСКИ е не само отбор!Нека гугутката,маймунката,олигофрена...на майка му у п.....а нека те да си намерят треньор,спонсор и те да си правят селекция,да плащат заплати!ЕДИН ПОТОМСТВЕН ЛЕВСКАР ПО-МАЛКО!
+1
Тези хора не харесват управлението на клуба последните 5 години, а само от Сираков се оплакаха. За батков и Тонев нищо.
Тонев чак си го искат.
Тонев чак си го искат.
-
- Контакти:
LaRgO написа:Тези хора не харесват управлението на клуба последните 5 години, а само от Сираков се оплакаха. За батков и Тонев нищо.
Тонев чак си го искат.
Това е изнудвне да им пуснат пак хранилката. Никога не са били против Батков или Тонев.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Въпросните изпаднали типове явно са известни на доста хора, още повече щом са щатни стюарди на отбора. Чудно ми е, защо още не са закопчани от полицията и съдени. А ако ги оставите да "въдворяват ред" на стадиона като стюарди, значи нямате никакво чувство за чест, морал и справедливост. Те трябва да свалят всичко на "Левски" от себе си, не Петев 

Ако бяхте нормален клуб Ганя нямаше да си прави лични срещи и да пуска декларации,ами щеше да им спретне една друга среща със съответните органи.Буфера щеше да им спре парите и да ги изолират.
При нас Цимбика прави панаири и като видя ,че не става и се разкара.Росен и той се кротна.Само,че при вас Мустака има сметка от дрогите да му вършат мръсната работа и за това не ги пипа.
При нас Цимбика прави панаири и като видя ,че не става и се разкара.Росен и той се кротна.Само,че при вас Мустака има сметка от дрогите да му вършат мръсната работа и за това не ги пипа.
Върни се в “Футбол - България”