tprodanov написа:Нямах предвид за печалба от билети. По-скоро виж социалната и политическата страна. Я си представи 1 милион недоволни левскари, от които например 1% настроени радикално. И то преди кметските избори? Дали мустака не трябва да се съобразява?
Това за кметските избори не разбрах в какъв смисъл го казваш.... Да не би Тодор Сестричков да се е кандидатирал за кмет на София и да съм изпуснал този момент?
Наистина ако Борат тръгне да се занимава активно с политика ще бъде много добре за него да има на своя страна всичките левскари (никак не сте малко, това ще е баси електората), но поне към момента аз не знам Борат да има такива амбиции. А колкото до съобразяването... Ганьо Боратовски е показвал мноооооооооого пъти, че той не притежава качеството съобразителност! Хем адвокат, хем изобщо не се замисля за правният аспакт на думите си и че като хвърля клевети на ляво и дясно, че може да бъде съден! Е примерно с Майк Райли..., че шибaният англичанин заслужаваше да бъде псуван (а и не само) спор няма, ама не може собственика на отбора да се изцепи пред медиите с "Бритиш хомосексшуъл"!!! Това е недопостимо! Примери има още много. /На моменти си мисля, дали Борят няма някаква някакво психическо заболяване, но това вече е друг въпрос./
Бтв много се отклонихме от темата....