tsonpen написа:ЛУДОГОРЕЦ написа:Себастиан Фетел написа:Петев не става, добре са направили, че са го изгонили.
Благодарение точно на Петев преди месеци Купата беше в ръцете на Левски . Там бяха и медалите чакащи да окичат сините вратове. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПЕТЕВ! Така че тези които така грозно се подиграха тази вечер с него трябва да му целуват задника. Аз лично не съм му фен , обаче той незаслужава това унижение, защото не е виновен за това което се е случило и продължава да се случва с Левски.Така е наистина. Петев предостави на "Левски" шанс да вземе титлата като изигра един страхлив мач на Герена. Може би донякъде премерен риск, но се оказа достатъчно голям риск да се случи тежка случка и "Левски" да има 99% шанс след този мач да стане шампион. Но не стана по причини вътре в самия син клуб.
Самият Петев винаги е бил респектиран от отбори като "Левски" и ЦСКА и често се е случвал да им дава инициативата и да се опитва да играе защитно срещу тях, макар и да не и имало нужда. В това отношение винаги е почитал и двата гранда. Нещо повече - не съм чул Петев да обиди друг отбор, треньор, играч, съдия. Какъвто и треньор да е, за какъвто и да се мисли, но той е бил максимално коректен в професионалната си среда към конкурентите си. На този фон е абсурдно да унижават точно този човек. Според мен той просто им беше лесна жертва, точно защото не е агресивен. Да си представим, че Батков реши и назначи истински цесекар за треньор на "Левски" (та подобни неща се случват на много места по света и у нас). Искам да видя как същите тези ще съблекат фланелката на Стоичков или на Любо Пенев.
Веднага ти казвам, ако си истински цесекар няма как да станеш треньор на говедата. Аз примерно ,дето зимам заплата под 500 лева и 100 хиляди да ми дават да стана треньор на тях няма да стана. Там е разликата ,петев е наемник...... никакъв чорбар не е