Фенове на Левски нападнаха Петев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Re: Представящи се за фенове на Левски нападнах Петев, полицията

Мнениеот Parmalat » 08 окт 2013 17:38

Батков откажи се от Левски !Да ги видим какво ще правят.
Последна промяна от Parmalat на 08 окт 2013 17:39, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: Фенове на Левски нападнаха Петев

Мнениеот olimpi » 08 окт 2013 17:38

Доказани чорбари като Петев, които на всичкото отгоре са заявили, че мразят Левски, нямат място на Герена. Жалко за Йока.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Imaginapolis
Контакти:

Мнениеот Imaginapolis » 08 окт 2013 17:39

Добре де, не е това начина, но според вас логично ли е това назначение.
За мен нормалната реакция на едно ненормално назначение е точно ненормалната.

paruka
Контакти:

Мнениеот paruka » 08 окт 2013 17:39

sin4ec написа:Петев е човек, който ни нарече говеда! Вън от Герена това лайно!

че да не си крава е :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 08 окт 2013 17:39

дА ВЕ КЕНДЗАМ В устите ! Мръсни кретени. Е това Левскарски фен начи за пореден път се убеждавам , че май няма по-голяма гадина. С ЦСКА-ри съм се разбирал по-добре. Е това в залата днес не са фенове това са безработни линтяй и пияндета. В 4-30 да ходиш по игрищата да псуваш. Това нормално ли е ? Мизерници. Срам ме е от вас. ВИе сте срамни и пошли хулигани ! :x :x :x
Последна промяна от mormona на 08 окт 2013 17:40, променено общо 1 път.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 08 окт 2013 17:40

Не знам какво са ги бавили тия охраната и полицията,а не са ги пребили още при влизането им.Трябва да се забранят разните им фенклубчета и организацийки,че боклуците като се съберат там и си мислят,че те определят правилата и трябва да им се чува думата.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Re: Представящи се за фенове на Левски нападнах Петев, полицията

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 08 окт 2013 17:40

ПРИЗОВАВАМ - Феновете учавствали в този цирк да бъдат отстранени от всички фракции,да бъдат обявени имената им и да не бъдат желани повече на Герена !!!

Това е потъпкване на името Левски,това е невиждан цирк

ОТСТРАНЯВАНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 08 окт 2013 17:40

paruka написа:Новият треньор на Левски - Ивайло Петев, скандализира "синя" България! Едно на ръка, че обичаше да бие най-много тима от "Герена" с Лудогорец, че е със съмнителни тактически качества, но Петев открито си призна, че е... фен на ЦСКА!
"От дете съм от ЦСКА. ", казва преди време ловчанлията в интервю за вестник "24 часа".

а наздравееее ;)

Бе и Рафа Бенитес беше треньор на Ливърпул и го обожаваше твърдеше, че феновете на Челси са изкуствени и все пак стана техен треньор и и ги изведе до третото място и триуф в Лига Европа. Вярно голяма част от фенове на Челси, не го искаха, но никой не постъпи така.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 08 окт 2013 17:40

Много се извинявам, но и аз съм фен на Левски и нямам нищо против Петев !!!! Тия олигофрени там са палячовци и незнам по каква причина се отъждествяват с милионите Сини фенове ! Дебили нещастни дето освен да псуват и крещят идиотщини вместо да подкрепят отбора, немогат и на вързано куче хляб да хвърлят ! И на всичкото отгоре принизяват нас , истинските фенове до нивото на червените глупаци !

Върни се в “Футбол - България”