Кой е по-правилният подход- на Сираков или на Томов?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Кой е по-правилният подход- на Сираков или на Томов?

Мнениеот metodito » 30 сеп 2013 20:38

PFC Litex написа:Щом този ЦСКА на фона на всичко, което се случва в отбора им са на трето място и се борят шампионска титла, е*ем ти и първенството, което имаме, и не, не обвинявам с нищо ЦСКА, просто всички отбори са тотално деградирали и играят посредствена игра с топка, защото това, което гледаме не е футбол, а някакъв организиран хаос.

Кратко, точно и пределно ясно.
Когато миналия сезон в един мач Илиан Илиев излезе със седем! легионера в състава си разбрах, че освен, че сме стигнали дъното, може и да го копаем. Малко след това дойде потвърждение и на това - Славия и Иртиш, като Славия не бе чак толкова изненада, бе изненада, че с този батак, наречен отбор, с осем треньора и трима директора за три години, този отбор за малко да вземе купа и титла... Забележете: не "този клуб", а "този отбор"...

Код: Избери всички

Дали пък Сираков не иска по този начин да свали напрежението от играчите като не ги обременява с някакви цели на всяка цена?

Дали пък Наско не "арестува" Владо и натири Дъстли, понеже искаше да покаже, че е алфа-мъжкаря и нов бабаит е дошъл в селото. Резултатът - смешен. За щастие вероятно Баткав се е намесил, защото иначе Гаджев сега щеше да е в Анадола, а Дъстли - щеше да се е заел с мисията си да съди "Левски" до дупка в Лозана, и къде ли не?
Но каква разлика? Методът на Наско е всяване на страх, отстраняване на "пртивника" и бой до дупка.
През годините той се разправи така не с един и двама, които имаха топките да му се опълчат - Илиян Стоянов, Иванков, Кривия, Гонзо, вероятно Владо - лидери в съблекалнята. С присъствието им той не може да стъпи на врата на другите. Четох, че така е правил още като футболист, като тогава обаче, когато някой му се е кривил е настройвал другите срещу него.

А каква разлика - Балкан разлика с метода на Йока.

Той знае - ето го тартора - Владо - трябва да спечеля уважението му с добро, за да си нямам грижи с останалите. Резулатът - Владо - играч на кръга. Почна да бяга!

Мда, в някои неща сърбите са далеч пред нас, за съжаление. :|
А и самите футболисти са млади хора, опърничави и без опит. Да му кажеш: "слушай ме, аз знам" не е достатъчно, трябва и да му го покажеш. Не става само с бой с показалката.
Казват, че именно Наско е "виновен" от едно уплашено момче от село да стане Даниел Боримиров. Същото е било и с Мъри.
Последна промяна от metodito на 30 сеп 2013 21:02, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 30 сеп 2013 20:42

Кви шампиони ше ставаме ние и розовите, вие луди ли сте бе хора? Тая година Лудогорец е шампион с поне 7 или 8 точки преднина пред вторият, да не кажа и над 10! Като изобщо не броя Левски и цска за второто място! Гледйте малко реално нещата! ;)
Последна промяна от Левски или Смърт!!! на 30 сеп 2013 20:46, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 30 сеп 2013 20:44

allez_les_blues написа:В момента ЛЕВСКИ и ЦСКА са абсолютно равностойни тимове, играят еднакво слабо с моментни проблясъци, разликата в точките между тях е минимална.Сираков обаче казва че ЛЕВСКИ няма шанс да стане шампион, докато Лупи гръмко обявява че целта пред ЦСКА е титла? Дали Сираков прекалено подценява отбора си, или работата на Лупи е "на гол тумбак-чифте пищови". Дали пък Сираков не иска по този начин да свали напрежението от играчите като не ги обременява с някакви цели на всяка цена? Кой от двамата е прав според вас?

Подходът на Сираков ми изглежда по-правилен от прокламацията на Томов.Обявяването че ЦСКА ще гони титлата в състоянието което е си е направо налудничаво.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 30 сеп 2013 20:58

Bombardier написа:А бе бастунче и ЦСКА бе изтърван в няколко мача братле.Така е, ЦСКА няма толкова качествен играч, какъвто е Гари, но има Няколко други по-добри на своите постове от колегите им в Левски, или поне по-трудолюбиви, ако не качествени.Последно..ЦСКА никога не е разчитал на късмет, късмета ходи при силните, ЦСКА не е силен отбор в очите на съперниците си, но е отбор на четвърто място във временното класиране, на два месеца от събирането на играчите и Официално обявена "оздравителна година". Единственото на което се надявам е, футболистите и служителите на отбора да не си вадят джобовете, както беше при Титан..ичните боклуци, а да си получават заплатите регулярно. ЦСКА е институция, но в много тежко финансово състояние и ако Томов успее да изчисти клуба от задължения и му намери стабилни финансово спонсори, ще бъде част от иконите на отбора и "лиценза" бързо ще бъде забравен.Макар и аз да съм убеден в невинността му към онзи момент..поне вече има публикувани факти около скандала

Единствено срещу Берое ЦСКА беше "изпуснат" поради това, че повечето футболисти не се бяха виждали - запазнаха се в рейса на път за мача :mrgreen:
Срещу Пирин можехме да си решим мача още през първото полувреме с няколко безответни гола, а не да треперим на 3-4 изсипани топки.
Късметът не ни покри нито веднъж, а помним Левски колко мача спечели тази година с такива голове - Миньор, Литекс, Лудогорец, май и на Берое вкараха накрая.
Към момента ЦСКА освен Косоко и Менди и донякъде Бадема няма силни футболисти. Освен Гари, Гаджев е много качествен, но го смачкват психически. Генков е едно ниво над останалите централни в България. Футболисти като Мюлдер и Рамос бяха няколко класи над сегашните.
Още нещо - на Лупи никога не трябва да се вярва - "Добър ден" да ти каже трябва да се огледаш за слънцето. :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Kairqkov
Контакти:

Мнениеот Kairqkov » 30 сеп 2013 21:07

Изчтох доста мнения и за сефте като че ли нямаше много идиотщини дано така да иде.
Всички казват ЦСКА няма качествени играчи. Аз си мисля че не е така. В момента в ЦСКА има научени играчи и въпреки че плюят Стойчо нека пуска старите пушки. Младите да се научат да се напънат и да се борят. На всички линиии имаме по добри играчи от тези на Левски. Не знам какво му харесвате на Гари като все се сърди и е недоволен на мачовете. Като е толкова добър да събира багажа в Барса все ще му намерят място на терена. Все пак 11 места все едно за него ще се намери. Сър Алекс като беше напечено пуска Гигс и Скоулс така че...
Аз не помня скоро да сме имали играчи дето да бягат толкова колкото Милесавлевич и Менди. Някак си хората се раздават дали за трансфери или такъв им е манталитета не ми пука. ЦСКА може и да не стане шампион стига ми на мен място в евроквотите и бой над Левски за тази година стига толкова догодина повече.
няма нищо по лошо от това да те забравят не отговаряйте на сините човечета

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 30 сеп 2013 21:15

На този етап нито Левски, нито ЦСКА разполагат с отбори, които да се борят за шампионската титла. В Левски има някакви пари, но те отиват приоритетно за строителство и затова отборът не може да се сдобие с нови качествени попълнения, от които определено има нужда, тъй като повечето от сегашните му играчи са "свършили курса", ако не изобщо, то поне в този отбор. ЦСКА има няколко класни футболиста и треньор, който умее да изстисква максимума от играчите си, но в отбора няма пари и това рано или късно ще даде отражение.

Това обаче е моментното състояние на Левски и ЦСКА и никой не може да каже какво ще е състоянието на тези два отбора напролет, когато ще се решава първенството. Прибързаното отписване на Левски и ЦСКА от борбата за титлата ще изиграе лоша шега на тези които си правят сметките без "сини" и "червени". Едва ли някой е забравил как през последните две първенства шампионската титла се реши в последните два кръга, така че на този етап всякакви сметки са "без кръчмар". Със сигурност и в това първенство титлата ще реши в последния възможен момент и това много добре се знае от всички футболни ръководители, в това число и тези на Левски и на ЦСКА.

Батков, Сираков и Тонев се надяват, че ще имат пари за зимна селекция, която да им позволи атака на титлата напролет, а сега се правят на "умрели лисици" само и само да свалят напрежението от играчите си за да може отборът да заиграе що годе прилично и да не допусне лидерът в класирането да се откъсне на повече от 7-8 точки преди зимната пауза. Ако на ръководителите на Левски не им се получи в първенството ще замажат очите на феновете с откриването на сектор А и ще се опитат да компенсират със спечелването на купата на България, което при благоприятен жребий няма да е трудно.

Сашо Томов се надява да излъже феновете и някой инвеститор да налее пари в ЦСКА, за да може да се измъкне сух от кашата, в която сам се вкара и затова сега тръби наляво и надясно, че отборът му ще се бори за титлата. Ако на ръководителите на червените не им се получи в първенството ще замажат очите на феновете с поредната порция "директиви" и също като сините ще се опитат да компенсират със спечелването на купата на България.

На база гореизложените мисли, считам че и подходът на Сираков и подходът на Томов са еднакво правилни и не могат да бъдат сравнявани, тъй като двамата преследват различни цели. За Сираков най-важното е отборът да не изостане с много точки от лидера в класирането, а за Томов най-важното е съвсем скоро да намери свежи пари, които да закрепят финансовото положение в ЦСКА.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 30 сеп 2013 21:16

Kairqkov написа:Изчтох доста мнения и за сефте като че ли нямаше много идиотщини дано така да иде.
Всички казват ЦСКА няма качествени играчи. Аз си мисля че не е така. В момента в ЦСКА има научени играчи и въпреки че плюят Стойчо нека пуска старите пушки. Младите да се научат да се напънат и да се борят. На всички линиии имаме по добри играчи от тези на Левски. Не знам какво му харесвате на Гари като все се сърди и е недоволен на мачовете. Като е толкова добър да събира багажа в Барса все ще му намерят място на терена. Все пак 11 места все едно за него ще се намери. Сър Алекс като беше напечено пуска Гигс и Скоулс така че...
Аз не помня скоро да сме имали играчи дето да бягат толкова колкото Милесавлевич и Менди. Някак си хората се раздават дали за трансфери или такъв им е манталитета не ми пука. ЦСКА може и да не стане шампион стига ми на мен място в евроквотите и бой над Левски за тази година стига толкова догодина повече.

+ 10000

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 30 сеп 2013 21:24

[quote="Kairqkov"]

"...На всички линии имаме по-добри играчи от Левски..."

Къци ти ли си? :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 30 сеп 2013 21:26

T&T написа:На този етап нито Левски, нито ЦСКА разполагат с отбори, които да се борят за шампионската титла. В Левски има някакви пари, но те отиват приоритетно за строителство и затова отборът не може да се сдобие с нови качествени попълнения, от които определено има нужда, тъй като повечето от сегашните му играчи са "свършили курса", ако не изобщо, то поне в този отбор. ЦСКА има няколко класни футболиста и треньор, който умее да изстисква максимума от играчите си, но в отбора няма пари и това рано или късно ще даде отражение.

Това обаче е моментното състояние на Левски и ЦСКА и никой не може да каже какво ще е състоянието на тези два отбора напролет, когато ще се решава първенството. Прибързаното отписване на Левски и ЦСКА от борбата за титлата ще изиграе лоша шега на тези които си правят сметките без "сини" и "червени". Едва ли някой е забравил как през последните две първенства шампионската титла се реши в последните два кръга, така че на този етап всякакви сметки са "без кръчмар". Със сигурност и в това първенство титлата ще реши в последния възможен момент и това много добре се знае от всички футболни ръководители, в това число и тези на Левски и на ЦСКА.

Батков, Сираков и Тонев се надяват, че ще имат пари за зимна селекция, която да им позволи атака на титлата напролет, а сега се правят на "умрели лисици" само и само да свалят напрежението от играчите си за да може отборът да заиграе що годе прилично и да не допусне лидерът в класирането да се откъсне на повече от 7-8 точки преди зимната пауза. Ако на ръководителите на Левски не им се получи в първенството ще замажат очите на феновете с откриването на сектор А и ще се опитат да компенсират със спечелването на купата на България, което при благоприятен жребий няма да е трудно.

Сашо Томов се надява да излъже феновете и някой инвеститор да налее пари в ЦСКА, за да може да се измъкне сух от кашата, в която сам се вкара и затова сега тръби наляво и надясно, че отборът му ще се бори за титлата. Ако на ръководителите на червените не им се получи в първенството ще замажат очите на феновете с поредната порция "директиви" и също като сините ще се опитат да компенсират със спечелването на купата на България.

На база гореизложените мисли, считам че и подходът на Сираков и подходът на Томов са еднакво правилни и не могат да бъдат сравнявани, тъй като двамата преследват различни цели. За Сираков най-важното е отборът да не изостане с много точки от лидера в класирането, а за Томов най-важното е съвсем скоро да намери свежи пари, които да закрепят финансовото положение в ЦСКА.

Много си прав, само да добавя, че при няколко лошо резултата в двата отбора треньорът им ще обере пешкира. А за ЦСКА това ще е фатално...
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 сеп 2013 21:58

Подходът и на двамата е грешен.
В един или друг момент и двамата сринаха отборите си.
И двамата са видни крадци и мошеници.
Колкото по-бързо такива хора напуснат футбола у нас, толкова по-бързо той ще се възроди.
Да припомням ли ФАКТи. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”