PFC Litex написа:Щом този ЦСКА на фона на всичко, което се случва в отбора им са на трето място и се борят шампионска титла, е*ем ти и първенството, което имаме, и не, не обвинявам с нищо ЦСКА, просто всички отбори са тотално деградирали и играят посредствена игра с топка, защото това, което гледаме не е футбол, а някакъв организиран хаос.
Кратко, точно и пределно ясно.
Когато миналия сезон в един мач Илиан Илиев излезе със седем! легионера в състава си разбрах, че освен, че сме стигнали дъното, може и да го копаем. Малко след това дойде потвърждение и на това - Славия и Иртиш, като Славия не бе чак толкова изненада, бе изненада, че с този батак, наречен отбор, с осем треньора и трима директора за три години, този отбор за малко да вземе купа и титла... Забележете: не "този клуб", а "този отбор"...
Код: Избери всички
Дали пък Сираков не иска по този начин да свали напрежението от играчите като не ги обременява с някакви цели на всяка цена?
Дали пък Наско не "арестува" Владо и натири Дъстли, понеже искаше да покаже, че е алфа-мъжкаря и нов бабаит е дошъл в селото. Резултатът - смешен. За щастие вероятно Баткав се е намесил, защото иначе Гаджев сега щеше да е в Анадола, а Дъстли - щеше да се е заел с мисията си да съди "Левски" до дупка в Лозана, и къде ли не?
Но каква разлика? Методът на Наско е всяване на страх, отстраняване на "пртивника" и бой до дупка.
През годините той се разправи така не с един и двама, които имаха топките да му се опълчат - Илиян Стоянов, Иванков, Кривия, Гонзо, вероятно Владо - лидери в съблекалнята. С присъствието им той не може да стъпи на врата на другите. Четох, че така е правил още като футболист, като тогава обаче, когато някой му се е кривил е настройвал другите срещу него.
А каква разлика - Балкан разлика с метода на Йока.
Той знае - ето го тартора - Владо - трябва да спечеля уважението му с добро, за да си нямам грижи с останалите. Резулатът - Владо - играч на кръга. Почна да бяга!
Мда, в някои неща сърбите са далеч пред нас, за съжаление.

А и самите футболисти са млади хора, опърничави и без опит. Да му кажеш: "слушай ме, аз знам" не е достатъчно, трябва и да му го покажеш. Не става само с бой с показалката.
Казват, че именно Наско е "виновен" от едно уплашено момче от село да стане Даниел Боримиров. Същото е било и с Мъри.