Форум ГОНГ или форум "Сашо Диков" е това?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Форум ГОНГ или форум "Сашо Диков" е това?

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2013 20:09

NADURVEN_FILOSOF написа:значи специално за тебе го пиша. Като ти кажат черно тото= на нареден мач. Ся ако искаш тълкуваш международното право, ма за себе си. Закривай темата 8-)

Когато станеш модератор я закривай.

Когато ми кажат черно тото аз разбирам черно тото, а не уговорен мач. Когато започнат да ми обясняват, че абсолютно всеки мач е уреден, аз започвам да си мисля за душевното състояние на обясняващите ми. Не казвам и нямам право да твърдя, че няма уредени мачове, но някои колеги прекаляват с това уреждане.
Преди време Диков размахваше лист с коефициенти, за да докаже, че има уговорка за мач, завършил с определен резултат, без да обърне внимание, че за гол повече коефициентът беше с няколко единици по-висок. Та защо мачовете не завършват с хандбални резултати.. или защо днес Черноморец не бие ЦСКА в София-какъв ли ще е коефициентът за 2?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 29 сеп 2013 20:41

dzhambov написа:Сега ще налазят жалтИтИ и ще обяснят как само те на участват в такива неща. :mrgreen:

Без жълтите животът ти няма смисъл, нали? :lol:

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 29 сеп 2013 20:55

sokkoban написа:
dzhambov написа:Сега ще налазят жалтИтИ и ще обяснят как само те на участват в такива неща. :mrgreen:

Без жълтите животът ти няма смисъл, нали? :lol:

Бе да ти кажа живота ми имаше смисъл само в 1 момент и това беше шампионския ни сезон , в който ви дарихме 1 точица да се спасите и се радвахте помня все 1 бяхте влезнали в групите на ЛЕ , Лилчо незнаеше къде се намираше след края на мача . И като дойде последния мач с Левски на ваш терен и ви трябваше победа за да останете в групата , Левски ви би с 1:2 :oops: Е от тогава вече живота ми не е същия :cry: Обезсмисли се нашия подарък , вместо да си ви бием резонно с по 3:0 и да не треперим в Бургас срещу Нафтата тогава :evil:

Подкрепям написаното от автора и на още няколко човека с примерите на отборите от манчестър как паднаха странно :shock: Силите са изравнени , просто някои имат по-голям късмет и проблясъците на някои играчи 8-)

Върни се в “Футбол - България”