Форум ГОНГ или форум "Сашо Диков" е това?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Форум ГОНГ или форум "Сашо Диков" е това?

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2013 17:24

След всеки кръг, независимо в кое първенство, тук се изливат хиляди "компетентни" мнения, как всеки незавършил според очакванията мач е нареден. Естествено, първото място е на българското първенство. Далеко съм от мисълта, че няма наредени мачове, но да наредиш 240 мача от 240 си е направо гениално. Тази година ще е още по-гениално защото мачовете са повече.

Кога и как се нарежда мач? Какво представлява черното тото и има ли разлика между него и уговорените мачове, които са легално в букмейкърските тиражи?
Лично за мен, много от списващите тук не правят разлика между черно тото и уговорени мачове, но да видим все пак мненията на разбиращите... Гонг!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

IvanG73
Контакти:

Re: Форум ГОНГ или форум "Сашо Диков" е това?

Мнениеот IvanG73 » 29 сеп 2013 17:31

Кашчей написа:След всеки кръг, независимо в кое първенство, тук се изливат хиляди "компетентни" мнения, как всеки незавършил според очакванията мач е нареден. Естествено, първото място е на българското първенство. Далеко съм от мисълта, че няма наредени мачове, но да наредиш 240 мача от 240 си е направо гениално. Тази година ще е още по-гениално защото мачовете са повече.

Кога и как се нарежда мач? Какво представлява черното тото и има ли разлика между него и уговорените мачове, които са легално в букмейкърските тиражи?
Лично за мен, много от списващите тук не правят разлика между черно тото и уговорени мачове, но да видим все пак мненията на разбиращите... Гонг!

Може ли да просветиш неуките каква е разликата между черно тото и уговорени мачове? Благодаря предварително!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2013 17:34

IvanG73 написа:
Кашчей написа:След всеки кръг, независимо в кое първенство, тук се изливат хиляди "компетентни" мнения, как всеки незавършил според очакванията мач е нареден. Естествено, първото място е на българското първенство. Далеко съм от мисълта, че няма наредени мачове, но да наредиш 240 мача от 240 си е направо гениално. Тази година ще е още по-гениално защото мачовете са повече.

Може ли да просветиш неуките каква е разликата между черно тото и уговорени мачове? Благодаря предварително!

Мач може да се уговори и при легално залагане. Черното тото е нелегално и като залагане.

След като не знаеш разликата, защо се опитваш да си интересен?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 29 сеп 2013 17:39

Форум Станой Цинцарски !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 сеп 2013 17:50

Всеки има право на мнение .Лошото е , че никой не го прави в съответната тема , а отваря тема за всяка своя мисъл .Но за това е виновна и структурата на форума където много от мненията остават скрити , а не изкачат най- отгоре както в другите форуми .

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 29 сеп 2013 19:18

значи специално за тебе го пиша. Като ти кажат черно тото= на нареден мач. Ся ако искаш тълкуваш международното право, ма за себе си. Закривай темата 8-)
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 29 сеп 2013 19:19

какво значение има дали е Сашодиковски или форум наречен по друг начин ??

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 29 сеп 2013 19:20

Сега ще налазят жалтИтИ и ще обяснят как само те на участват в такива неща. :mrgreen:

CSKA.SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA.SOFIA » 29 сеп 2013 19:29

Кога и как се нарежда мач? Когато отборите нямат пари или когато президентите на малките отбори решат. Пример мача Левски- Етър 7 на 1 мисля. Етър беше отишъл да падне с 6 + голове. По-скоро на този мач е залагано в легални букмейкърски къщи. Свидетел съм на черно тото в юношеския футбол. Тогава беше нареждано от мутри.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 сеп 2013 19:42

Не е виновен нито форумът, нито неговия екип. Виновен е изкривеният начин на мислене на "съвременния" човек, като същия в последно време е увлечен да следи и коментира жълтини, интриги, пикантерии, клюки и каквото още "интересно" ти идва наум. Дали демократизъма (разбирай изкривената форма на демокрацията), дали завистта и злобата, дали тежестта и скуката на ежедневието, но определно има нещо което допринася за увредения мозъчен чип на българина в последно време. :? Преблемът е в единиците, а не в цялото.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”