Мнениеот LionelMessi1985 » 25 сеп 2013 12:19
Според мен не би трябвало да има никакво значение какъв ще е резултатът в Армения, за решението ни дали да подкрепим България срещу Чехия. Тънки сметчици дали няма да се прецакаме с едни 7 лв., като си купим билети за България - Чехия преди двубоя в Ереван, не ми се връзват нещо с логиката на истинския фен на футбола. Този отбор заслужава подкрепа с представянето си до този момент, дай Боже, мачът в София да е решителен, а не само за престиж.
Изобщо не е вярно, че системата за избор на място на стадиона не работи. Работи си съвсем нормално и аз си купих вече два билета за сектор "В" от сайта на Eventim.bg, като си избрах ред и място. Не е измислено добре, но това не значи, че не работи. Отиваш на събитието, кликаш на "Билети" и след това на "Интерактивна схема на залата". Това последното е много важно, пичове, защото иначе системата ще ви разпредели автоматично, без да ви пита кои места искате. Недомислица е, факт! Но иначе работи - ако не се отваря схемата на стадиона, значи трябва да си изтеглите от интернет (безплатно е) последното JAVA приложение, то даже си има линк там. И заработва...
Отделно на сайта на Eventim най-долу вляво има секция "За нас", "Билетни каси" - там може да си напишеш населеното място и ти вади най-близките каси на "Ивентим", за да си купиш билети на място! Те работят с Office One Superstore, "Германос", някои OMV бензиностанции и т. н. Това е, което се сещам в момента. Общо взето, начини да си купиш билет за мача има няколко, ама май и оправданията да не го направиш не са малко:-)