България - Чехия 15.10 билети

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

България - Чехия 15.10 билети

Мнениеот Gunners » 25 сеп 2013 00:25

Някой знае ли кога пускат билетите за мача на касите на стадиона ?

В момента знам, че са пуснати в eventim.bg, но там интерактивната им схема не работи за да си избереш места на стадиона и ти разпределя автоматично места, което не е оферта за мен... Сигнализирах им за проблема и ми писаха, че ще го оправят, но още не е активно. Ако някой знае кога ще пуснат билетите на касите на стадиона ще съм благодарен ако сподели :)
Изображение

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Re: България - Чехия 15.10 билети

Мнениеот hristov25 » 25 сеп 2013 00:44

Билетите за световната квалификация между "А" националните отбори на България и Чехия вече са в продажба. Решителният мач за класиране на Мондиал 2014 е на Националния стадион "Васил Левски" на 15 октомври, вторник, от 21,15 часа българско време. Повече подробности за продажбата на билети и цените на

https://www.facebook.com/BulgarianNationalTeam

Началният час на световната квалификация с Армения в Ереван на 11 октомври, петък, пък ще бъде 18 часа българско време.

Източник:http://www.bfunion.bg/news/4205
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

CSKA.SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA.SOFIA » 25 сеп 2013 00:46

Gunners написа:Някой знае ли кога пускат билетите за мача на касите на стадиона ?

В момента знам, че са пуснати в eventim.bg, но там интерактивната им схема не работи за да си избереш места на стадиона и ти разпределя автоматично места, което не е оферта за мен... Сигнализирах им за проблема и ми писаха, че ще го оправят, но още не е активно. Ако някой знае кога ще пуснат билетите на касите на стадиона ще съм благодарен ако сподели :)

Продават се само в интернет. Очаквай подробности допълнително.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 25 сеп 2013 10:56

Много хитър ход на БФС е пускането на билетите за мача с Чехия. Колкото повече хора си купят още от сега, толкова по-добре. Сякаш няма да играеме с Армения, като гости преди това и важен е само последния мач. БФС иска с един куршум да убие два заека. Ако загубим в Ереван , с чехите ще действаме без напрежение, защото няма да има значение за класирането. От централата обаче ще са си прибрали една част от парите за последната среща. Последно време се дъниме точно срещу по-слабите съперници и затова мача с Армения изобщо няма да е разходка. Навсякъде се прокрадва такова мнение и гостуването изобщо не се отразява, като нещо специално. Не мислите ли, че първо трябва да изчакаме развоя на срещата с Армения, пък тогава да мислим за Чехия? Дано това подценяване не ни изиграе лоша шега. Надявам се и на малко късмет, който да ни направи не най-слабия втори в групите. Вярвам, че и шефовете на футбола ще помислят сериозно и ще преподпишат с Любо Пенев, всичко различно ще е глупост. Затова пожелавам на Националния отбор успех и в двете срещи, защото това се явяват два финала, които ако вземем може да мечтаем за Бразилия!

LionelMessi1985
Контакти:

Мнениеот LionelMessi1985 » 25 сеп 2013 12:19

Според мен не би трябвало да има никакво значение какъв ще е резултатът в Армения, за решението ни дали да подкрепим България срещу Чехия. Тънки сметчици дали няма да се прецакаме с едни 7 лв., като си купим билети за България - Чехия преди двубоя в Ереван, не ми се връзват нещо с логиката на истинския фен на футбола. Този отбор заслужава подкрепа с представянето си до този момент, дай Боже, мачът в София да е решителен, а не само за престиж.
Изобщо не е вярно, че системата за избор на място на стадиона не работи. Работи си съвсем нормално и аз си купих вече два билета за сектор "В" от сайта на Eventim.bg, като си избрах ред и място. Не е измислено добре, но това не значи, че не работи. Отиваш на събитието, кликаш на "Билети" и след това на "Интерактивна схема на залата". Това последното е много важно, пичове, защото иначе системата ще ви разпредели автоматично, без да ви пита кои места искате. Недомислица е, факт! Но иначе работи - ако не се отваря схемата на стадиона, значи трябва да си изтеглите от интернет (безплатно е) последното JAVA приложение, то даже си има линк там. И заработва...
Отделно на сайта на Eventim най-долу вляво има секция "За нас", "Билетни каси" - там може да си напишеш населеното място и ти вади най-близките каси на "Ивентим", за да си купиш билети на място! Те работят с Office One Superstore, "Германос", някои OMV бензиностанции и т. н. Това е, което се сещам в момента. Общо взето, начини да си купиш билет за мача има няколко, ама май и оправданията да не го направиш не са малко:-)

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 25 сеп 2013 14:15

LionelMessi1985 написа:Според мен не би трябвало да има никакво значение какъв ще е резултатът в Армения, за решението ни дали да подкрепим България срещу Чехия. Тънки сметчици дали няма да се прецакаме с едни 7 лв., като си купим билети за България - Чехия преди двубоя в Ереван, не ми се връзват нещо с логиката на истинския фен на футбола. Този отбор заслужава подкрепа с представянето си до този момент, дай Боже, мачът в София да е решителен, а не само за престиж.

Съгласен съм напълно. Аз бях на мачовете с Италия и Дания, ще бъда и на този /дано да се окаже решителен наистина/ Просто с-мата на ивентим ми даваше грешка и им писах, те ми отговориха че при тях е бил проблема, защото и на мои други познати не им отваряше интерактивната схема. Благодаря за съдействието все пак :)
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 25 сеп 2013 15:53

Предполагам ,че около 9-10 октомври ще ги пуснат на касите на "Васил Левски". ;)
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg]

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 26 сеп 2013 00:16

hristov25 написа:
Билетите за световната квалификация между "А" националните отбори на България и Чехия вече са в продажба. Решителният мач за класиране на Мондиал 2014 е на Националния стадион "Васил Левски" на 15 октомври, вторник, от 21,15 часа българско време. Повече подробности за продажбата на билети и цените на

https://www.facebook.com/BulgarianNationalTeam

Началният час на световната квалификация с Армения в Ереван на 11 октомври, петък, пък ще бъде 18 часа българско време.

Източник:http://www.bfunion.bg/news/4205

Това официална фейсбук страница на БФС ли е?
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Футбол - България”