Продават Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
govedo ood

Re: Продават Левски

Мнениеот govedo ood » 19 окт 2008 22:29

Какъв идеал сте вие БРЕ говеда :?: Само срамите името на великия българин :!: Трябва дасе казвате: ФК ГОВЕДАРНИК
ЦСКА ЗАВИНАГИ

bobi641964
Контакти:

Мнениеот bobi641964 » 19 окт 2008 22:41

Zaash написа:Страно що на тебе ти докладва (лично) ДПС.Явно имаш връзки човече...

няма ни що странно в тая факана държава но абревиатурата (Дпс) няма да я коментирам сега Стискам ти ръка за нормалното отношение И САМО МИНЬОР

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 19 окт 2008 22:42

Истина е и аз чух за продажбата,но на 99% не е ТИМ,а Ал.Томов.....веднага след като купи Говедцата и той ще получи орден:Стара планина:,а после щял да ги продава за да върже бюджета на ЦСКА,......кво да се прави,съдба :mrgreen:

plamen_bgr
Контакти:

Мнениеот plamen_bgr » 19 окт 2008 22:51

bergkamp написа:Истина е и аз чух за продажбата,но на 99% не е ТИМ,а Ал.Томов.....веднага след като купи Говедцата и той ще получи орден:Стара планина:,а после щял да ги продава за да върже бюджета на ЦСКА,......кво да се прави,съдба :mrgreen:

i tova niama da vi spasi dokazahme 4e i s unoshi pak shte se spravim podobre ot vas v Ekt SAMO CSKA

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 19 окт 2008 22:56

Да montello аз избрах да съм фен на Левски ми кой те излъга тебе че в ЦСКА има идеал...
Защото утре когато подкрепите отбора си и видите че футболистисте не са там за нищо друго освен за парите ще се сетите, че всъщност няма смисъл да имаш успехите на ЦСКА .Да си дал на света Стоичков, да си провокирал с името си противници като Ливърпул и накрая да видиш, че на никого не пука ако няма пари.Освен на партията!

plamen_bgr
Контакти:

Мнениеот plamen_bgr » 19 окт 2008 23:09

Zaash написа:Да montello аз избрах да съм фен на Левски ми кой те излъга тебе че в ЦСКА има идеал...
Защото утре когато подкрепите отбора си и видите че футболистисте не са там за нищо друго освен за парите ще се сетите, че всъщност няма смисъл да имаш успехите на ЦСКА .Да си дал на света Стоичков, да си провокирал с името си противници като Ливърпул и накрая да видиш, че на никого не пука ако няма пари.Освен на партията!

to tova ako ne e 4ista zavist pak zdrave mu kaji to i Berbatov e v Man utd ama ne go pluiat za tova nali

plamen_bgr
Контакти:

Мнениеот plamen_bgr » 20 окт 2008 00:01

ne boite e cska sa otkava ot novia si aftobus shte kopuva Lefski :D

georgi74
Контакти:

Мнениеот georgi74 » 20 окт 2008 07:52

Е па как няма да ти докладват нали баща ти е Доган

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 20 окт 2008 09:36

Zaash написа:Бях фен от малък на Левски( и не мразех ЦСКА),но намразих ЦСКА защото приятелите ми ме дразниха на тая тема.
Левски няма нищо общо с ЦСКА батета, ама ви се иска да се сравнявате с нас защото вие не сте идеал.Вие сте държавна политика...

ахаххаха. Браво. Много добре казано. просто човек трябва да го чете това съобщение докъто е жив.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Върни се в “Футбол - България”