Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Zaash написа:Страно що на тебе ти докладва (лично) ДПС.Явно имаш връзки човече...
bergkamp написа:Истина е и аз чух за продажбата,но на 99% не е ТИМ,а Ал.Томов.....веднага след като купи Говедцата и той ще получи орден:Стара планина:,а после щял да ги продава за да върже бюджета на ЦСКА,......кво да се прави,съдба
Zaash написа:Да montello аз избрах да съм фен на Левски ми кой те излъга тебе че в ЦСКА има идеал...
Защото утре когато подкрепите отбора си и видите че футболистисте не са там за нищо друго освен за парите ще се сетите, че всъщност няма смисъл да имаш успехите на ЦСКА .Да си дал на света Стоичков, да си провокирал с името си противници като Ливърпул и накрая да видиш, че на никого не пука ако няма пари.Освен на партията!
Zaash написа:Бях фен от малък на Левски( и не мразех ЦСКА),но намразих ЦСКА защото приятелите ми ме дразниха на тая тема.
Левски няма нищо общо с ЦСКА батета, ама ви се иска да се сравнявате с нас защото вие не сте идеал.Вие сте държавна политика...
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта