Локо (СФ)- Лудогорец, или защо трябват "другите начини"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

d345
Контакти:

Re: Локо (СФ)- Лудогорец, или защо трябват "другите начини"

Мнениеот d345 » 25 сеп 2013 20:39

Plovdiv_1926 написа:
Ивайло Лудогорец написа:
Tribune East 1912 написа:Случайно или не, това е първият мач от началото на сезона на Лудогорец, който не се предаваше по тв.

И точно тогава решиха да ни подпрат , защото ние сами не можем да бием Локо Сф .... :lol:

Защо вие голям отбор ли сте или пък Локо София са някакво смешно отборче така ли? Много на сериозно се взехте и да като изключим последните 2 години НИКОГА няма да можете да биете Локо София.

KО?НЕ!
No 1 - МАЧА: ЛУДОГОРЕЦ - ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 11:10 след дузпи, 0:0 след прод., 21.11.1990г., 1/16 финал, Купа на БФС

ПРЕДИСТОРИЯ: Преди този мач Лудогорец (6-ти в Североизточна В група към момента) е отстранил в I кръг отбора на Текстилмаш Габрово (А окръжна- Габрово) с 3:1 на 24.10.1990 в Габрово и във II кръг Академик Свищов ( 8-ми във единната Б група), на 31.10.1990 в Разград, с 8:7 с. дузпи, 0:0, в редовното време 1:1 в продълженията, голмайстор: Георги Щерев (р.1970, мир на праха му :silent: )
За 1/16 финалите жребият е убийствен- Лудогорец приема , 5-тия в А група, Локомотив София, много силен отбор с куп национали...

ДЕЙСТВАЩИ ЛИЦА:
ЛУДОГОРЕЦ: Славов, Д.Димитров, Кирчев,З.Златев,Ст.Йорданов,М.Богомилов,Цонев(116-Хр.Тончев), Тих.Димитров,Г.Щерев,Ст.Лазаров,Г.Иванов - Геша
ЛОКОМОТИВ: Пламен Николов, Александър Дудов,Арсов,Миланов,Павел Дочев, Николай Тодоров, Александър Панталеев,Радослав Вардаров(62 Александър Бончев), Тодор Праматаров, Кирил Метков,Георги Христов

ОПИСАНИЕ: Както се вижда от състава на Локо-то отсъства единствено контузения Димитър Васев.Мача преминава под диктовката на Локо-то, запомнят се и две греди , които спасяват Славов. Лудогорци обаче с много воля и себерездаване , запазват резултата, имат и те едно положение в края. Стига се до дузпи....

ДУЗПИТЕ: Редовното време и продълженията завършват 0:0. Следват дузпите..не една и две, а цели 30 :shock:
Ето ги:
ЛУДОГОРЕЦ:
Лазаров - гол
Щерев -гол
Златев-гол
Геша-гол
Тончев - пропуска
ЛОКО:
Дочев-гол
Христов-гол
Праматаров-гол
Дудов-гол
Арсов-пропуска
нова серия когато всеки пропуск е фатален
Кирчев (Луд) - пропуск !
Панталеев (локо) - пропуск ! (слава богу..)
Тих.Димитров(Луд) - гол
Бончев(Локо) - гол
Д.Димитров(Луд)-гол
Тодоров-Кайзера(Локо) - гол
Ст.Йорданов(Луд) - гол
Пл.Николов(Локо) - гол
Богомилов(Луд) - пропуск !
Метков(Локо) - пропуск ! (уффф...)
Славов(Луд, вратаря :wink: ) - гол
Миланов (Локо) -гол
всички играчи са се изредили, започват наново....
Лазаров(Луд) - гол
Дочев(Локо) - гол
Тончев(Луд) - гол
Христов(Локо) - гол
Щерев(Луд) - пропуск
Арсов(Локо) - пропуууска !
Златев(Луд) - гол
Праматаров(Локо Сф) - пропуска...Славов спасява. Лудогорец елиминира Локо-то :first:

ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Постигнатото тогава е геройство, защото Локо Сф в крайна сметка завършва 4-ти в А група, докато Лудогорец е едва 3-ти в Североизточна В група, трябва да отбележим и успеха над Академик Свищов предния кръг, защото Академик завършва на 4-то място в единната Б група !!.
В следващия кръг -1/8, Лудогорец играе пак в Разград, на 12.12.1990 срещу Нефтохимик ( първи в Югоизточната В група) и губи с 1:2 гол на Мартин Богомилов за Лудогорец. Нефтохимик стига до финала след като след Лудогорец отсранява много силните Ботев Пд с 2:0 и Левски с 2:1 :shock: и играе финал с Етър, който губи с 1:2
Мача е сладък реванш за Лудогорец, персонално срещу Праматаров, който пропуска последната дузпа. През пролетта на 1990, в последния кръг, с два негови гола Септ.слава (сега Монтана), бие Лудогорец с 4:1 и изпраща Лудогорец във В група...
http://forum.ludogorec.com/viewtopic.php?f=31&t=258

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 25 сеп 2013 20:44

Кво им вадиш факти , те болшинството си мислят , че Лудогорец е създаден преди 3 години :lol:

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 25 сеп 2013 20:45

Брайтън бийч написа:Отменен редовен гол на Локото, неотсъдена чиста дузпа за "железничарите". Ето така се развиваха събитията през целия есенен полусезон на миналото първенство- аванти за Лудогорец, аванти, аванти...през цялата есен Левски играеше честно, и нямаше никакви спорни съдийски отсъждания на нашите мачове.И не стига това, ами Домуса стимулираше финансово всички съперници на сините.И в един момент на Тонев му писна, и реши да отговори по същия начин, съответно се разрази истинска истерия срещу нас, беше проведена много злостна кампания, като всички си затваряха очите за авантите към Лудогорец.А истината е много простичка- срещу мръсниците трябва да се играе МРЪСНО! Грешката на Тонев беше че ЗАКЪСНЯ с "другите начини", защото започна да ги прилага чак през пролетта, а Лудогорец си ги ползваше още от самото начало на шампионата! ;)

Смешкооо, ако не бяха "другите начини" и съдиите миналата година трябваше да сте извън седмицата, така че не ми говори кой бил подпиран!Син абонат!
Последна промяна от kokorz на 25 сеп 2013 20:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 сеп 2013 20:48

От цялата работа излиза, че Локо са най-силният софийски отбор. Другите отнесени с 3:0 и 2:0, само Локо с шанс за равен. А според някои дори порязани жестоко. Имаше там едни лица, дето и засадите, паданията и положенията си брояха за голове. Пък Мисиджан като бил излязал сам срещу вратаря в края сигурно са си затворили от страх очите да не гледат :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 сеп 2013 20:52

Доколкото съм запознат, Иво Тонев никога не е говорил за „други начини”. Това, което прочетох преди време като негови думи в „Гонг”, сайт на който имам доверие, беше (цитирам по памет): „С такава игра „Левски” не заслужава да стане шампион, но ще стане шампион”. Има разлика, нали?... ;) Всеки във форума, който има малко повече от две мозъчни гънки, ще вдене, че Тонев визира подобряване на играта на отбора. Не съм виждал видеоматериал от интервюто и не знам, дали изобщо има такъв. После нещата се раздуха чрез свободни интерпретации и от мухата беше направен слон. Само че, всичко са измислици на хора, които не могат, или не желаят да преодолеят провинциалните си комплекси и извадят главите си от аналните си отверстия (как хубаво звучи този термин в мнението на „професора по право”), за да видят истината. Много по-лесно е да се плюе по "Левски", а причината за това е ясна. Никой не обича силните. Това, което "Левски" е постигнал като успехи през своята история, други отборчета няма да постигнат още десет хиляди години, ако ще Кашчей да се по**ре. Това е положението…. 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 25 сеп 2013 21:02, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 сеп 2013 20:54

Ами колеги,все още никъде видео :(
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 25 сеп 2013 20:56

Дайте link за волейболния мач на нашите, моля ви!

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 25 сеп 2013 20:58

Captain Stottlemeyer написа:Доколкото съм запознат, Иво Тонев никога не е говорил за „други начини”. Това, което прочетох преди време като негови думи в „Гонг”, сайт на който имам доверие, беше (цитирам по памет): „С такава игра „Левски” не заслужава да стане шампион, но ще стане шампион”. Има разлика, нали?... ;) Всеки във форума, който има малко повече от две мозъчни гънки, ще вдене, че Тонев визира подобряване на играта на отбора. Не съм виждал видеоматериал от интервюто и не знам, дали изобщо има такъв. После нещата се раздуха чрез свободни интерпретации и от мухата беше направен слон. Само че, всичко са измислици на хора, които не могат, или не желаят да преодолеят провинциалните си комплекси и извадят главите си от аналните си отверстия (как хубаво звучи този термин в мнението на „професора по право”), за да видят истината. Това е…. 8-)

http://www.prosport.bg/news/31128/Ivo-T ... i-titlata/

това стига ли ти?Нали имаш много гънки в главата 8-)

Потребителски аватар
zamesen
Контакти:

Мнениеот zamesen » 25 сеп 2013 21:01

Ивайло Лудогорец написа:
Tribune East 1912 написа:Случайно или не, това е първият мач от началото на сезона на Лудогорец, който не се предаваше по тв.

И точно тогава решиха да ни подпрат , защото ние сами не можем да бием Локо Сф .... :lol:

И точно кои сте вие бе,смисляци-за футбол ще ми говори!2 вагона слуги(чичковци,лелки и роднини) от химическите складове и халетата на Домус Ага от Разград,колкото повече господаря ви мъчи да приличате на "фенове",толкова по-смешни ставате.Гледаха на село 10 мача на живо от А група и професори по футбол станаха...
[offtopic]http://spodelide.com/images/504380013752858.gif[/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 сеп 2013 21:01

Captain Stottlemeyer написа:Доколкото съм запознат, Иво Тонев никога не е говорил за „други начини”. Това, което прочетох преди време като негови думи в „Гонг”, сайт на който имам доверие, беше (цитирам по памет): „С такава игра „Левски” не заслужава да стане шампион, но ще стане шампион”. Има разлика, нали?... ;) Всеки във форума, който има малко повече от две мозъчни гънки, ще вдене, че Тонев визира подобряване на играта на отбора. Не съм виждал видеоматериал от интервюто и не знам, дали изобщо има такъв. После нещата се раздуха чрез свободни интерпретации и от мухата беше направен слон. Само че, всичко са измислици на хора, които не могат, или не желаят да преодолеят провинциалните си комплекси и извадят главите си от аналните си отверстия (как хубаво звучи този термин в мнението на „професора по право”), за да видят истината. Това е…. 8-)

Хе-хе. Ето ти да видиш видео. Отне ми секунди да го намеря:
http://www.sportal.bg/news.php?news=417147
Казва: "С тази игра няма как да станемЕ шампиони, има и други начини, които трябва да бъдат използвани максимално. Тези футболисти, в тази съблекалня трябва да станат шампиони на България. Т'ва е."
Гледай видеото долу в сатията от 1:20.
Но пък от една казана глупост не трябва да се правят кардинални изводи. Цялото интервю е на един неадекватен човек.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”