Защо националите играха слабо в Грузия?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Защо националите играха слабо в Грузия?
Защо играли така?Защото Национала е в чорбарски ръце-ясно ли е?!
petela написа:Бездушната игра на националите в световната квалификация с Грузия (0:0) вече има логично обяснение, твърди "Меридиан мач". Осем от избраниците на Пламен Марков са играли покер в нощта преди резила в бившата съветска република. Още по-любопитното е, че отдалите се на изкушението са осъмнали в една от стаите на хотела до 7 часа сутринта.
"Не ме занимавайте с подобни неща", бе лаконичният коментар по темата на треньорът Пламен Марков.
Все пак селекционерът е направил свое проучване кои са провинилите се с идеята да им наложи сериозни наказания.
Да, и аз сега го видях това в Sportal.bg и направо ми увисна ченето ! Дано не е вярно,но ако е - ВСИЧКИ ВЪН от Националния ! Не заслужават честта и отговорността да носят националната ни фланелка !

С 1 изречение "Пламен МОРКОВ , и Националчетата с певачиците гаджета и заведениицата ни провалиха" .Честно казано бих пуснал и най-слабия 17 годишен младеж да играе в А отбора на националете - поне момчето ще има сърце да се бори и няма да ме е яд . И после като свърши мача ще си търси грешките в играта и техниката му а няма да говори че разбираш ли сърбял го гъза ,вятъра духал , и разнии оправданиица . Аз на мач на националите докато са тия балерини повече няма да стъпя. А може и да не ги гледам вече тия изроди . НЕЩАСТНИЦИ
-
- Контакти:
Za6toto uno6ite ni na evropeiskata kvalifikacia v grupa s Portugalia,finlandia i Israel ca na 4-to miasto s 1 to4ka i zaguba ot Israel.
Върни се в “Футбол - България”