Защо националите играха слабо в Грузия?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

levski4
Контакти:

Re: Защо националите играха слабо в Грузия?

Мнениеот levski4 » 18 окт 2008 16:30

Защо играли така?Защото Национала е в чорбарски ръце-ясно ли е?!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 окт 2008 17:53

petela написа:Бездушната игра на националите в световната квалификация с Грузия (0:0) вече има логично обяснение, твърди "Меридиан мач". Осем от избраниците на Пламен Марков са играли покер в нощта преди резила в бившата съветска република. Още по-любопитното е, че отдалите се на изкушението са осъмнали в една от стаите на хотела до 7 часа сутринта.

"Не ме занимавайте с подобни неща", бе лаконичният коментар по темата на треньорът Пламен Марков.

Все пак селекционерът е направил свое проучване кои са провинилите се с идеята да им наложи сериозни наказания.

:roll:

Да, и аз сега го видях това в Sportal.bg и направо ми увисна ченето ! Дано не е вярно,но ако е - ВСИЧКИ ВЪН от Националния ! Не заслужават честта и отговорността да носят националната ни фланелка ! :evil:
Изображение

DJ_DeViL
Контакти:

Мнениеот DJ_DeViL » 19 окт 2008 01:14

С 1 изречение "Пламен МОРКОВ , и Националчетата с певачиците гаджета и заведениицата ни провалиха" .Честно казано бих пуснал и най-слабия 17 годишен младеж да играе в А отбора на националете - поне момчето ще има сърце да се бори и няма да ме е яд . И после като свърши мача ще си търси грешките в играта и техниката му а няма да говори че разбираш ли сърбял го гъза ,вятъра духал , и разнии оправданиица . Аз на мач на националите докато са тия балерини повече няма да стъпя. А може и да не ги гледам вече тия изроди . НЕЩАСТНИЦИ

iosidaniel
Контакти:

Мнениеот iosidaniel » 20 окт 2008 18:28

Za6toto uno6ite ni na evropeiskata kvalifikacia v grupa s Portugalia,finlandia i Israel ca na 4-to miasto s 1 to4ka i zaguba ot Israel.

Върни се в “Футбол - България”