Мнениеот Армейче » 29 юли 2013 23:33
Пловдивчанинът написа:Много съм доволен от списанието тази година. Има доста промени и това е хубаво само едни гаф до сега намерих Свищов е сложено на мястото на Варна, но нищо де това с града да се слага на картата е много интересно. Има любопитни факти, 3-та и 4-та страница за отборите от А група са напълно нови. Единствено може би шрифта можеше да е малко по-голям, но пак се чете. За сега не съм гледал други грешки преди няколко часа си го взех, но и да има не е проблем друго такова издание за бг футбола няма. Естествено Стойчо Стоев е в Свищов, а Петев е още треньор на Лудогорец, но явно изданието е завършеното, когато беше треньорската смяна и е нямало как да бъде поправено.
В списание 2008/09 имаше грешка с един отбор, вместо неговаата история, беше повторена тази на Черноморец Балчик.
Като цяло аз имам само 1 списание, но сега ще си купя тазгодишното

Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....