Пълната програма на Лудогорец в група "В":

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Пълната програма на Лудогорец в група "В":

Мнениеот tsonpen » 03 сеп 2013 14:13

Ivo-Chernomoretz написа:
MagicMoments написа:В София на мачовете ще има максимум 1000 човека,а на тия от 22.05 ще са 200-300 :)

И защо ? Трябва да се напълни стадиона за всички мачове !

Толкова му се иска на хейтъра. И за мача с Базел се твърдеше, че швейцарците щели да имат повече публика от нас. Те пък бяха 50 човека, а на нас не ни стигна сектор "В" и дори някои останаха извън стадиона.
Публиката на Лудогорец не е мерило за многобройност. Има обективни причини да е така, защото Лудогорец е от малък град, който е отдалечен от София на 350 километра. Стандартът на хората в града е под средния за страната.
Стадионът би се пълнил в Разград, а за София - ще видим. Много зависи от това как се представя Лудогорец! Но такива предварителни и негативни изхвърляния са чиста демонстрация на отношение. Някои само чакат Лудогорец да направи някоя грешна стъпка.
Интересно ми е ако публиката е повече, господинчото ще дойде ли във форума и да каже, че е сгрешил или ще се потопи, както много други?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 03 сеп 2013 14:17

Домуса нали беше много навитак, сега кво ревна че държавата била длъжна да дава пари на Разград за да си направи стадиона да може да приема мачове от груповите фази ? Голям наглец, ако държавата тръгне да дава пари за такива клубове, направо БГ футбола съвсем го отписвам.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 03 сеп 2013 14:18

Пожелавам им успех! Излизането от тази група не ми се вижда напълно невъзможно...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Kamenitza1912
Контакти:

Мнениеот Kamenitza1912 » 03 сеп 2013 14:19

Първо искам да поздравя отбора на Лудогорец, че стигна до групите на ЛЕ. Второ, не съм съгласен, че отбора на Черноморец е най-добър в групата .Трето - наистина стадиона ще им е доста голям за домакинските мачове. но както знаете..,,,фенове не се купуват. Пожелавам успех на Лудогорец и дано продължат напред, те имат своите шансове и групата е приемлива.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 сеп 2013 14:32

Балкански Орел написа:Домуса нали беше много навитак, сега кво ревна че държавата била длъжна да дава пари на Разград за да си направи стадиона да може да приема мачове от груповите фази ? Голям наглец, ако държавата тръгне да дава пари за такива клубове, направо БГ футбола съвсем го отписвам.

Държавата трябва да помага на успелите. Държавата не знам с нещо да е помогнала на Лудогорец. Община Разград може би е помогнала. Но основната тежест пада на братя Домусчиеви. Настоящият Лудогорец и е изграден с частни средства. Така че не знам какво имаш срещу един инвеститор за пример. Човекът си каза - ако някой даде един лев, аз ще дам 5.
А конкретно за коментара му, той даде за пример други държави. Не знам подробности, но преди да го хулите, идете проверете помага ли там държавата за стадионите на клубовете. Аз знам, че доста отбори играят евромачовете си на националтните си стадиони и некакви концерти не им отменят мачовете. А самите стадиони са от съвсем друго поколение спрямо нашия.
Накрая вероятно Домусчиеви ще си решат проблема като си достроят стадиона. На нашата държава не може да се разчита. Пък и футболът не е нито единственият, нито най-важинят ни проблем. Но всеки предприемач трябва да си поиска. Друг въпрос е дали ще му дадат.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 03 сеп 2013 14:38

Ivo-Chernomoretz написа:
Adrian Monk написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
MagicMoments написа:В София на мачовете ще има максимум 1000 човека,а на тия от 22.05 ще са 200-300 :)

И защо ? Трябва да се напълни стадиона за всички мачове !

Ами хайде, щом трябва - заповядай, няма да те върнат поради липса на свободни места, а Домусчиев може да пусне и свободен вход за второто полувреме... 8-)
[offtopic]Като видях заглавието на темата отначало помислих, че нещо съм пропуснал и синьото БФС е извадило административно "Лудогорец" от "А" група... :lol:[/offtopic]

Хубаво е да се подкрепя отбор независимо за кой си , когато постига и прави нещо ;)

Да, много си прав - както неотдавна г-н Домусчиев ("Лудогорец") "подкрепи" ПФК "Левски" с едно писмо до премиера, обяснявайки след това, че "тръбата на Газпром не минава покрай Герена". Затова и неговото отборче ще получи адекватна "подкрепа" от мен (предполагам и от повечето левскари)... 8-)
П.П. В интерес на истината, тръбата на "Газпром" все пак може и да мине покрай "Герена", защото споразумението за "Южен поток" с Македония е подписано - до неотдавна не беше уточнено къде ще се направи разклонението - на българска или на сръбска територия... ;)
Последна промяна от Adrian Monk на 03 сеп 2013 15:23, променено общо 4 пъти.
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 03 сеп 2013 14:39

tsonpen написа:
Балкански Орел написа:Домуса нали беше много навитак, сега кво ревна че държавата била длъжна да дава пари на Разград за да си направи стадиона да може да приема мачове от груповите фази ? Голям наглец, ако държавата тръгне да дава пари за такива клубове, направо БГ футбола съвсем го отписвам.

Държавата трябва да помага на успелите. Държавата не знам с нещо да е помогнала на Лудогорец. Община Разград може би е помогнала. Но основната тежест пада на братя Домусчиеви. Настоящият Лудогорец и е изграден с частни средства. Така че не знам какво имаш срещу един инвеститор за пример. Човекът си каза - ако някой даде един лев, аз ще дам 5.
А конкретно за коментара му, той даде за пример други държави. Не знам подробности, но преди да го хулите, идете проверете помага ли там държавата за стадионите на клубовете. Аз знам, че доста отбори играят евромачовете си на националтните си стадиони и некакви концерти не им отменят мачовете. А самите стадиони са от съвсем друго поколение спрямо нашия.
Накрая вероятно Домусчиеви ще си решат проблема като си достроят стадиона. На нашата държава не може да се разчита. Пък и футболът не е нито единственият, нито най-важинят ни проблем. Но всеки предприемач трябва да си поиска. Друг въпрос е дали ще му дадат.

Не желая да приемеш това като заяждане: На всички външни организации,работещи на територията на "Биовет" им се препоръчва да се откажат от част от вземанията си, като един вид спонсорство на отбора ви !!! Инак ви желая успех в ЛЕ и излизане от групата ;)
[offtopic]нямам[/offtopic]

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 03 сеп 2013 14:40

Kamenitza1912 написа:Първо искам да поздравя отбора на Лудогорец, че стигна до групите на ЛЕ. Второ, не съм съгласен, че отбора на Черноморец е най-добър в групата .Трето - наистина стадиона ще им е доста голям за домакинските мачове. но както знаете..,,,фенове не се купуват. Пожелавам успех на Лудогорец и дано продължат напред, те имат своите шансове и групата е приемлива.

+1

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 03 сеп 2013 14:56

tsonpen написа:

Какво означава успели ? Ти знаеш ли че има Български клубове по успели от вас, които вече ги няма на футболната карта ? Това което казваш за дострояването, като гледам как Домуса започва да се отдръпва, нищо чудно след 1-2 издънки още да спре известициите, той още преди 5-6 месеца беше казал че мисли да се откаже и ще последвате пътя на Анжи.Колкото и да ви се иска, само с 2 години в елита няма да станете сериозен клуб в България, останете на това ниво още 15-20 години и тогава се бийте в гърдите колко сте успели.
[center]Levski & Lazio[/center]

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 03 сеп 2013 20:47

dodo7271 написа:Не им е лоша програмата. Най-силният отбор в тази група е Черноморец. Наскоро им гледах един мач, в сравнение с нашите отбора са като извънземни - бързина, физически много здрави, изобщо не бавят топката. Но програмата дава шанс на Лудогорец да мине напред.

.....................................................................................................................................................................................

И сега какво? За 3-4 място ли ще играят Лудогорец?

Върни се в “Футбол - България”