ФК Сошо следи четирима футболисти от България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Мляко с ориз
Контакти:

Re: ФК Сошо следи четирима футболисти от България

Мнениеот Мляко с ориз » 31 авг 2013 16:25

шивача написа:Циганина от Варна има качества, може и да стане. Тоя Почански за нищо не става. Другите двама не съм ги гледал.

Ей пловдивски мангал прост, жител на Столипиново не всички в тази страна са като от родния ти катун. Жител на населеното място с най-много мангали в целия Балкански полуостров да ми говори за цигани. Просто магно.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 31 авг 2013 16:25

bodil написа:Я, тук някакъв гагуз отворил човка. Това, което играете е ръгби или свободен бой, а не футбол. Всеки малоумник се изказва и му лъска простотията варненска или селска, което е все едно!

Гагауз е на майка ти путката селяндур прост. Гаузите въобще знаеш ли къде живеят и какви са бе смешник. Нямат нищо общо с Варна, още повече със сегашния размер. Каун нещастен. Варна, ако е селска, то Шопия е най-селска смешник. По-голямо село от Шопландия няма- нароили сте се там селяци от цялата страна през поколение и ви знаят човките. Баща ти и дядо ти са орали до вчера на къра, а ти си срал в двора, днеска голям гражданин се пише, селяндур софийски нещастен. И в тази тема си показахте селянията - майничките и шопите най-големите селяндури в тази страна.
Последна промяна от Мляко с ориз на 31 авг 2013 16:37, променено общо 5 пъти.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 31 авг 2013 16:27

LSFC 1914 написа:Само не ми е ясно Бекир Ясим или там както е какъв български талант е ? Аз не виждам нищо българско в него. А вие ?

то и аз не виждам нещо българско в теб отрепка такава

Върни се в “Футбол - България”