Трагедия .... !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трагедия .... !
Да а .Напълно съм съгласен със всички вас. Но според мен всичко е в сверата на вероятностите. Както виждам аз нещата, проблемите на ЦСКА са финансови и организационни, а на Левски в спортнотехническата част /според вчерашния мач с Калиакра/. Е, кой може да твърди със сигурност, че в ЦСКА няма да дойде нов собственник, което може да се случи във всеки един момент. Или пък Томов / ако въобще остане/ отново да финансира отбора по някакъв начин. Защото съм сигурен, че ако нещата останат така / без заплати и продажба на футболисти/, то със сигурност ЦСКА ще фалира до средата на първенството и въобще няма да го има в класирането. А отбора /според контролата/ не е стана по-слаб след напускането на някой футболисти. С две думи отбор има, чакат се пари. А какво да кажем за Левски след вчерашния мач, пък било то и контрола. Пари има, футболисти има, но резултатите все още ги няма. А идва ШЛ. Кой може да твърди със сигурност,че няма да се повтори резултата след двата мача със Тампере и отбора да рухне психически. Явно Вуцов, все още не може да направи колектив и да обиграе отбора. А, както чета вчера е имало сблъсаци на агитките на Левски, които продължават да спорят ЗА или ПРОТИВ Вуцов. За това ви казвам, че всичко е ВЕРОЯТНОСТ. Ако стане така, както на нас ни се иска, ще бъде хубаво и ще има много интересно дерби. Но ако не стане така?
a boy named goo написа:TheClub написа:Спооко ЦСКА ще се оправи само ТоМОв да г се махне![]()
![]()
Това се оформя като най-сериозният проблем на ЦСКА, трябва ни нов собственик който да осигури условия за спокойна работа на новото треньорско ръководство.
проблема е че собственик в момента е томов а той е толкова горделив че не се отказва докато не съсипе всичко затова решение според мен е подкрепа за отбора и терор до дупка за президента независимо от резултатите
ахмед доган на левски хулиган
joro_laneca написа:a boy named goo написа:Определено оспорвано дерби ще има независимо разпродажбите, в момента в ЦСКА се намират достатъчно добри футболисти, имаме талантливи юноши които чакат възможност да се докажат.Тази година съм сигурен че ЦСКА отново ще бъде сред основните фаворити за титлата,ако някой подцени отбора ще бере сериозни ядове, така че тези приказки за 6:0 са несериозни. Освен това Левски далеч не е силен отбор и е въпрос на време всички да скочат срещу Вуцов и Батков.
ле ле колко си заблуден. но за такива като теб скоро ще има разкритието.
Я тогава вземи и ни информирай,г-н Отворен!Явно си много запознат със ситуацията.Сигурно знаеш и кой уби Кенеди ?
...а как се казваше най-големия братовчед на Моисей по майчина линия?????????????????????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЦСКА завинаги !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- gospodin skilidko
- Контакти:
много трагична трагедия 

Върни се в “Футбол - България”