България и футболът

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

trooper
Контакти:

България и футболът

Мнениеот trooper » 16 окт 2009 23:24

На времето великият нападател на Англия Гари Линекер каза една крилата фраза която отеква и до днес още "Футболът е игра в която 22 души гонят една топка и най- накрая винаги Германците излизат победители".Аз ще я перифразирам така "футболът е игра в която 22 души гонят топката и най -накрая България не отива никъде".Така и стана пак,то май вече това не е новина .България отново ще си седи там където и е мястото а именно на опашката,в миманса в безтегловността.Трагичността бълва от всякъде от материалното /бази, съоръжения/ духовността/интелектуалните способности на някои футболни функционери/ ,от четвъртата власт.Защо включвам и четвъртата власт? Ами защото един е Левскар и подържа Левски а пък друг е ЦЕСЕКАР и подържа ЦСКА трети пък са поклонници на Мъри и Сираков.Четох какви ли не обиди в нета от журналисти писани - смешник,мърляк,не става за нищо и т.н. и това от казано от журналисти.Чета днес ,че Славен Билич си подава оставката за провала, и федерацията му се моли да остане, ето това г-н Стоилов е поемане на отговорност а не само на думи "Аз поемам цялата отговорност" Как я поемаш тази отговорност?Всеки един нормално интелигентен човек вижда,че не само г-н Стоилов е виновен за това да си седим у нас факторите са много,като смея да кажа един от тях е това,че нашите национали според мен са демотивирани,не играят до последната минута до последният гонг ,до последната надежда,делят се на чужденци и родни футболисти,примиряват се лесно от загубите и несполуките "Животът продължава, Гледаме напред" и т.н.
Но това което ме притеснява най -много е ,че от 10години БНО няма изграден стил на игра нямаме победа срещу силен съперник,нямаме важен мач спечелен ,като изключим мача с Хърватска,нямаме МЪЖ в отбора,който да поведе отбора.Бербатов е брилянтен футболист може би по добър и от Стоичков ,но не е МЪЖ като него не може да вдигне отбора да му даде духовна сила, мъжество .
Дали Мъри селектира правилният състав ? Един въпрос отеква в главата ми още - С какво играта на Домовчийски като резерва в последният Херта /мисля,че има един гол от както е отишъл преди една година там/ допринесе да бъде в национала,а не М.Камбуров който бележи всеки мач ,пък даже като играе с Левски вкарва и по три? Само мениджърски интереси е отговорът,друг няма. Л.Танев,Боби,Наско,Данчев,Мъри, мисля че приятелските кръгове обхванали БГ футболът са вредни .
Още ми е в главата Словашкият коментатор,който беше изпаднал в делириум,когато неговата страна се класира на Мондиала в Сряда. ех ех как ми се иска да изживея това

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: България и футболът

Мнениеот fabregas_949 » 16 окт 2009 23:27

trooper написа:На времето великият нападател на Англия Гари Линекер каза една крилата фраза която отеква и до днес още "Футболът е игра в която 22 души гонят една топка и най- накрая винаги Германците излизат победители".Аз ще я перифразирам така "футболът е игра в която 22 души гонят топката и най -накрая България не отива никъде".

С тази игра сме за никъде ;) Няма какво друго да се каже (освен може би: Футболът е игра в която 11 души гонят топката и най-накрая България не отива никъде :) Не виждам наще много да ритат топката.)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 16 окт 2009 23:30

Напъна ти за журнализъм доведе до що годе добра статия с истини в нея, но с правописни грешки.

trooper
Контакти:

Мнениеот trooper » 16 окт 2009 23:31

представяте ли си Бербатов да каже след загуба на Ман Юн от Уигън на сър Алекс и на феновете - живота продължава ,гледаме напред

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 16 окт 2009 23:36

trooper написа:представяте ли си Бербатов да каже след загуба на Ман Юн от Уигън на сър Алекс и на феновете - живота продължава ,гледаме напред

Друго няма да му е останало да каже... Това е г/д вярно, живота продължава, но изцепките на Юнайтед и Бербо се броят на пръсти, а на националите ни, няма да ти стигне цяла тетрадка да изброяваш ;)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

trooper
Контакти:

Мнениеот trooper » 16 окт 2009 23:36

Моля да бъда извинен за правописните грешки,все пак сме в късните часове на денонощието :)

Потребителски аватар
Ratnik
Контакти:

Мнениеот Ratnik » 16 окт 2009 23:40

Ами всичко, което се случва е логично. След като нямаме държава, а народа ни се топи като мартенски сняг какво остава за спорта?! Ще е фрапиращо да очакваме някакви футболни подвизи. Първо трябва да покажем, че сме народ, а не всеки да си дърпа към чергицата.
Свободна нация!
http://www.bars.ucoz.com

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 16 окт 2009 23:41

trooper написа:Моля да бъда извинен за правописните грешки,все пак сме в късните часове на денонощието :)

Да не би ние да сме безгрешни? Нищо, че е вечер и сме малко пияни >_<

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 16 окт 2009 23:51

Охх като видя подобни сърцераздирателни заглавия и направо ми домилява...поне сме талантлива нация,ако не друго :geek:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 окт 2009 00:16

fabregas_949 написа:
trooper написа:На времето великият нападател на Англия Гари Линекер каза една крилата фраза която отеква и до днес още "Футболът е игра в която 22 души гонят една топка и най- накрая винаги Германците излизат победители".Аз ще я перифразирам така "футболът е игра в която 22 души гонят топката и най -накрая България не отива никъде".

С тази игра сме за никъде ;) Няма какво друго да се каже (освен може би: Футболът е игра в която 11 души гонят топката и най-накрая България не отива никъде :) Не виждам наще много да ритат топката.)

Жалко,защото и двамата сте прави.От 12години,не съм изживявал радостта от класиране на СП.Дано през следващите 12 доживея някакво класиране...за където и да е.
Само Черно море.

Върни се в “Футбол - България”