"Евроазиатските идиоти"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cacho
Контакти:

Re: "Евроазиатските идиоти"

Мнениеот cacho » 12 авг 2013 20:52

Към автора на темата.ЦСКА падна с 5:1 от Юве,но Юве не е Лацио с юноши,а и да не забравяме ,че първия мач ги бихме с 3:2.И това,че имаше нередовен при нас играч неумаловажава победата.Наказахани и мача вече беше без значение.Поне като хвърляш мисли малко бъди реалист.
Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА

Потребителски аватар
cacho
Контакти:

Мнениеот cacho » 12 авг 2013 20:58

И за сведение отбора на Юве за мача:Перуци, Ферара, Ярни, Порини, Такинарди (84-Торичели), Ди Ливио, Мароки, Виали, Дел Пиеро (84-Соуза), Раванели.Подчертал съм ти играчите които са ми известни на мен. Колега тоя отбор на годините които са сега ще бият всички отбори в бг и сега.Така ,че не коментирайкато не си в час
Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 12 авг 2013 21:21

P!nk fan написа:
galin56 написа: Изтъква се като един от най-големите моменти в историята на Левски една победа над Лацио като гости с 1:0, без да се споменава, че това беше последен мач без значение, Лацио играха с резервите, а отбора на Левски преди това беше записал в групата 5 загуби от 5 мача и голова разлика 0:9. Като включително и загуба от Лацио като домакини. .

Да, прав си, че това бе последен мач в групата и той беше протоколен и за двата отбора, но това не може да промени факта, че от над 20 визити на български клубове в Италия, само Левски е успял да извоюва победа. А е добре да си спомним и за протколните мачове на Апенините на някои други български тимове, завършвали с разгромен резултат, примерно Ювентус-ЦСКА 5:1. :)

Абе човек какво те грее Ювентус - ЦСКА колко е свършил? Какво общо има едното с другото? Пак ти казвам жалко е да се брой за един от най-големите успехи на клуба, някакъв си протоколен мач който Лацио го играят с дълбоки резерви и юноши, а Левски влизат с него след 5 загуби от 5 мача и без отбелязан гол и стабилно превзели дъното на класирането в тая група. Това е все едно 5 човека да са ти хвърляли подред бой, а ти накрая да удариш един шамар на някой слаботелесен и да се кефиш колко си велик бияч. Жалко е.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 12 авг 2013 21:31

За да приключим с Ювентус ЦСКА ги е драл като маче у дирек с 4-1 и ги е отстранявал.Това не са ви "Летящите магаренца" :) .

Никой не обръща внимание на заглавието на темата, че включва и АЗИАТСКИ.Там вече Левски е недостижим просто откри нови хоризонти в необятната азиатска шир.Години ще се носят легенди как са дошли в степта едни бели хора и трима чисто черни от Запада и как местните батири са им го нафърфорили.Аре заклювайте я тая тема защото знаем ,че "Левски е един ,тим неповторим"

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 12 авг 2013 21:53

saffron написа:Можеш да добавиш ,че Левски е единствения бг отбор , който е отстранявал 2 шведски отбора в един сезон(Калмар и АИК) ;) Иначе по добре азиатски идиоти от колкото селски идиоти ;)
Освен ,че сме отстранили Боавишта, имаме победа и над Спортинг Лисабон :geek:

Преди да отстраним Боавишта отстранихме за пръв път германски отбор - Дуисбург.
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 авг 2013 22:42

cacho написа:И за сведение отбора на Юве за мача:Перуци, Ферара, Ярни, Порини, Такинарди (84-Торичели), Ди Ливио, Мароки, Виали, Дел Пиеро (84-Соуза), Раванели.Подчертал съм ти играчите които са ми известни на мен. Колега тоя отбор на годините които са сега ще бият всички отбори в бг и сега.Така ,че не коментирайкато не си в час

Има обаче една подробност - после победата стана загуба и ЦСКА беше първият български отбор, отстъпил служебно. Що за идиотизъм? Ето това е много повече идиотизъм, отколкото другото.
ЦСКА има точно две победи над "Юве", като едната е наистина велика. Тя обаче беше много отдавна. Пък и тогава торинци не бяха известни в Европа и света с успехи.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

p,omiqrat

Мнениеот p,omiqrat » 12 авг 2013 23:15

То успехите ви са по-малко от позорите.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 авг 2013 09:35

daniel875 написа:
cacho написа:И за сведение отбора на Юве за мача:Перуци, Ферара, Ярни, Порини, Такинарди (84-Торичели), Ди Ливио, Мароки, Виали, Дел Пиеро (84-Соуза), Раванели.Подчертал съм ти играчите които са ми известни на мен. Колега тоя отбор на годините които са сега ще бият всички отбори в бг и сега.Така ,че не коментирайкато не си в час

Има обаче една подробност - после победата стана загуба и ЦСКА беше първият български отбор, отстъпил служебно. Що за идиотизъм? Ето това е много повече идиотизъм, отколкото другото.
ЦСКА има точно две победи над "Юве", като едната е наистина велика. Тя обаче беше много отдавна. Пък и тогава торинци не бяха известни в Европа и света с успехи.

Как само го написа две признати и една непризната благодарение на лилавия джурналист Колев който ни натопи като същий поп Кръстю.Вие колко пъти ги бихте отстранихте Ювентус ,че ти се виждат малко?

Да не се отклоняваме от темата1 Има ли друг български отбор в историята пребит и отстранен от азиатски тим? Ето това е въпросът, а не с колко е бил ЦСКА Ювентус и защо Пепи Михтарски беше без жълта карта.

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 13 авг 2013 17:18

onegavon написа:

Да не се отклоняваме от темата1 Има ли друг български отбор в историята пребит и отстранен от азиатски тим?

Ами, реално погледнато Галатасарай, които разжалваха генерал Стойчо в редник Тройчо, са от страна, която е азиатска. :lol:
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Футбол - България”