Георги Василев
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Георги Василев
Защо никой не се сеща да го викне за национален селекционер? Явно не е удобен на някого. Шампион на БЪлгария с три различни отбора, направи пробив в Германия, по мое мнение изгради и отбора на Мъри Стоилов.
Re: Георги Василев
Ми аз лично го виждам като вариант повече за Левски,отколкото за Националите - там си трябва чужденец просто !

ДА,СУПЕР!!!! 

Blue_Lion написа:Ми аз лично го виждам като вариант повече за Левски,отколкото за Националите - там си трябва чужденец просто !
И за Левски си треа чужденец
- tihomir_rs
- Контакти:
нито за Левски става нито за националния
добър тренер,но до тук
просто е тренер с по стари методи и разбирания който в момента в съвремениа футбол не вървят
добър тренер,но до тук
просто е тренер с по стари методи и разбирания който в момента в съвремениа футбол не вървят
-
- Контакти:
Уважавам успехите на Г.ВАСИЛЕВ,но тои предпочита много защитна тактика
Goshko написа:Blue_Lion написа:Ми аз лично го виждам като вариант повече за Левски,отколкото за Националите - там си трябва чужденец просто !
На първо място в списъка - Чужденец (Муслин примерно) ! В краен случай - Гочето ! Това за Левски нали

Blue_Lion написа:Ми аз лично го виждам като вариант повече за Левски,отколкото за Националите - там си трябва чужденец просто !
И за Левски си треа чужденец[/quote]
На първо място в списъка - Чужденец (Муслин примерно) ! В краен случай - Гочето ! Това за Левски нали

абе той и Муслин е мн добър и Любко но каквото можаха дадоха. Имаме страхотни футболисти, но ни треа треньор с име което да внася респект тогава ще сме редовно в ШЛ.
А междудругото вчера засякох двама от футболистите на Левски няма да казвам кои и каде, но им казах малко по сериозно и те викат: "Е сериозно, но не зависи само от нас".... кво да си мисля каде ли е проблема
Goshko написа:Blue_Lion написа:Ми аз лично го виждам като вариант повече за Левски,отколкото за Националите - там си трябва чужденец просто !

абе той и Муслин е мн добър и Любко но каквото можаха дадоха. Имаме страхотни футболисти, но ни треа треньор с име което да внася респект тогава ще сме редовно в ШЛ.
А междудругото вчера засякох двама от футболистите на Левски няма да казвам кои и каде, но им казах малко по сериозно и те викат: "Е сериозно, но не зависи само от нас".... кво да си мисля каде ли е проблема[/quote]
Бате...то те са най-долу в пирамидата ! Ръководството и тренера са много по-виновни

Върни се в “Футбол - България”