Темата много ми хареса,само че според мен изкривихте въпроса на автора.Без да изпадаме в клубни пристрастия е хубаво да знаем какви са изискванията на УЕФА за съответните турнири.Макар,че не вярвам някой в БФС,или който и да е от собствениците на клубове в България да се е интересувал от въпроса.Логично е всяка страна смятаща се за футболна (а ние поне се надяваме България да е такава) да разполага поне с един стадион отговарящ на изискванията за полуфинал на Шампионска лига.Не се смейте!

Надеждата умира последна.Аз самият за съжаление не зная езици така,че не мога да помогна.
И тук идва големият въпрос.Трябва ли клуб който няма стадион отговарящ на изискванията на УЕФА поне за групи да получи лиценз за професионален футбол?Пак се смеете!

Само,че беше време когато имахме четири отбора с шанс за групите на УЕФА.И ако тези отбори се паднат да домакинстват в един ден?Крайно време е БФС да вземат изискванията за лиценз насериозно.И отбор без подходяща база да не получава професионален лиценз.Както е в Европа.Ако ще в България да се играе само аматьорски футбол.Вярно,че някои отбори правят жалки опити в правилната посока.Но никой не може да ме убеди,че това просто не е начин за пране на пари или точене на ДДС например.Българите така сме свикнали,първо да се налапаме пък после ще видим.Другаде първо градят,после ако са градили правилно лапат.