Мнениеот sstat » 08 авг 2013 19:45
Пожелавам успех на Лудогорец, който и отбор да им се падне. Както и да напълнят стадиона така, както навремето се пълнеше на мачовете на националния отбор. ( макар, че ако ще да извозят целия Разград, заедно с околните села няма да достигнат и 10-15% от публиката, която очаква шоуто, признато от целия свят за едно от най-добрите (мисля, че само U2 е пред него в класацията). Просто за пореден път ще берем срам пред Европа, не само с евентуалното отлагане на концерта, но и със сагата от решения, изказвания и други. А пък Гонг направил и анкета за това. Направете анкета с въпрос "Ще отида ли на мача на Лудогорец на националния стадион" - вижте колко хора ще отговорят с "Да" и после ще разберем посещаемостта - гарантирам, че ще е наполовина, докато с концерта няма да е така - поне 70 000 ще бъдат там. Аз също съм болен футболен фен, но нека уважаваме желанията и на останалите хора, за който ако ще Лудогорец или пък който и да е било отбор играят пред прозореца им - то ще пуснат щорите!!! И Гонг стига сте фаворизирали поредните братя на България, които виждам днес на първите страници на вестници, на сайтове и на какво ли не да размахват пръст на българския народ. Омръзна ми от братя (Илиеви, Галеви, Домусчиеви и кой ли знае още колко такива има). Успех и на Ботев Пд, те ще играят не в Щутгарт, заради концерт на Роби Уйлямс. Това е Европа, а това тук с братята, размахващи пръсти, бухалки и ленти е България.