Проф. Мариана Георгиева

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: Проф. Мариана Георгиева

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 08 авг 2013 19:35

superspiro написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Професорката да го духа ! Спортът е много по -важен от един тъп концерт !

Прав си, но за този концерт се знае от много време и от много време стадионът е нает. И Щутгарт няма да играят на своя стадион днес заради концерт.
Разликата е, че там си имат стадиони, отговарящи на изискванията на УЕФА. И при нас уж имаше големи строители на стадиони, пък се оказа,че никой нищо не направи и затова се стигна до тук.

Прав си за стадионите , но когато при нас е един по-добре е да се осъществи този мач !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 авг 2013 19:35

Какво против жената имате, нещастници?! Прави всичко възможно, за да реши проблема на българския отбор, а вие продължавате да я плюете!
Последна промяна от W84me на 08 авг 2013 19:36, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 авг 2013 19:36

Ivo-Chernomoretz написа:
Udoji90 написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Професорката да го духа ! Спортът е много по -важен от един тъп концерт !

Този концерт изобщо не е "тъп" - 100% на него ще отидат повече хора, отколкото на мача на "Лудогорец". ;) А ако питаш даден меломан, той вероятно би ти отговорил точно обратното: "Музиката е много по-важна от някакъв тъп мач." Тези ги неща ги казвам като човек, който гледа много футбол и слуша много музика, така че знам какво мислят и едните, и другите. Най-безболезненото решение е просто да се размени домакинството - не мисля, че е от чак такова значение в кой мач си домакин (срещу Партизан например бяха гости в реванша). Дано всичко да завърши добре и концертът да си остане, а "Лудогорец" да играят в България и да елиминират и следващия си съперник (най-добре Динамо З :twisted:) - тогава всички ще сме доволни.
И за да не се отклонявам изцяло от темата за министърката, струва ми се, че говори наизуст, без да е наясно как би се разрешил проблемът.

За първи път от няколко години постигаме успехи с футбола и смятам ,че това е много по - важнот от този концерт !
Като искат много концерта да си го преместят бе - какво няма други места за него ли ? Айде ......

Да де, ама пак разсъждаваш само от гледната точка на футболен фен. ;) Концертът също е важен за феновете на музиката, защото идва добър изпълнител, който вероятно няма скоро да дойде пак. (Доста по-вероятно е да имаме скоро пак отбор в тази фаза, отколкото Уотърс да дойде да свири.) И по твоята логика мачът също може да се премести - разменя се домакинството и готово. Относно преместването на концерта като място, хич не съм убеден дали е възможно, защото има доста особености около изграждането на сцената и не е сигурно доколко това може да стане на друг стадион. Отделно другите стадиони събират по-малко зрители. Прибавяме към това, че концертът е планиран преди около година и не е коректно седмици преди събитието да има промени. Най-тъпото е да трябва да се избира едното от двете събития - аз искам да има и мач, и концерт на родна земя, защото харесвам и футбола (и винаги подкрепям другите български отбори в Европа), и музиката. Направо вече се моля на Господ "Лудогорец" по жребий да са гости в реванша, за да се избегнат тези проблеми.
Последна промяна от Udoji90 на 08 авг 2013 19:43, променено общо 9 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
1936
Контакти:

Мнениеот 1936 » 08 авг 2013 19:37

С билет за концерта в джоба съм, ама е факт, че Лудогорец и изобщо български спортен отбор ВИНАГИ е с предимство на стадион, още повече щом това е единственият възможен! Това, че 5 човека в този форум са на друго мнение не трябва да притеснява никой. Шампионът ни се реши преди 2 месеца и е ясно, че който и да бе ще играе на националният стадион. По скоро който е насрочил тази дата за концерта е за бой. Браво на министърката. Първото свястно нещо на това правителство. Изобщо не трябва да се съпоставят двете неща, защото ВИНАГИ спортът ще е с предимство на стадион. Ако концерта бе на поляна или многофункционална зала тогава някой би имал право да е несъгласен.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 08 авг 2013 19:38

Министър Георгиева категорична: Лудогорец ще играе на „Васил Левски“

Темата е изчерпана !

tedick
Контакти:

Мнениеот tedick » 08 авг 2013 19:44

Как може да кажеш тъп концерт,кога друг път ще гледаме световно известна звезда, Домувчийски да си прави стадион на село и да не ни занимава с простотиите си.

sstat
Контакти:

Мнениеот sstat » 08 авг 2013 19:45

Пожелавам успех на Лудогорец, който и отбор да им се падне. Както и да напълнят стадиона така, както навремето се пълнеше на мачовете на националния отбор. ( макар, че ако ще да извозят целия Разград, заедно с околните села няма да достигнат и 10-15% от публиката, която очаква шоуто, признато от целия свят за едно от най-добрите (мисля, че само U2 е пред него в класацията). Просто за пореден път ще берем срам пред Европа, не само с евентуалното отлагане на концерта, но и със сагата от решения, изказвания и други. А пък Гонг направил и анкета за това. Направете анкета с въпрос "Ще отида ли на мача на Лудогорец на националния стадион" - вижте колко хора ще отговорят с "Да" и после ще разберем посещаемостта - гарантирам, че ще е наполовина, докато с концерта няма да е така - поне 70 000 ще бъдат там. Аз също съм болен футболен фен, но нека уважаваме желанията и на останалите хора, за който ако ще Лудогорец или пък който и да е било отбор играят пред прозореца им - то ще пуснат щорите!!! И Гонг стига сте фаворизирали поредните братя на България, които виждам днес на първите страници на вестници, на сайтове и на какво ли не да размахват пръст на българския народ. Омръзна ми от братя (Илиеви, Галеви, Домусчиеви и кой ли знае още колко такива има). Успех и на Ботев Пд, те ще играят не в Щутгарт, заради концерт на Роби Уйлямс. Това е Европа, а това тук с братята, размахващи пръсти, бухалки и ленти е България.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 авг 2013 19:50

Щом едно културно събитие е тъпо и смятаме,че трябва едно плебейско събитие да има предимство пред културно такова значи нацията наистина е деградирала!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 08 авг 2013 19:51

Alexx написа:

Щом едно културно събитие е тъпо и смятаме,че трябва едно плебейско събитие да има предимство пред културно такова значи нацията наистина е деградирала!

Плебейско - на футболен мач ..... ти май ..

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 авг 2013 19:53

Футболът си е плебейски спорт. Англичаните още през 19 век са го казали. ;)

Върни се в “Футбол - България”