Шок за Лудогорец - няма стадион за Шампионската лига

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Шок за Лудогорец - няма стадион за Шампионската лига

Мнениеот mertezaker » 07 авг 2013 20:53

т samo_levski на 07 Авг 2013 20:37
@касчей
кво е общото между тоя казус и левски, бе, чорбар откачен, че всеки пост ти е отностно левски?

Ааааа не! Прочети му мненията в нашия подфорум и тогава ще разбереш, че си написал пълна глупост :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2013 20:54

DrAvalanche написа:
Кашчей написа:
Богата държава с бедни хора не се прави! А и ти казах, че тук определено липсва фенска култура (то и другата силно липсва). Как да хвърли един човек 50-60 милиона за стадион, би ли ми обяснил? За колко време ще му се върнат тези пари, ако градът, че и областта, са с по-малко жители от квартал на София и не са толкова заможни? Понякога пишете, колкото да не заспите! Вие, на герена събрахте повече от 10 000 едва в три мача, ама се барате за голямата работа!
А вие на колко мача събрахте повече от 10'000 отворко?

Я сега ми кажи, кои сме "ние", за да ти отговоря!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 авг 2013 20:54

teodor83 написа:
modor написа:
teodor83 написа:.Значи отговора ми на въпроса ти ми е от една година се знае, че може би стадиона ще е нужен за провеждане на футболен мач от Шампионската лига, а не да пее някакъв чекиджия,които спокоино може да се премести на стадион "Надежда", тъй или иначе скоро този стадион ще се използва само за това.

Ами да си бяха направили стадиона в Разград подходящ за мачове от шампионската лига!

Е за това за стадион да са си направили в Разград си напълно прав, без да знам от кой отбор си един въпрос и от мен.
Ми ако ЦСКА или Левски бяха на мястото на Лудогорец и в тази ситуация какво щеше да стане?

Щяха да махнат споменатият от теб.
Ето това е разликата между Левски и Цска и еднодневките. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2013 20:57

samo_levski написа:@касчей
кво е общото между тоя казус и левски, бе, чорбар откачен, че всеки пост ти е отностно левски?

Бедни ми, бедни, Йорик :(
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2013 21:01

фифи перото написа:
teodor83 написа:
modor написа:
teodor83 написа:.Значи отговора ми на въпроса ти ми е от една година се знае, че може би стадиона ще е нужен за провеждане на футболен мач от Шампионската лига, а не да пее някакъв чекиджия,които спокоино може да се премести на стадион "Надежда", тъй или иначе скоро този стадион ще се използва само за това.

Ами да си бяха направили стадиона в Разград подходящ за мачове от шампионската лига!

Е за това за стадион да са си направили в Разград си напълно прав, без да знам от кой отбор си един въпрос и от мен.
Ми ако ЦСКА или Левски бяха на мястото на Лудогорец и в тази ситуация какво щеше да стане?

Фифи, нали знаеш, че няма да стане.. Стадионът не е на БФС, а договорите с Мюзик ентърпрайз са железни.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 07 авг 2013 21:02

mertezaker написа:
т samo_levski на 07 Авг 2013 20:37
@касчей

Ааааа не! Прочети му мненията в нашия подфорум и тогава ще разбереш, че си написал пълна глупост :lol:

Мани го тоя пенкилер, явно го мачка му жена му и той се заяжда с всички във форума
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
teodor83
Контакти:

Мнениеот teodor83 » 07 авг 2013 21:03

Ех Везалов, Везалов, колкото и да се радвах, че си наниза този супер автогол срещу Славия, сега грях ми на душата, ама ми се иска да не си го беше вкарвал и да бяхте станали шампиони, за да видя сега тези сини звезди тук дали щяха да защитават чекиджията с китарата и как щяха да мучат :) , че не могат да играят на националния стадион.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 07 авг 2013 21:03

ДИНАМО ЗАГРЕБ води вече с 3-0 общ резултат и е четъртият възможен съперник,след Базел,Стяуа и Виктория Пилзен,остана победителя от двойката Селтик-Елфсборг да определят последният възможен съперник 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 авг 2013 21:05

Кашчей написа:
фифи перото написа:
teodor83 написа:
modor написа:

Фифи, нали знаеш, че няма да стане.. Стадионът не е на БФС, а договорите с Мюзик ентърпрайз са железни.

Знам бре, ама на тъп въпрос само тъп отговор може да се даде. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Robb Flynn
Контакти:

Мнениеот Robb Flynn » 07 авг 2013 21:06

Какво му е хубавото на стадиона в Разград не мога да разбера. От така наречения сектор за гости нищо хубаво не виждам.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”