т samo_levski на 07 Авг 2013 20:37
@касчей
кво е общото между тоя казус и левски, бе, чорбар откачен, че всеки пост ти е отностно левски?
Ааааа не! Прочети му мненията в нашия подфорум и тогава ще разбереш, че си написал пълна глупост

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
т samo_levski на 07 Авг 2013 20:37
@касчей
кво е общото между тоя казус и левски, бе, чорбар откачен, че всеки пост ти е отностно левски?
DrAvalanche написа:А вие на колко мача събрахте повече от 10'000 отворко?Кашчей написа:
Богата държава с бедни хора не се прави! А и ти казах, че тук определено липсва фенска култура (то и другата силно липсва). Как да хвърли един човек 50-60 милиона за стадион, би ли ми обяснил? За колко време ще му се върнат тези пари, ако градът, че и областта, са с по-малко жители от квартал на София и не са толкова заможни? Понякога пишете, колкото да не заспите! Вие, на герена събрахте повече от 10 000 едва в три мача, ама се барате за голямата работа!
teodor83 написа:modor написа:teodor83 написа:.Значи отговора ми на въпроса ти ми е от една година се знае, че може би стадиона ще е нужен за провеждане на футболен мач от Шампионската лига, а не да пее някакъв чекиджия,които спокоино може да се премести на стадион "Надежда", тъй или иначе скоро този стадион ще се използва само за това.
Ами да си бяха направили стадиона в Разград подходящ за мачове от шампионската лига!
Е за това за стадион да са си направили в Разград си напълно прав, без да знам от кой отбор си един въпрос и от мен.
Ми ако ЦСКА или Левски бяха на мястото на Лудогорец и в тази ситуация какво щеше да стане?
samo_levski написа:@касчей
фифи перото написа:teodor83 написа:modor написа:teodor83 написа:.Значи отговора ми на въпроса ти ми е от една година се знае, че може би стадиона ще е нужен за провеждане на футболен мач от Шампионската лига, а не да пее някакъв чекиджия,които спокоино може да се премести на стадион "Надежда", тъй или иначе скоро този стадион ще се използва само за това.
Ами да си бяха направили стадиона в Разград подходящ за мачове от шампионската лига!
Е за това за стадион да са си направили в Разград си напълно прав, без да знам от кой отбор си един въпрос и от мен.
Ми ако ЦСКА или Левски бяха на мястото на Лудогорец и в тази ситуация какво щеше да стане?
Щяха да махнат споменатият от теб.
Ето това е разликата между Левски и Цска и еднодневките.
mertezaker написа:т samo_levski на 07 Авг 2013 20:37
@касчей
Ааааа не! Прочети му мненията в нашия подфорум и тогава ще разбереш, че си написал пълна глупост
Кашчей написа:фифи перото написа:teodor83 написа:modor написа:teodor83 написа:.Значи отговора ми на въпроса ти ми е от една година се знае, че може би стадиона ще е нужен за провеждане на футболен мач от Шампионската лига, а не да пее някакъв чекиджия,които спокоино може да се премести на стадион "Надежда", тъй или иначе скоро този стадион ще се използва само за това.
Щяха да махнат споменатият от теб.
Ето това е разликата между Левски и Цска и еднодневките.
Фифи, нали знаеш, че няма да стане.. Стадионът не е на БФС, а договорите с Мюзик ентърпрайз са железни.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта