stoyankd написа:vaskonti написа:stoyankd написа:botevforever написа:Ами то и аз това казвам-когато започнете да ходите на мачове повече от 1000 души-може и да реши някой да инвестира като рекламодател.
Или пък,да изиграете поне един мач в Европа(не в Азия).
Но да се мазните на държавата да Ви осигурява такъв срещу осигуряване на печалба в същата тази държава...
Ти сериозно ли мислиш,че "Левски" представлява интерес за Газпром???
Напомням ти, че само за последните 7-8г. Левски победи отбори като Оксер, Удинезе,Олимпик Марсилия, Киево, Лацио, Спортинг Лисабон, Динамо Б. и др., повтарям победи. Съвсем нормално е "Газпром" да се интересува от Левски.
Ако Газпром се интересува от Левски, защо това зависи от Южен поток?
Защото Газпром ще развива дейност в България и ще дължи налози. Това е съвсем нормален начин да си спестиш част от тях. Ако ме питаш защо се интересува Левски- не знам. Трябва да питаш Милер.
Приятелю, Газпром развива бизнес в България от години. При това не някакъв дребен, с 1-2 бензиностанции, а едър. Не просто едър, а направо е монополист - Газпром е съсобственик на Овъргаз, който пък е основен и на практика единствен крупен вносител на газ. Ако Газпром наистина имат реален директен интерес към Левски, до сега да са ви станали спонсори - изобщо не им трябва Южен поток.