А достатъчно теми за Ботев,а ?!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
А достатъчно теми за Ботев,а ?!
Разбирам,че ви е напрегнато ама ай спрете се малко!!! Пишете си в една тема ,а не,който има нещо да казва да си прави нова тема!
И на мен ми е интересно кой ще е новия собсвеник ама се успокойте малко или поне си пишете в една тема!

Формата е временна , класата е вечна !!!
Re: А достатъчно теми за Ботев,а ?!
postavi se na nashe miasto.tazi ve4er vsi4ki sme poludeli i super iznerveni,a se gotvehme za praznik
-
- Контакти:
ПИША ТИ БАВНО ЩОТО НЕ ЗНАМ КОЛКО ЗАСИНЕН ТИ Е МОЗЪКА 
СИ ПРААААААААА КВО` Т СИ ИСКАМ ВЕЕЕЕЕ НА КОЛЕНЕЕЕЕЕЕЕ ХААХАХ
СОРИ БАТКА
АМА ПО-ВАЖНО ОТ "КАНАРИТЕ " НЯМА

СИ ПРААААААААА КВО` Т СИ ИСКАМ ВЕЕЕЕЕ НА КОЛЕНЕЕЕЕЕЕЕ ХААХАХ
СОРИ БАТКА
АМА ПО-ВАЖНО ОТ "КАНАРИТЕ " НЯМА
Чесно да ти кажа и мен ме дразни това но към 22 часа някой не са много трезви, пък и толкова е напрегнато положението в ПЛОВДИВ в момента че няма на къде, още пукат бомби тук на близо. Всички са достатачно афектирани за да не мислят достатачно трезво и настана анархия във форума, най - лошото е че всичко ще се пренесе на стадиона в неделя и ще стане много страшно .
Последна промяна от Veso_PLD на 16 окт 2008 22:01, променено общо 1 път.

на нас не ни е интересно, а важно дано само някой не умре.
mnogo nervi.stra6no e.mislia 4e v nedelia sigurno 6te izperkame i 6te stane ne6to stra6no na stadiona.za vsi4kite 10 god.6te izbie vsi4ko sega
Разбирам ви напълно,че ви е напрегнато, в интерес на истината и аз се вълнувам какво ще се случи. Нека просто да видим как ще се развият нещата и се надявам Ботев отново да стане един от водещите отбори и то още в неделя 

Формата е временна , класата е вечна !!!
-
- Контакти:
Ama verno"Dostata4no za Botev"!Maini4ki,pi6ete si za selskoto "otbor4e" vav va6ia forum.Ne ni "palnete" centralnia forum s va6ite gluposti!
Върни се в “Футбол - България”