Съдиите ощетиха Левски срещу Ботев и Локо

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Съдиите ощетиха Левски срещу Ботев и Локо

Мнениеот Кашчей » 31 юли 2013 23:20

W84me написа:Не мога, не видях повторение на ситуацията, ако можеш да ми намериш някъде...

Няма нужда да ти я намирам.
По новите правила на ФИФА, засада се отсъжда на всеки нападател, който получава преимущество докато се намира в положение на засада. Няма значение от кого е рикоширала топката и е попаднала при него.
Тази тема я разисквахме в този форум преди малко повече от месец.

Дори в официалният сайт на ФИФА, в раздела за правилата на играта, подточка Правило 11, е записано това за преимуществото.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 юли 2013 23:28

Кашчей написа:
W84me написа:Не мога, не видях повторение на ситуацията, ако можеш да ми намериш някъде...

По новите правила на ФИФА, засада се отсъжда на всеки нападател, който получава преимущество докато се намира в положение на засада. Няма значение от кого е рикоширала топката и е попаднала при него.

Дори в официалният сайт на ФИФА, в раздела за правилата на играта, подточка Правило 11, е записано това за преимуществото.

Аз как да видя дали нападателя е зад предпоследния в защитата тогава? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 юли 2013 23:35

W84me написа:
Кашчей написа:

Аз как да видя дали нападателя е зад предпоследния в защитата тогава? :mrgreen:

Защо трябва ти да го виждаш, ако не си страничен на линията?
Всичко хубаво и дано си осъзнал това правило-рикошет.. топка у нападател, който е зад защитата (без значение дали преди или след удара)= засада
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 31 юли 2013 23:57

Кашчей, нека си говорим сериозно. Голям отбор не може да се задълбава в една или две ситуации от даден мач, че са предрешили изхода. Просто не е нормално, а и още повече с оглед на ситуацията в момента във футболен клуб "Левски". Поне на хартия се води футболен клуб, нали? Това го казвам, защото там виждам основно ритнитопковци, но не и футболисти.
Как беше вицът:
Скаути от "Левски" тръгнали да търсят таланти по цялата страна. Първият, когото видели, попитали:
- Момче, можеш ли да риташ топка?
- Мога, господине.
- Тогава идваш в "Левски".

Майтапът настрана, но това си е действителността.
Иначе за тези измислени правила за засадите да кажа няколко думи, че всичко се прави в услуга на големите клубове. Тук обаче става дума не за нашите родни, а за колосите в този спорт. Нали трябва да печелят чрез помощ от съдиите? Така е много лесно. Променят се непрекъснато правилата, съдиите умишлено правят грешки. Пустата му случайност, как пък не стават грешки за "неправилните" отбори? И ето ти титли и купи как се печелят. Бизнес!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 01 авг 2013 00:22

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:В момента на удара Рамос НЕ беше в засада! Засадата дойде при "паса" от играч на Локо ПД- чист гол...ааа,щях да забравя- ситуацията с Генков в наказателното поле на Локо ПД. Антон Генов който е откровен чорбар,каза че нямало дузпа, защото защитника на Локо ПД бил играл първи с топката.Защитника на Локото съвсем леко чукна топката, след което подкоси Генков.Иначе Генков щеше да си стигне до топката без проблеми, въпреки че играча на Локо ПД я е чукнал лекичко- така че и тая ситуация е дискусионна за дузпа, или най-малкото е 50:50. ЦСКА също имаха претенции за дузпа при абсолютно идентична ситуация срещу Локо ПД.

Откровения чорбар както ти го квалифицираш каза, че няма дузпа за ЦСКА срещу Локо първия кръг, така че не виждам за какво плачеш ревльо.
Общо взето стана за посмешище с тази тема също като сините футбалери до сега през сезона до тук :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 авг 2013 09:41

Кашчей написа:Защо трябва ти да го виждаш, ако не си страничен на линията?
Всичко хубаво и дано си осъзнал това правило-рикошет.. топка у нападател, който е зад защитата (без значение дали преди или след удара)= засада

Трябва да го видя, за да разбера, дали е имало засада може би? Това правило за рикушета съм го научил още преди година, бъди спокоен. А без да видя ситуацията не мога да преценя дали е имало засада. Ти сега коментирай червения картон на Родригез.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 авг 2013 14:15

Съдията.. та съдията. Според мен съдията изгони Родригес защото посегна по този начин, а не защото бил нокаутирал Минев. Дали як удар, дали слаб си е посягане без топка и всеки съдия има право да покаже червен картон.

Някое от вносните дървета от Левски също можеше да напусне терена рано-рано, още при 0:1 след 1 влизане в стил Джеки Чан. Така че и да е пресилил червения картон на Родригес, съдията го е направил поради по-ранната си грешка, която спести 1 изгонване на играч на Левски.

За мача с Локо Пловдив не се сещам за ситуацията и няма да я коментирам.

Все пак мисля, че при една грешка реално в 2 мача няма как да се оплачем, че това ни е проблема на отбора.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 авг 2013 17:33

W84me написа:
Кашчей написа:Защо трябва ти да го виждаш, ако не си страничен на линията?

Трябва да го видя, за да разбера, дали е имало засада може би? Това правило за рикушета съм го научил още преди година, бъди спокоен. А без да видя ситуацията не мога да преценя дали е имало засада. Ти сега коментирай червения картон на Родригез.

Винаги съм вярвал, че феновете на Левски имате паранормални способности: правилото за преимуществото влиза в сила от тази година, но ти си го знаел още преди година.

Казах ти, че няма нужда да гледаш много, защото топката попадна у ваш играч, който бе зад защитата на Локомотив, след рикошет
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 авг 2013 20:10

Кашчей написа:Винаги съм вярвал, че феновете на Левски имате паранормални способности: правилото за преимуществото влиза в сила от тази година, но ти си го знаел още преди година.

Казах ти, че няма нужда да гледаш много, защото топката попадна у ваш играч, който бе зад защитата на Локомотив, след рикошет

Естествено, че познавах това правило още преди година. Всяка седмица имам срещи с методисти на УЕФА, но ти сигурно си по-запознат...

Върни се в “Футбол - България”