Значи, по логиката на повечето следва, че щом Левски и ЦСКА не са силни, то първенството ни е слабо. Паднали са на нивото на другите. Аха, мнго добра логика. Евала. Не съм виждал толкова неадекватен отбор в чената 5-ца от ранга на Левски. Виж ЦСКА сега сглабят. За тях нищо не се знае още...
Разбира се не казвам, че първенството ни е супер силно, но не мисля, че е най-слабото защото видиш ли грандовете не печелят титли. Колкото до националния отбор - вижда се, че има светлинка в тунела, дайте там да не закачаме, защото имаме само едно 4-то място до сега и това е благодарение на едно поколение. Вече сме съвсем различни.
Оспорвано футболно първенство
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Оспорвано футболно първенство
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

еViv.Brooke написа:Значи, по логиката на повечето следва, че щом Левски и ЦСКА не са силни, то първенството ни е слабо. Паднали са на нивото на другите. Аха, мнго добра логика. Евала. Не съм виждал толкова неадекватен отбор в чената 5-ца от ранга на Левски. Виж ЦСКА сега сглабят. За тях нищо не се знае още...
Разбира се не казвам, че първенството ни е супер силно, но не мисля, че е най-слабото защото видиш ли грандовете не печелят титли. Колкото до националния отбор - вижда се, че има светлинка в тунела, дайте там да не закачаме, защото имаме само едно 4-то място до сега и това е благодарение на едно поколение. Вече сме съвсем различни.
Да...интересна логика,но това не оправдава лошото управление,лошата трансферна политика и непоследователни промени -треньорски,ръководни и всякакви.То в грандовете се скъсаха да сменят треньори през 3 месеца-няма как да стане така...
Viv.Brooke написа:Значи, по логиката на повечето следва, че щом Левски и ЦСКА не са силни, то първенството ни е слабо. Паднали са на нивото на другите. Аха, мнго добра логика. Евала. Не съм виждал толкова неадекватен отбор в чената 5-ца от ранга на Левски. Виж ЦСКА сега сглабят. За тях нищо не се знае още...
Не бе приятелю, не "проникна" в смисъла на казаното от този велик мислител. Работата е съвсем друга. Те сега, мажоретките на 2-та софийски гранда, се опитват да си намерят оправдания. Опитват се да излязат с тарикатската мисъл, че щом първенството е слабо, им е все едно как им кретат отборчетата. Т.е понеже всички ги дънят, където ги хванем, сме абсолютно виновни, че те са слаби и си свалят гащите пред всички.
Разбира се, според същите тези фен-барбита, всичко беше много по-добре преди само около 10г. Левски и ЦСКА ставаха шампиони с по 1 равен мач, и после ядяха пердах от койго ги хване навън. Евро трагедията на Левски все още се възпява като "велико постижение", а ЦСКА не са по-назад с тяхното епично приключение в ЛЕ.
Така че, наздраве! Пием за осъзнаването, че в България "грандове" никога не е имало. Само 2 смешни отбора близо до БКП и ДС.
Върни се в “Футбол - България”