Загива ли футболът в София?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bayo
Контакти:

Re: Загива ли футболът в София?!

Мнениеот bayo » 30 юли 2013 12:02

Предимствата на Столицата, са и най-големите и недостатъци.
А в елита-Синя симфония!
ЛЕФСКИ.ЦИКЛИ.КАКАФОНИЯ.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 юли 2013 12:05

Теорията ми се потвърждава и от факта, че отбор не се прави само с покупка на играчи! Ако градиш отбор само с покупки, или ще фалираш(ЦСКА), или няма да си на ниво, или трябва да си толкова богат и запален по футбола, че да хвърляш по 10-20 милиона годишно!!! Няма такива богаташи в България!!!! Футболното блато "София", ще продължава да мирише!!!:))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 30 юли 2013 12:05

Не не загива просто е в застой.Познатия ни досега обаче "столичен" футболен модел никога повече няма да се върне(освен ако Шотландия не ни колонизира :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ама и там вече има промяна )Силни Левски и ЦСКА пак ще има за другите два отбора обаче...........

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 30 юли 2013 12:08

А даноИзображение,нека щеИзображение,АМИНИзображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 30 юли 2013 12:12

СТАМАТ написа:
BRF написа:
СТАМАТ написа:
angelofdeath написа:Загине ли футбола в София, цялата българска лига трябва да спре. Без силни ЦСКА и Левски нищо не става, дори и в Нац. отбор. Да, грандовете отстъпиха малко тези четири години, но класата е вечна. Все ще се намерят хора, които да вдигнат отборите и те пак ще бъдат в битка за първите места. Дори смятам, че още тази година Левски няма да щади средства по-пътя към титлата, заради 100 годишнината. Минали са само два кръга, а вие вече зачерквате софианци. ЦСКА събра отбор три дни преди първия мач и ще се развива в движение. Видя се преди две години, че с много по-опоскан състав Стойчо докар клуба до мач за титлата, продаден от Титан.Локо София са на същото дередже от миналата година и ако продължават така не ги чака нищо добро. Славия си е все същия непостоянене отбор, а треньора Букарев направо ме изуми с приказките си, че е доволен от равния във Варна. Който е гледал мача не знам дали ще е на неговото мнение, аз не съм! Стигаме и до Левски, при който нещата са необясними. Уж всичко е наред, пари има, играчи привлякоха точно навреме, в контролите играха прилично, но изведнъж пълен крах. Не разбирам, защо не играят и въобщо, как може да се представят по-този безумен начин. Не се ли стегнат ще си патят още много пъти и накрая на годината пак ще има изгонени и обидени..

За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!! Е, как тогава няма да си отиде софийския футбол?? НИКОГА НЕ ГО Е ИМАЛО!!! ЦСКА И Левски се крепяха от български футболисти, подмамени с пари и жителство! Партията си мислеше, че ще създаде ГОЛЕМИ отбори, конкуренти на западните и донякъде успяваше, но имаше много "ПОМАГАЧИ"( ЖУРНАЛИСТИ, ПОЛИТИЦИ, БФС И др.) които УБИВАХА ФУТБОЛА И РАЗЛИГАВЯХА българските ФУТБОЛИСТИ от другите градове, отишли на гурбет в София! БЕЗ ИЗВОРИ, РЕКИТЕ ПРЕСЪХВАТ!!! СОФИЯ НЯМА ВЕЧЕ ПРИТОЦИ! НЯМА И ИЗВОРИ! ПРЕВЪРНАЛА СЕ Е В ЕДНО ГОЛЯМО БЛАТО, КОЕТО ПРЕСЪХВА И МИРИШЕ МНОООГО ЛОШО!!!

Пишеш за национали ПОНЕ :o !Ми то това е върха за един футболист!В момента има двама Иван Иванов и Тонев-юноши на ЦСКА и национали!До колкото знам и Гаджев ви е юноша,а е и национал!Така,че теорията ти куца!Както сам пишеш едно време са ги привличали със софийско гражданство,апартамент и кола,командировки в чужбина,сега е същото просто времената са други-просто се дават повече пари!

Иван Иванов.............Роден е на 25 февруари 1988 г. в град Златица.!!! Тонев........Роден е на 3 февруари 1990 г. в Елин Пелин.
Иванов е национал, НО НЕ Е ФУТБОЛИСТ!!!!Тонев е още млад и тепърва ще става играч!!! ФУТБОЛИСТИ СА: СТОИЧКОВ, БОНЕВ, ДЕРМЕНДЖИЕВ, ЯКИМОВ, АСПАРУХОВ, БЕРБАТОВ ....

Тоест какво означава, че
е национал, НО НЕ Е ФУТБОЛИСТ!!!!
?!? Момчето откакто се отдели от чалготеките в студентски почна да играе и е един от стабилните ни национали. Колкото до това за нямането на 5-има играча-мисля, че сам осъзнаваш каква глупост си написал-капитана ти е изброил 5-има такива само в отбора от 1994-та. Има ли смисъл да говорим за 70години назад...

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 юли 2013 12:14

Captain Stottlemeyer написа:
СТАМАТ написа: ...За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!!.....

Стигнах дотук и спрях да чета - ти си ненормален, а това, че ползваш главни букви не прави брътвежите ти по-достоверни. :lol: Само сред героите на СП в САЩ 1994 имаше трима юноши на "Левски" - Боби Михайлов, Наско Сираков и Ники Илиев! Цесекарите във форума могат да те открехнат за Емо Костадинов и Любо Пенев (който по понятни причини не успя да бъде в Америка, но един негов гениален пас ни класира за там). Стой на хладно и пий студени течности - иначе злобата ще ти докара високо кръвно и инсулт... 8-)
По темата: Преди доста години ЦСКА започна първенството с 4 (четири) поредни загуби. Тогава излезе един виц за приликата и разликата с калинката: Приликата беше, че и калинката и ЦСКА са червени, а разликата, че калинката има точки, а ЦСКА - не... 8-) Засега е малко раничко да отписваме който и да е от софийските клубове от голямата игра, а слуховете за тяхната смърт са силно преувеличени... ;)

Както винаги веселиш публиката!:))) Ники Илиев?????????????:)))))))))))))))), футболист?????????????????? Та този футбалер, дядо ми Инокенти, на 63 години, го минаваше на куц крак като малка гара!:))))))))) Наско Сираков??????/ Този ГЕНИЙ на древната игра, тепърва предстои да ВИ ОПРАВИ ЗА 99 ДНИ!:))))
Бъди малко по сериозен!:))))))) При мен злоба няма. Тя е плод на въображението ти!:)))))))))))

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 30 юли 2013 12:16

СТАМАТ написа:За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!! Е, как тогава няма да си отиде софийския футбол?? НИКОГА НЕ ГО Е ИМАЛО!!! ЦСКА И Левски се крепяха от български футболисти, подмамени с пари и жителство! Партията си мислеше, че ще създаде ГОЛЕМИ отбори, конкуренти на западните и донякъде успяваше, но имаше много "ПОМАГАЧИ"( ЖУРНАЛИСТИ, ПОЛИТИЦИ, БФС И др.) които УБИВАХА ФУТБОЛА И РАЗЛИГАВЯХА българските ФУТБОЛИСТИ от другите градове, отишли на гурбет в София! БЕЗ ИЗВОРИ, РЕКИТЕ ПРЕСЪХВАТ!!! СОФИЯ НЯМА ВЕЧЕ ПРИТОЦИ! НЯМА И ИЗВОРИ! ПРЕВЪРНАЛА СЕ Е В ЕДНО ГОЛЯМО БЛАТО, КОЕТО ПРЕСЪХВА И МИРИШЕ МНОООГО ЛОШО!!!

1. Иван Методиев
2. Иван Зафиров
3. Емил Костадинов
4. Любослав Пенев
5. Адалберт Зафиров
6. Владимир Манчев
7. Александър Тонев
8. Павел Виданов

Теорийката ти издиша. 7 юноши на ЦСКА стигнали до националия.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 юли 2013 12:20

Ами не знам как да отговоря на въпроса на автора. ЦСКА в момента уж се преражда под крилото на Лупинатора.
Да видим. Щом се прераждаме значи преди това сме били загинали.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 юли 2013 12:20

Тоест какво означава, че
е национал, НО НЕ Е ФУТБОЛИСТ!!!!
?!? Момчето откакто се отдели от чалготеките в студентски почна да играе и е един от стабилните ни национали. Колкото до това за нямането на 5-има играча-мисля, че сам осъзнаваш каква глупост си написал-капитана ти е изброил 5-има такива само в отбора от 1994-та. Има ли смисъл да говорим за 70години назад...[/quote]

Означава, че поради липса на добри играчи, е национал! Иванов е съвсем малко по-бърз от прословутия Ники Илиев, дето дядо ми Инокентий.............!

Капитана, трябва да се порови още за да ги докара до 5, общо за двата отбора!:))) Това е НЕОПИСУЕМ УСПЕХ ЗА ПРОСЛОВУТАТА СОФИЙСКА ШКОЛА!!!:)))

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 30 юли 2013 12:21

В никакъв случай и по никакъв начин не бива да се допуска загиване на футболът в София!Загниване,както до сега да,но загиване не!Предлагам да се предприемат неазбавни мерки,както е било винаги.Всички отбори да преотстъпят на измислените,изкуствени софийски грандове по 3-4 от своите футболисти.Естествено най добрите,като например Тодор Неделев от Ботев и Георги Илиев от Черно море.От къде на къде ще играят в родните си клубове?Това в България никога не е било.Ръководителите и привържениците на "грандовете",не са свикнали и никога няма да приемат подобен позор.Всичко най-добро трябва да бъде откраднато и събрано в София.Както си беше в хубавото Татово време.Да се съсипват останалите отбори по всички възможни начини.Ръководството на БФС да е в ръцете ту на едните,ту на другите...а защо да не се измисли вариант,на съвместно управление.Съдиите да продължават с жалките си свирки.А такива принципни честни арбитри,като Цветан Кръстев да бъдат отстранени до живот.Журналисти,като тези дето стоят пред банята,но никога не се къпят и вонят,да продължават с гнилата си демагогия.Да продължават с безкрайните си брътвежи за смешните родни "грандове" и да обръщат все по-малко внимание на останалите отбори.Защо да говорят за геройствата на Херо в Бургас например?Или за Хубчев и Берое?С какво е заслужила публиката на Ботев тяхното внимание?Те си знаят само едно,и само това си баят.Докато по изкуствен начин софийските отбори бяха поддържани,оправданията бяха,че говорим за тях,защото са на първо и второ място.Защото имат голяма публика.....а сега защо пак ги дъвчете бе господа журналисти?Начело в класирането ли са,или публиката им върши чудеса?Докато веднъж за винаги в България не се разбере,че отношението към всички трябва да е еднакво....и от ръководство,и от съдии,и от журналисти,футбол в тази нещастна държавица няма да има.И футболът загива не само в София,а въобще в цялата страна....Но както и заглавието на тази тема показва,важни са само софийските отбори!Мизерници!

Върни се в “Футбол - България”