Загива ли футболът в София?!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Загива ли футболът в София?!
Предимствата на Столицата, са и най-големите и недостатъци.
А в елита-Синя симфония!
ЛЕФСКИ.ЦИКЛИ.КАКАФОНИЯ.
ЛЕФСКИ.ЦИКЛИ.КАКАФОНИЯ.
Теорията ми се потвърждава и от факта, че отбор не се прави само с покупка на играчи! Ако градиш отбор само с покупки, или ще фалираш(ЦСКА), или няма да си на ниво, или трябва да си толкова богат и запален по футбола, че да хвърляш по 10-20 милиона годишно!!! Няма такива богаташи в България!!!! Футболното блато "София", ще продължава да мирише!!!:))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Не не загива просто е в застой.Познатия ни досега обаче "столичен" футболен модел никога повече няма да се върне(освен ако Шотландия не ни колонизира
ама и там вече има промяна )Силни Левски и ЦСКА пак ще има за другите два отбора обаче...........

- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
А дано
,нека ще
,АМИН

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "

СТАМАТ написа:BRF написа:СТАМАТ написа:angelofdeath написа:Загине ли футбола в София, цялата българска лига трябва да спре. Без силни ЦСКА и Левски нищо не става, дори и в Нац. отбор. Да, грандовете отстъпиха малко тези четири години, но класата е вечна. Все ще се намерят хора, които да вдигнат отборите и те пак ще бъдат в битка за първите места. Дори смятам, че още тази година Левски няма да щади средства по-пътя към титлата, заради 100 годишнината. Минали са само два кръга, а вие вече зачерквате софианци. ЦСКА събра отбор три дни преди първия мач и ще се развива в движение. Видя се преди две години, че с много по-опоскан състав Стойчо докар клуба до мач за титлата, продаден от Титан.Локо София са на същото дередже от миналата година и ако продължават така не ги чака нищо добро. Славия си е все същия непостоянене отбор, а треньора Букарев направо ме изуми с приказките си, че е доволен от равния във Варна. Който е гледал мача не знам дали ще е на неговото мнение, аз не съм! Стигаме и до Левски, при който нещата са необясними. Уж всичко е наред, пари има, играчи привлякоха точно навреме, в контролите играха прилично, но изведнъж пълен крах. Не разбирам, защо не играят и въобщо, как може да се представят по-този безумен начин. Не се ли стегнат ще си патят още много пъти и накрая на годината пак ще има изгонени и обидени..
За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!! Е, как тогава няма да си отиде софийския футбол?? НИКОГА НЕ ГО Е ИМАЛО!!! ЦСКА И Левски се крепяха от български футболисти, подмамени с пари и жителство! Партията си мислеше, че ще създаде ГОЛЕМИ отбори, конкуренти на западните и донякъде успяваше, но имаше много "ПОМАГАЧИ"( ЖУРНАЛИСТИ, ПОЛИТИЦИ, БФС И др.) които УБИВАХА ФУТБОЛА И РАЗЛИГАВЯХА българските ФУТБОЛИСТИ от другите градове, отишли на гурбет в София! БЕЗ ИЗВОРИ, РЕКИТЕ ПРЕСЪХВАТ!!! СОФИЯ НЯМА ВЕЧЕ ПРИТОЦИ! НЯМА И ИЗВОРИ! ПРЕВЪРНАЛА СЕ Е В ЕДНО ГОЛЯМО БЛАТО, КОЕТО ПРЕСЪХВА И МИРИШЕ МНОООГО ЛОШО!!!
Пишеш за национали ПОНЕ!Ми то това е върха за един футболист!В момента има двама Иван Иванов и Тонев-юноши на ЦСКА и национали!До колкото знам и Гаджев ви е юноша,а е и национал!Така,че теорията ти куца!Както сам пишеш едно време са ги привличали със софийско гражданство,апартамент и кола,командировки в чужбина,сега е същото просто времената са други-просто се дават повече пари!
Иван Иванов.............Роден е на 25 февруари 1988 г. в град Златица.!!! Тонев........Роден е на 3 февруари 1990 г. в Елин Пелин.
Иванов е национал, НО НЕ Е ФУТБОЛИСТ!!!!Тонев е още млад и тепърва ще става играч!!! ФУТБОЛИСТИ СА: СТОИЧКОВ, БОНЕВ, ДЕРМЕНДЖИЕВ, ЯКИМОВ, АСПАРУХОВ, БЕРБАТОВ ....
Тоест какво означава, че
?!? Момчето откакто се отдели от чалготеките в студентски почна да играе и е един от стабилните ни национали. Колкото до това за нямането на 5-има играча-мисля, че сам осъзнаваш каква глупост си написал-капитана ти е изброил 5-има такива само в отбора от 1994-та. Има ли смисъл да говорим за 70години назад...е национал, НО НЕ Е ФУТБОЛИСТ!!!!
Captain Stottlemeyer написа:СТАМАТ написа: ...За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!!.....
Стигнах дотук и спрях да чета - ти си ненормален, а това, че ползваш главни букви не прави брътвежите ти по-достоверни.Само сред героите на СП в САЩ 1994 имаше трима юноши на "Левски" - Боби Михайлов, Наско Сираков и Ники Илиев! Цесекарите във форума могат да те открехнат за Емо Костадинов и Любо Пенев (който по понятни причини не успя да бъде в Америка, но един негов гениален пас ни класира за там). Стой на хладно и пий студени течности - иначе злобата ще ти докара високо кръвно и инсулт...
По темата: Преди доста години ЦСКА започна първенството с 4 (четири) поредни загуби. Тогава излезе един виц за приликата и разликата с калинката: Приликата беше, че и калинката и ЦСКА са червени, а разликата, че калинката има точки, а ЦСКА - не...Засега е малко раничко да отписваме който и да е от софийските клубове от голямата игра, а слуховете за тяхната смърт са силно преувеличени...
Както винаги веселиш публиката!:))) Ники Илиев?????????????:)))))))))))))))), футболист?????????????????? Та този футбалер, дядо ми Инокенти, на 63 години, го минаваше на куц крак като малка гара!:))))))))) Наско Сираков??????/ Този ГЕНИЙ на древната игра, тепърва предстои да ВИ ОПРАВИ ЗА 99 ДНИ!:))))
Бъди малко по сериозен!:))))))) При мен злоба няма. Тя е плод на въображението ти!:)))))))))))
СТАМАТ написа:За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!! Е, как тогава няма да си отиде софийския футбол?? НИКОГА НЕ ГО Е ИМАЛО!!! ЦСКА И Левски се крепяха от български футболисти, подмамени с пари и жителство! Партията си мислеше, че ще създаде ГОЛЕМИ отбори, конкуренти на западните и донякъде успяваше, но имаше много "ПОМАГАЧИ"( ЖУРНАЛИСТИ, ПОЛИТИЦИ, БФС И др.) които УБИВАХА ФУТБОЛА И РАЗЛИГАВЯХА българските ФУТБОЛИСТИ от другите градове, отишли на гурбет в София! БЕЗ ИЗВОРИ, РЕКИТЕ ПРЕСЪХВАТ!!! СОФИЯ НЯМА ВЕЧЕ ПРИТОЦИ! НЯМА И ИЗВОРИ! ПРЕВЪРНАЛА СЕ Е В ЕДНО ГОЛЯМО БЛАТО, КОЕТО ПРЕСЪХВА И МИРИШЕ МНОООГО ЛОШО!!!
1. Иван Методиев
2. Иван Зафиров
3. Емил Костадинов
4. Любослав Пенев
5. Адалберт Зафиров
6. Владимир Манчев
7. Александър Тонев
8. Павел Виданов
Теорийката ти издиша. 7 юноши на ЦСКА стигнали до националия.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Ами не знам как да отговоря на въпроса на автора. ЦСКА в момента уж се преражда под крилото на Лупинатора.
Да видим. Щом се прераждаме значи преди това сме били загинали.
Да видим. Щом се прераждаме значи преди това сме били загинали.
Тоест какво означава, че
Означава, че поради липса на добри играчи, е национал! Иванов е съвсем малко по-бърз от прословутия Ники Илиев, дето дядо ми Инокентий.............!
Капитана, трябва да се порови още за да ги докара до 5, общо за двата отбора!:))) Това е НЕОПИСУЕМ УСПЕХ ЗА ПРОСЛОВУТАТА СОФИЙСКА ШКОЛА!!!:)))
?!? Момчето откакто се отдели от чалготеките в студентски почна да играе и е един от стабилните ни национали. Колкото до това за нямането на 5-има играча-мисля, че сам осъзнаваш каква глупост си написал-капитана ти е изброил 5-има такива само в отбора от 1994-та. Има ли смисъл да говорим за 70години назад...[/quote]е национал, НО НЕ Е ФУТБОЛИСТ!!!!
Означава, че поради липса на добри играчи, е национал! Иванов е съвсем малко по-бърз от прословутия Ники Илиев, дето дядо ми Инокентий.............!
Капитана, трябва да се порови още за да ги докара до 5, общо за двата отбора!:))) Това е НЕОПИСУЕМ УСПЕХ ЗА ПРОСЛОВУТАТА СОФИЙСКА ШКОЛА!!!:)))
В никакъв случай и по никакъв начин не бива да се допуска загиване на футболът в София!Загниване,както до сега да,но загиване не!Предлагам да се предприемат неазбавни мерки,както е било винаги.Всички отбори да преотстъпят на измислените,изкуствени софийски грандове по 3-4 от своите футболисти.Естествено най добрите,като например Тодор Неделев от Ботев и Георги Илиев от Черно море.От къде на къде ще играят в родните си клубове?Това в България никога не е било.Ръководителите и привържениците на "грандовете",не са свикнали и никога няма да приемат подобен позор.Всичко най-добро трябва да бъде откраднато и събрано в София.Както си беше в хубавото Татово време.Да се съсипват останалите отбори по всички възможни начини.Ръководството на БФС да е в ръцете ту на едните,ту на другите...а защо да не се измисли вариант,на съвместно управление.Съдиите да продължават с жалките си свирки.А такива принципни честни арбитри,като Цветан Кръстев да бъдат отстранени до живот.Журналисти,като тези дето стоят пред банята,но никога не се къпят и вонят,да продължават с гнилата си демагогия.Да продължават с безкрайните си брътвежи за смешните родни "грандове" и да обръщат все по-малко внимание на останалите отбори.Защо да говорят за геройствата на Херо в Бургас например?Или за Хубчев и Берое?С какво е заслужила публиката на Ботев тяхното внимание?Те си знаят само едно,и само това си баят.Докато по изкуствен начин софийските отбори бяха поддържани,оправданията бяха,че говорим за тях,защото са на първо и второ място.Защото имат голяма публика.....а сега защо пак ги дъвчете бе господа журналисти?Начело в класирането ли са,или публиката им върши чудеса?Докато веднъж за винаги в България не се разбере,че отношението към всички трябва да е еднакво....и от ръководство,и от съдии,и от журналисти,футбол в тази нещастна държавица няма да има.И футболът загива не само в София,а въобще в цялата страна....Но както и заглавието на тази тема показва,важни са само софийските отбори!Мизерници!
Върни се в “Футбол - България”