Спрете с Левски и ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Re: Спрете с Левски и ЦСКА
Спрете с Левски и ЦСКА. Закрийте Левски и ЦСКА, защото пречат на другите и т.н. Задавам си един въпрос, ако вашите желания се сбъднат. Това ще направи ли вашите отбори по-силни?
Защото, извинявам се, но да обвиниш Левски и ЦСКА затова, че отбора ти е в средата на таблицата си е меко казано малоумно.

Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
gande написа:Оле мале,Томиславе спрете с това мрънкане и предаване на тягосното Ви напрежение в ефир .Като сте се ударили и ви боли ,стиснете малко зъби .Много реване много нещо.Не вкарвайте и другите отбори във вашите болни глави (нали Левски и ЦСКА боледуват )Слушах ви по рабиото и ме разочаровахте !Ботев с кои били играли па с кои не са .То щяло да се види ,те пък кави мачове направили ,пък Пирин какви били Пък ЦСКА за три часа се събрали па направили много добър мач с Локо и тем подобни.До колкото слушам и чета никой не иска от Ботев да става шампион ,нито пък от Лудогорец нито от Литекс.Важно е ,че играят добре и футбол се вижда там.А че в София не става нищо и то от 3-4 години не е толкова голяма трагедия .Кой знае какво толкова е станало ,че Левски паднал 5-6 мача .И това го има но е доста грозно според мен да ги дъвчите толкова .Голяма работа ,че Левски или ЦСКА в момента са футболно НЕориентирани .
+1
На мен пък ми се слуша само за Левски,дори и за ЦСКА не ми се слуша
И к'во правим сега 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
На кой му пука за двата колоса с глинени крака?
40 годинки сукали едни животинки, но сега, като пресъхна козата взеха да вият на умряло. ЖАЛКАРИ, кога ще се научите да приемате достойно загубите?

40 годинки сукали едни животинки, но сега, като пресъхна козата взеха да вият на умряло. ЖАЛКАРИ, кога ще се научите да приемате достойно загубите?

- Agnostic front 1912
- Контакти:
Томето е стабилен,но валката и никито като сложат очилата на клубните цветове и губят присъствие за всичко!Ботев нищо не бил показал,имало още мачове...трудно се преглъща класирането,нали?! 

[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]
Ами то да ти честитя и първата точка на Левски ама може би след 9-ти кръг може биCTAHKO написа:На мен пък ми се слуша само за Левски,дори и за ЦСКА не ми се слушаИ к'во правим сега

gande написа:Ами то да ти честитя и първата точка на Левски ама може би след 9-ти кръг може биCTAHKO написа:На мен пък ми се слуша само за Левски,дори и за ЦСКА не ми се слушаИ к'во правим сега
![]()
Няма нищо

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Тия теми винаги са били смешни и се пускат само защото някои забравят или не искат да приемат, че в България има само два отбора, които вълнуват цялото население, независимо за кой град говорим. Това са Левски и ЦСКА. Точка.
Другото е само търкаляне на камъни и говорене, колкото да не заспим в жегата.
Другото е само търкаляне на камъни и говорене, колкото да не заспим в жегата.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- botevforever
- Контакти:
Най-лошото е,че продължавате да си вярвате на подобни постулати.
Все едно да кажеш,че целокупното българско население продължава да се интересува само от БКП.
Разберете го веднъж завинаги-КОМУНИЗМЪТ СИ О-ТИ-ДЕ!!!
А с него-и изкуствено създаваната хегемония на комунистическите ФК.
Точка.
Все едно да кажеш,че целокупното българско население продължава да се интересува само от БКП.
Разберете го веднъж завинаги-КОМУНИЗМЪТ СИ О-ТИ-ДЕ!!!
А с него-и изкуствено създаваната хегемония на комунистическите ФК.
Точка.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
bobo_13 написа:k_oleto написа:bobo_13 написа:Моля Ви в България само Левски и ЦСЛА ли съществуват? Футболът в България не се изчерпва с тези дева скапани и комунистически отбора. Кога ще говорите за останалите 12 отбора(изключвам Слави и Локо Сф) поотделно толкова колкото говорите за тия два "гранда"????? Вече повече от 35 мин. ме занимавате с глупшости искам да слушам и за останалите отбори...
ами изключи си звука и няма и дума да чуеш за Левски и ЦСКА. А иначе те подкрепям в това, че изключваш Слави. На мен от доста време ми омръзна да му гледам плешивата глава.
Към останалите съфорумци: спрете да занимавате човека с "глупшости". Вече 35 мин. го правите, а той иска да говори за Слави, а може малко и за Локо Сф.
А ти малко чети преди да пишеш, написал съм изключвам Славия и колко Сф, зашото тези отбори не заслужават дори и да драскаш за тях. След карто е национално радио е редно да се слушат новини и отзиви от всички останали отбори. Та те Левски и ЦСКА, нямат качествен мач и титла от 5 години, какво ме занимават с тяях. В белите държави всички водещи отбори са от Провинцията, не като в екс СССР държави.
Чета, чета..........значи иде реч за Слави и Колко Сф. ???
Върни се в “Футбол - България”