Спрете с Левски и ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Re: Спрете с Левски и ЦСКА

Мнениеот hristov25 » 29 юли 2013 18:18

Спрете с Левски и ЦСКА. Закрийте Левски и ЦСКА, защото пречат на другите и т.н. Задавам си един въпрос, ако вашите желания се сбъднат. Това ще направи ли вашите отбори по-силни? :roll: Защото, извинявам се, но да обвиниш Левски и ЦСКА затова, че отбора ти е в средата на таблицата си е меко казано малоумно.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
sparow
Контакти:

Мнениеот sparow » 29 юли 2013 18:19

gande написа:Оле мале,Томиславе спрете с това мрънкане и предаване на тягосното Ви напрежение в ефир .Като сте се ударили и ви боли ,стиснете малко зъби .Много реване много нещо.Не вкарвайте и другите отбори във вашите болни глави (нали Левски и ЦСКА боледуват )Слушах ви по рабиото и ме разочаровахте !Ботев с кои били играли па с кои не са .То щяло да се види ,те пък кави мачове направили ,пък Пирин какви били Пък ЦСКА за три часа се събрали па направили много добър мач с Локо и тем подобни.До колкото слушам и чета никой не иска от Ботев да става шампион ,нито пък от Лудогорец нито от Литекс.Важно е ,че играят добре и футбол се вижда там.А че в София не става нищо и то от 3-4 години не е толкова голяма трагедия .Кой знае какво толкова е станало ,че Левски паднал 5-6 мача .И това го има но е доста грозно според мен да ги дъвчите толкова .Голяма работа ,че Левски или ЦСКА в момента са футболно НЕориентирани .

+1

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 юли 2013 18:19

На мен пък ми се слуша само за Левски,дори и за ЦСКА не ми се слуша 8-) И к'во правим сега :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 29 юли 2013 18:22

На кой му пука за двата колоса с глинени крака?
40 годинки сукали едни животинки, но сега, като пресъхна козата взеха да вият на умряло. ЖАЛКАРИ, кога ще се научите да приемате достойно загубите? :lol: :lol:

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 29 юли 2013 18:23

Томето е стабилен,но валката и никито като сложат очилата на клубните цветове и губят присъствие за всичко!Ботев нищо не бил показал,имало още мачове...трудно се преглъща класирането,нали?! :lol:
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

gande
Контакти:

Мнениеот gande » 29 юли 2013 18:24

CTAHKO написа:На мен пък ми се слуша само за Левски,дори и за ЦСКА не ми се слуша 8-) И к'во правим сега :?
Ами то да ти честитя и първата точка на Левски ама може би след 9-ти кръг може би :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 юли 2013 18:27

gande написа:
CTAHKO написа:На мен пък ми се слуша само за Левски,дори и за ЦСКА не ми се слуша 8-) И к'во правим сега :?
Ами то да ти честитя и първата точка на Левски ама може би след 9-ти кръг може би :lol:

Няма нищо 8-) Може и в аванс :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 29 юли 2013 18:36

Тия теми винаги са били смешни и се пускат само защото някои забравят или не искат да приемат, че в България има само два отбора, които вълнуват цялото население, независимо за кой град говорим. Това са Левски и ЦСКА. Точка.
Другото е само търкаляне на камъни и говорене, колкото да не заспим в жегата.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 29 юли 2013 18:41

Най-лошото е,че продължавате да си вярвате на подобни постулати.
Все едно да кажеш,че целокупното българско население продължава да се интересува само от БКП.
Разберете го веднъж завинаги-КОМУНИЗМЪТ СИ О-ТИ-ДЕ!!!
А с него-и изкуствено създаваната хегемония на комунистическите ФК.
Точка.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 29 юли 2013 18:42

bobo_13 написа:
k_oleto написа:
bobo_13 написа:Моля Ви в България само Левски и ЦСЛА ли съществуват? Футболът в България не се изчерпва с тези дева скапани и комунистически отбора. Кога ще говорите за останалите 12 отбора(изключвам Слави и Локо Сф) поотделно толкова колкото говорите за тия два "гранда"????? Вече повече от 35 мин. ме занимавате с глупшости искам да слушам и за останалите отбори...

ами изключи си звука и няма и дума да чуеш за Левски и ЦСКА. А иначе те подкрепям в това, че изключваш Слави. На мен от доста време ми омръзна да му гледам плешивата глава.

Към останалите съфорумци: спрете да занимавате човека с "глупшости". Вече 35 мин. го правите, а той иска да говори за Слави, а може малко и за Локо Сф.

А ти малко чети преди да пишеш, написал съм изключвам Славия и колко Сф, зашото тези отбори не заслужават дори и да драскаш за тях. След карто е национално радио е редно да се слушат новини и отзиви от всички останали отбори. Та те Левски и ЦСКА, нямат качествен мач и титла от 5 години, какво ме занимават с тяях. В белите държави всички водещи отбори са от Провинцията, не като в екс СССР държави.

Чета, чета..........значи иде реч за Слави и Колко Сф. ???

Върни се в “Футбол - България”