bianchi написа:Сега ако беше Локо Пловдив щеше да е една нямам думи !!!
Коко не е чак толкова малоумен, че да падне със 7-1 в мач от българското първенство.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
bianchi написа:Сега ако беше Локо Пловдив щеше да е една нямам думи !!!
T&T написа:bianchi написа:Сега ако беше Локо Пловдив щеше да е една нямам думи !!!
Коко не е чак толкова малоумен, че да падне със 7-1 в мач от българското първенство.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Irish stout написа:А бе за мен не толкова седемте гола във вратата на Гоце Делчев навяват съмнения, колкото "техният" гол.
factotum написа:Не че нещо ама когато Левски биха Етър 7:1 на 28 ноември 2012 г. имаше само суперлативи за чудесната игра на Левски и нито дума за симулативна игра на Етър....
Явно софийски отбор да бие някой може, от провинцията - не може.
dreben23 написа:За да пуснат подобна декларация с подобен текст, значи знаят, че мача е е бил уреден.Няма кой да те предупреждава предварително за нещо, ако не си го извършил вече.
![]()
Няколко от головете си бяха изключително лесни и за добър рейтинг на част от по-бездарните футболисти.![]()
Този текст означава следното: "Пускайте на Левски, или отивате в миманса".![]()
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта