k_oleto написа:bobo_13 написа:Моля Ви в България само Левски и ЦСЛА ли съществуват? Футболът в България не се изчерпва с тези дева скапани и комунистически отбора. Кога ще говорите за останалите 12 отбора(изключвам Слави и Локо Сф) поотделно толкова колкото говорите за тия два "гранда"????? Вече повече от 35 мин. ме занимавате с глупшости искам да слушам и за останалите отбори...
ами изключи си звука и няма и дума да чуеш за Левски и ЦСКА. А иначе те подкрепям в това, че изключваш Слави. На мен от доста време ми омръзна да му гледам плешивата глава.
Към останалите съфорумци: спрете да занимавате човека с "глупшости". Вече 35 мин. го правите, а той иска да говори за Слави, а може малко и за Локо Сф.
А ти малко чети преди да пишеш, написал съм изключвам Славия и колко Сф, зашото тези отбори не заслужават дори и да драскаш за тях. След карто е национално радио е редно да се слушат новини и отзиви от всички останали отбори. Та те Левски и ЦСКА, нямат качествен мач и титла от 5 години, какво ме занимават с тяях. В белите държави всички водещи отбори са от Провинцията, не като в екс СССР държави.