Комична декларация на БФС
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- damyanov1963
Re: Комична декларация на БФС
Логично ли е Ботев да се мъчи с/у "идиотите" от Левски с човек повече от 35-та минута за 2:1, а след това да разбие Пирин ГД със 7:1?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:Логично ли е Ботев да се мъчи с/у "идиотите" от Левски с човек повече от 35-та минута за 2:1, а след това да разбие Пирин ГД със 7:1?
Ти пък... Левски и Пирин (ГД) са отбори от една черга. Виж класирането.
Те Ботев нас ни утрепаха и само късметът ни спаси от загуба с двуцифрен резултат. Даже проданият съдия нарочно изгони Гари за да може да мобилизира отборът ни и да не позволи да допусне много голове.

Другите начини са живи!!!

- Logical person
- Контакти:
Аз съм фен на ЦСКА, но тази декларация не е ли в ущърб на Левски ? Ако ще се търси някаква конспирация, сега Пирин Гд като домакин на Левски трябва да се хвърлят на живот и смърт срещу тях. В противен случай рискуват да бъдат обвинени в симулативна игра и наказани.
Ако пък няма конспирация, то опита на БФС с такива декларации да се бори срещу уредените мачове е наистина много комичен.
Ако пък няма конспирация, то опита на БФС с такива декларации да се бори срещу уредените мачове е наистина много комичен.
RIR написа:mavri написа:RIR написа:mavri написа:това е начина левски да стане шампион и ще го използва.а колкото да мача на ботев-пирин ,такива резултати ще има още.много вероятно е и славия,локо сф и др. да си тръгнат с толкова голове ,тогава да видим реакцията на бфс.
Това, което съм удебелил, ако ми обясниш каква логика носи ще съм ти супер благодарен.
Левски, та Левски. Ние не можем от 4 мача една победа да вземем. Всъщност само веднъж успяхме да не загубим, ти ми говориш за Шампионски титли и начини.
точно това е логиката.като не можете с игра се пускат факторите.за какво е точно сега тая декларация ти можеш ли да обясниш тогава.
Ето ти обратната логика на твоята със същата доза параноя.
Ботев са подковали БФС за да почукнат така Пирин за да може те да скочат на Левски и да играят на кръв.
единствения отбор твърдо казал преди шампионата че ще е шампиот беше левски.в ботев играят мач за мач,лудогорец и литекс свиват бюджета,черноморец,цска и локо пд се борят за тройката.кой обслужва тай декларация сети са.и не е параноя ,яли сме ви попарата и не може никой да заблуждавате като ми говорите за феърплей точно левскарите.големи стожери на честната игра станахте
RIR написа:stg333 написа:Ботевъ Пловдивски написа:Имат хората съмнения, изказват ги. Но за "духа на феърплея и почтенността в първенството" наистина трябва да се направи много повече от подобни декларации. Като например правило да не се играе с повече от определен брой резерви в шампионатен мач, за да не се подаряват точки...
ти си голям новатор бе, къде на играча пише дали е титуляр или резерва в трудовия договор ли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В Англия има подобно правило. Преди 2-3 години Юнайтед имаха последен протоколен мач срещу отбор, който беше в битката за оцелявани и си спомням, че имаше дискусии с какъв състав трябва да играят за да е сигурно, че ще подходят сериозно.
аха да и помниш ли какво се случи в крайна сметка пак не играха нищо
Logical person написа:Аз съм фен на ЦСКА, но тази декларация не е ли в ущърб на Левски ? Ако ще се търси някаква конспирация, сега Пирин Гд като домакин на Левски трябва да се хвърлят на живот и смърт срещу тях. В противен случай рискуват да бъдат обвинени в симулативна игра и наказани.
Еми това е синьото БФС .
-
- Контакти:
Не знам дали има интелигентен, подчертавам думата ИНТЕЛИГЕНТЕН човек, който още да не е разбрал, че няма футболна федерация в света, която да може да разследва и да доказва. Това са термини от правораздаването, а БФС-то е организация, регистрирана по Закона за юридическите лица с нестопанска цел! Така че в случая реакцията им е много адекватна и навременна при условие, че наистина са сезирали ДАНС! Защото ТЕ ДРУГО НЕ МОГАТ да направят. Ако някой ще разследва и доказва, това е държавата, не БФС.
Освен това не ми е ясно защо феновете на Ботев са открили темата с подобно заглавие? Никъде в текстчето не се споменава Ботев и съмненията не са към тях. Че има разлика в класите, е очевидно, но също толкова очевидно беше, че гостите се стремяха да загубят с колкото се може повече. Тенчо Тенев щеше да получи инфаркт след автогола на Домовчийски.
То и самият Мъри го намекна след мача: Игра се футбол до 20-ата минута, след това Пирин спря го нямаше. Казаха го и други футболисти на Ботев. Защо трябва да си затваряме очите в зависимост от клубните пристрастия?!
А има и друго - кой фен на Ботев няма да признае, че такива мачове са вредни?! Особено в навечерието на истински сблъсък като този с Щутгарт?! Трябва да си кръгъл идиот, за да се гордееш, че си бил с класи над Пирин Гоце Делчев, когато ти предстои да си свериш часовника с Щутгарт?!
Веднъж първенството ще започне горе-долу нормално, ще има интрига, хубав футбол, даже и БФС-то ще реагира адекватно, и пак ще се намерят тъпанари да плюят! Отвратителна история!
Освен това не ми е ясно защо феновете на Ботев са открили темата с подобно заглавие? Никъде в текстчето не се споменава Ботев и съмненията не са към тях. Че има разлика в класите, е очевидно, но също толкова очевидно беше, че гостите се стремяха да загубят с колкото се може повече. Тенчо Тенев щеше да получи инфаркт след автогола на Домовчийски.
То и самият Мъри го намекна след мача: Игра се футбол до 20-ата минута, след това Пирин спря го нямаше. Казаха го и други футболисти на Ботев. Защо трябва да си затваряме очите в зависимост от клубните пристрастия?!
А има и друго - кой фен на Ботев няма да признае, че такива мачове са вредни?! Особено в навечерието на истински сблъсък като този с Щутгарт?! Трябва да си кръгъл идиот, за да се гордееш, че си бил с класи над Пирин Гоце Делчев, когато ти предстои да си свериш часовника с Щутгарт?!
Веднъж първенството ще започне горе-долу нормално, ще има интрига, хубав футбол, даже и БФС-то ще реагира адекватно, и пак ще се намерят тъпанари да плюят! Отвратителна история!
stg333 написа:RIR написа:stg333 написа:Ботевъ Пловдивски написа:Имат хората съмнения, изказват ги. Но за "духа на феърплея и почтенността в първенството" наистина трябва да се направи много повече от подобни декларации. Като например правило да не се играе с повече от определен брой резерви в шампионатен мач, за да не се подаряват точки...
ти си голям новатор бе, къде на играча пише дали е титуляр или резерва в трудовия договор ли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В Англия има подобно правило. Преди 2-3 години Юнайтед имаха последен протоколен мач срещу отбор, който беше в битката за оцелявани и си спомням, че имаше дискусии с какъв състав трябва да играят за да е сигурно, че ще подходят сериозно.
аха да и помниш ли какво се случи в крайна сметка пак не играха нищо
[offtopic]Не помня точно, но не се изненадвам като знам за кой отбор става дума...

тая декларация трябва първо да е срещу левски софия.имам в предвид симулативните им два мача .защо никой не им обръща внимание като точно техните мачове са спорни,как така ще ми падат два мача подред и да е нормално.уж щампиони ,па ще падат 

mavri написа:RIR написа:mavri написа:RIR написа:mavri написа:това е начина левски да стане шампион и ще го използва.а колкото да мача на ботев-пирин ,такива резултати ще има още.много вероятно е и славия,локо сф и др. да си тръгнат с толкова голове ,тогава да видим реакцията на бфс.
Това, което съм удебелил, ако ми обясниш каква логика носи ще съм ти супер благодарен.
Левски, та Левски. Ние не можем от 4 мача една победа да вземем. Всъщност само веднъж успяхме да не загубим, ти ми говориш за Шампионски титли и начини.
точно това е логиката.като не можете с игра се пускат факторите.за какво е точно сега тая декларация ти можеш ли да обясниш тогава.
Ето ти обратната логика на твоята със същата доза параноя.
Ботев са подковали БФС за да почукнат така Пирин за да може те да скочат на Левски и да играят на кръв.
единствения отбор твърдо казал преди шампионата че ще е шампиот беше левски.в ботев играят мач за мач,лудогорец и литекс свиват бюджета,черноморец,цска и локо пд се борят за тройката.кой обслужва тай декларация сети са.и не е параноя ,яли сме ви попарата и не може никой да заблуждавате като ми говорите за феърплей точно левскарите.големи стожери на честната игра станахте
Вие пък станахте големи мрънкала. Всички ви се кефеха на мъжкият избор за В група, а сега ревете като... знаеш израза.
Не всички де, но поне във форумите на Гонг има много такива канарчета. И колкото повече ви връзва, толкова повече чуруликате.

Истината е една - Пирин (или някои играчи) явно са уредили някои параметри на мача. БФС е надушило, но няма как да разследва. И си връзва гащите за пред света, че е реагирало. Това е. Просто мача е бил с вас. Ако беше с нас сега щеше да пищиш, че Левски са купили мача.
Върни се в “Футбол - България”