К`ъв ЮАР бе, брато?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бай Марин
Контакти:

Re: К`ъв ЮАР бе, брато?!

Мнениеот Бай Марин » 16 окт 2008 20:03

СинТерор написа:
Бай Марин написа:
СинТерор написа:наи-точното ми определение за всички играчи в националния отбор без Петков е така...

77153.jpg

Приятелю, сещам се за един коментар на Витомир Саръиванов (ако не бъркам фамилията) по време на една среща реванш между Левски и турски тим - "Страхотна игра на Левски! Най-добрият на терена е Иванков!"
Не ти ли звучи, като римейк... Тъпо, всичко се повтаря....

Когато едни играчи нямат сърце, душа, себераздаване, желание няма как да дойдат успехите! Когато кажем, че вратаря ни бил най-добрия тогава за какъв футбол въобще да говорим. Димитър Бербатов (Барби) нали уж струва 30 млн. !? Какво е направил за националния отбор през последните години!? Да е вкарал някакъв решителен гол!? НЕ!!! Петков който не струва 1 млн. играе 100 пъти по-добре от Барби, а него са го сложили за капитан и с цялото си нахалство казва " Толкова си можем " Дори и да е така според мен не трябва да се казва... Щом толкова си може да се маха има млади момчета които искат да играят и ще се раздават на терена!

Изивнявай, но не мислиш ли, че е далеч по-удачно не да се освобождават добрите играчи, а да бъдат накарани да играят на 100%?! Ти правиш същата грешка, като журналистите - залиташ в крайности и делиш националния на "наши и ваши", а това априори минира и трибуните и отбора.
За мен Петков е най-добрият български вратар, макар аз да съм приърженик на ЦСКА.
Ако наистина обичаш играта и особено, ако играе националният отбор - сваляш очилата! Вече твърде дълго се насажда омраза, а това пречи на нас привържениците и е страшно изгодно на онези, които съсипаха футбола!
Замислял ли си се, какво би станало, ако привържениците на Ботев, Левски, Локо Пловдив и ЦСКА решат да протестират организирано?! Властта се насра това лято, защото една армия от фенове е нещо твърде притеснително и непредвидимо!
Да имаме добър футбол и интересно и качествено първенство е важно за всички нас - привържениците! В този случай е много по-мъдро да се обединим, а не да се лаем, като побеснели псета!
Нито ти ще стаенш по-малко левскар, нито аз по-малко ЦСКА-р, но думата ни ще се чуе, ако застанем рамо до рамо!
Тъпото е, че шефовете на фенклубовете тикога няма да го позволят!

valantain
Контакти:

Мнениеот valantain » 16 окт 2008 20:05

СинТерор
наи-точното ми определение за всички играчи в националния отбор без Петков е така...

да да вече те разбрахме мъката ти е голяма вместо Бербатов трябваше да е Гонзо и.т.н. и.т.н.
Факт е че играеме много зле и човека по горе е много прав но няма как да стане(още по малко да дойдат от Германия хахаха) защото кокала така са го захапали всички хиени и няма сила дето да им отвори хищните челюсти.
Истината е треньор и то някои които е име в световния футбол но тогава няма как мишоците как да го манипулират.

Потребителски аватар
govedo ood

Мнениеот govedo ood » 16 окт 2008 20:32

И кои са тия млади момчета които ще се раздават А :?: Всички футболисчета в тая държава са ПУЗДРИ :!: Само им дай алкохол и цигари :!:
ЦСКА ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
Бай Марин
Контакти:

Мнениеот Бай Марин » 16 окт 2008 20:37

govedo ood написа:И кои са тия млади момчета които ще се раздават А :?: Всички футболисчета в тая държава са ПУЗДРИ :!: Само им дай алкохол и цигари :!:

Пропусна и фолк руси куклички, чиито мозък е отстранен при раждането :)
Много са смешни :) Докато ходех на Армията и преди томов да бастиса ЦСКА ги гледах въпросните моми - според мен някъде има школа за обучение на бъдещи гаджита и съпруги на футболисти, където целта е да ги унифицират. И успяват, така да знаеш :)

Потребителски аватар
govedo ood

Мнениеот govedo ood » 16 окт 2008 20:45

Момчета дайте даси говориме истината"ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА"където има пари има и игра!Няма вече национал/родина/флаг :!:
ЦСКА ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
Бай Марин
Контакти:

Мнениеот Бай Марин » 16 окт 2008 20:48

Инетерсът винаги е кланил феса, но преди беше различно - въпрос на възпитание.
Едно време имаше и казарма, но различна то тази през последните години, преди премахването на наборната служба. Там те възпитаваха да си обичаш и Отечеството и флага и българското.
Днес младите и химна не знаят.

Върни се в “Футбол - България”