СинТерор написа:Бай Марин написа:СинТерор написа:наи-точното ми определение за всички играчи в националния отбор без Петков е така...
Приятелю, сещам се за един коментар на Витомир Саръиванов (ако не бъркам фамилията) по време на една среща реванш между Левски и турски тим - "Страхотна игра на Левски! Най-добрият на терена е Иванков!"
Не ти ли звучи, като римейк... Тъпо, всичко се повтаря....
Когато едни играчи нямат сърце, душа, себераздаване, желание няма как да дойдат успехите! Когато кажем, че вратаря ни бил най-добрия тогава за какъв футбол въобще да говорим. Димитър Бербатов (Барби) нали уж струва 30 млн. !? Какво е направил за националния отбор през последните години!? Да е вкарал някакъв решителен гол!? НЕ!!! Петков който не струва 1 млн. играе 100 пъти по-добре от Барби, а него са го сложили за капитан и с цялото си нахалство казва " Толкова си можем " Дори и да е така според мен не трябва да се казва... Щом толкова си може да се маха има млади момчета които искат да играят и ще се раздават на терена!
Изивнявай, но не мислиш ли, че е далеч по-удачно не да се освобождават добрите играчи, а да бъдат накарани да играят на 100%?! Ти правиш същата грешка, като журналистите - залиташ в крайности и делиш националния на "наши и ваши", а това априори минира и трибуните и отбора.
За мен Петков е най-добрият български вратар, макар аз да съм приърженик на ЦСКА.
Ако наистина обичаш играта и особено, ако играе националният отбор - сваляш очилата! Вече твърде дълго се насажда омраза, а това пречи на нас привържениците и е страшно изгодно на онези, които съсипаха футбола!
Замислял ли си се, какво би станало, ако привържениците на Ботев, Левски, Локо Пловдив и ЦСКА решат да протестират организирано?! Властта се насра това лято, защото една армия от фенове е нещо твърде притеснително и непредвидимо!
Да имаме добър футбол и интересно и качествено първенство е важно за всички нас - привържениците! В този случай е много по-мъдро да се обединим, а не да се лаем, като побеснели псета!
Нито ти ще стаенш по-малко левскар, нито аз по-малко ЦСКА-р, но думата ни ще се чуе, ако застанем рамо до рамо!
Тъпото е, че шефовете на фенклубовете тикога няма да го позволят!